Linda Kelsey wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Linda Kelsey

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Minneapolis, Minnesota
Země:
Věk:
72 let
Povolání:
herečka

Linda Kelsey - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
28.7.1946 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Linda Kelsey 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Linda Kelsey
datum narození 28.7.1946
(herečka, instagram)

Linda Kelsey - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2009) - Into Temptation
(1997) - Orleans (TV seriál)
(1996) - Náhradní matka
(1995) - Láska na ostří nože
(1994) - Pohotovost (TV seriál)
(1994) - Dotek anděla (TV seriál)
(1993) - Záchvat zuřivosti
(1993) - Nechci být sám
(1991) - White Hot: The Mysterious Murder of Thelma Todd
(1991) - Sessions (TV seriál)
(1989) - The Pat Sajak Show
(1989) - Případy otce Dowlinga (TV seriál)
(1988) - Půlnoční linka (TV seriál)
(1988) - Day by Day (TV seriál)
(1987) - Bohatství, posedlost a smrt (TV seriál)
(1987) - Baby Girl Scott
(1986) - Matlock (TV seriál)
(1985) - Pásmo soumraku (TV seriál)
(1985) - Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - His Mistress
(1984) - CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
(1984) - Attack on Fear
(1982) - The 34th Annual Primetime Emmy Awards
(1982) - St. Elsewhere (TV seriál)
(1981) - The 32nd Annual Primetime Emmy Awards
(1980) - Vhodný dárce
(1979) - The 31st Annual Primetime Emmy Awards
(1978) - The 30th Annual Primetime Emmy Awards
(1978) - Having Babies (TV seriál)
(1977) - Westside Medical (TV seriál)
(1977) - Tales of the Unexpected (TV seriál)
(1977) - Something for Joey
(1977) - Lou Grant (TV seriál)
(1977) - Eleanor and Franklin: The White House Years
(1976) - Quincy M.E. (TV seriál)
(1976) - Most Wanted (TV seriál)
(1976) - The Last of Mrs. Lincoln
(1976) - Gibbsville (TV seriál)
(1976) - Eleanor and Franklin
(1976) - Captains and the Kings (TV seriál)
(1976) - Bert D'Angelo/Superstar (TV seriál)
(1975) - Good Morning America
(1975) - Starsky a Hutch (TV seriál)
(1974) - The Rockford Files (TV seriál)
(1974) - The Texas Wheelers (TV seriál)
(1974) - Sorority Kill
(1974) - Půlnoční muž
(1973) - The $10,000 Pyramid
(1973) - The Picture of Dorian Gray
(1973) - Harry O (TV seriál)
(1973) - Barnaby Jones (TV seriál)
(1972) - V ulicích San Francisca (TV seriál)
(1972) - M*A*S*H (TV seriál)
(1972) - Emergency! (TV seriál)
(1970) - Mary Tyler Moore (TV seriál)

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Pes

Pes (Oheň)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Cypriš

Cypriš

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Cypřiše jsou tolerantní, vynalézaví, věrní, ale také dost líní a mají sklony k utiskování slabších ve svém okolí. K jejich schopnostem patří snášet nepřízeň osudu, nehroutit se, naopak si ze všeho vzít ponaučení.

NUMEROLOGIE
28

28. den - Rozpornost

Numerologie - den narození
Tato osoba je nezávislá a snaží se uspět. Řídí se citem a pak rozumem. Důležitý je partnerský vztah a rodinná pohoda. Má smysl pro humor. Ráda má vše pod svojí kontrolou. Rozhoduje se sama za sebe.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 28.7.1946 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Linda Kelsey 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Linda Kelsey - herečka

se narodila 28.7.1946 ve městě Minneapolis, Minnesota, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Linda Kelsey

Dnes se narodili
Spojené státy Tim Robbins
(*1958) herec, režisér

Velká Británie Angela Lansbury
(*1925) herečka

Česká republika Vladimír Šmeral
(*1903) herec


Německo Nico
(*1938) herečka, skladatelka


Linda Kelsey
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
4°47’
 
LunaLuna:
Lev
4°51’
 
MerkurMerkur:
Lev
13°22’
R
VenušeVenuše:
Panna
16°46’
 
MarsMars:
Panna
22°31’
 
JupiterJupiter:
Váhy
20°08’
 
SaturnSaturn:
Rak
29°20’
 
UranUran:
Blíženci
20°16’
 
NeptunNeptun:
Váhy
6°17’
 
PlutoPluto:
Lev
11°12’
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
18°26’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
9°20’
 
CheirónCheirón:
Váhy
16°46’
 
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
2xZeměZemě
4xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Montgomery Clift
(*1920) herec

Spojené státy Rita Hayworth
(*1918) herečka

Česká republika Rudolf Hrušínský
(*1920) herec, národní umělec

Česká republika Karel Heřmánek
(*1947) herec

Spojené státy Eminem
(*1972) herec, textař, rapper


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Deborah Kerr
(*1921 - 2007) herečka

Německo Hans Frank
(*1900 - 1946) právník, nacista

Německo Wilhelm Frick
(*1877 - 1946) německý ministr vnitra, říšský protektor

Německo Alfred Jodl
(*1890 - 1946) náčelník operačního štábu německých ozbrojených sil (OKW)

Německo Joachim von Ribbentrop
(*1893 - 1946) politik, Hitlerův ministr zahraničí



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »