Linda Rybová wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Linda Rybová

Pohlaví:
Žena
Narození:
*1975 (?)
Země:
Věk:
43 let
Povolání:
herečka

Linda Rybová - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1975 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Linda Rybová 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Linda Rybová
datum narození v roce *1975
(herečka, instagram)

Linda Rybová - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Ohnivý kuře (TV seriál)
(2016) - Láska za milion
(2016) - Jak básníci čekají na zázrak
(2015) - Stopy života - Tatínek
(2015) - Andílek na nervy
(2013) - Herbář
(2013) - Škoda lásky (TV seriál)
(2013) - Slečna Flintová
(2013) - Kriminálka Staré Město 2 (TV seriál)
(2012) - Živě na jedničce
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Setkání s hvězdou: Vilma Cibulková
(2010) - Kriminálka Staré Město (TV seriál)
(2010) - Cesty domů (TV seriál)
(2009) - Film o filmu: El Paso
(2009) - Zrcadlo
(2009) - Přešlapy (TV seriál)
(2009) - Dům U Zlatého úsvitu
(2008) - Hvězdný reportér
(2008) - Kdopak by se vlka bál
(2008) - El Paso
(2007) - Trapasy (TV seriál)
(2007) - O uloupené divožence
(2006) - Žito
(2006) - Letiště (TV seriál)
(2005) - Iva Frühlingová: Někdy stačí dát jen dech (hudební videoklip)
(2005) - Veselé vánoční (pří)hody
(2005) - Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
(2003) - Za Shakespearem s Martinem Hilským (TV seriál)
(2003) - Úlet
(2003) - O Ječmínkovi
(2003) - Nekonečná neděle
(2003) - Most
(2002) - Trosečníci
(2002) - Kráska a netvor
(2001) - Letadlo
(2001) - Zlatá princezna
(2001) - Tmavomodrý svět
(2001) - Bazén
(2000) - Kytice
(1999) - Specialita šéfkuchaře
(1999) - Řezník
(1998) - Spravedlivý Bohumil
(1998) - Slečna Julie (divadelní záznam)
(1998) - Skříň
(1998) - O příliš malém zázraku
(1998) - Ex offo
(1997) - Nebezpečné vztahy (divadelní záznam)
(1997) - Liščí doupě
(1996) - Velký dračí propadák
(1996) - O princezně, měsíci a hvězdě
(1995) - Katrin a Rut
(1995) - Hříchy pro diváky detektivek (TV seriál)
(1995) - Andělský smích
(1994) - Příběh kriminálního rady
(1994) - Pozor na Kozoroha
(1994) - Pohádka o splněných přáních
(1994) - O Nesytovi
(1993) - Proces
(1993) - Maigret se brání
(1993) - Anička s lískovými oříšky
(1992) - Jaké vlasy má Zlatovláska
(1991) - Žabí princ
(1991) - Jan
(1990) - Čarodějky z předměstí
(1989) - Můj přítel d'Artagnan
Linda Rybová - Knihy
Linda Rybová - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1959) David Prachař - manžel

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Zajíc

Zajíc (Dřevo)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
15

15. den - Odvaha

Numerologie - den narození
Je vnímavá, citlivá a nezávislá. Je ambiciózní, aktivní a energická. Má kuráž a odvahu. Je hrdá a pracovitá. Má tvůrčí projev. Je starostlivá a laskavá. Rodina je pro ni vším.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Linda Rybová 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Linda Rybová - herečka

se narodila v roce *1975 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Linda Rybová

Dnes se narodili
Spojené státy Bob Gunton
(*1945) herec

Česká republika Lucie Zedníčková
(*1968) herečka

Česká republika Pavel Vondruška
(*1925) herec, dirigent orchestru, člen Divadla Járy Cimrmana

Velká Británie Jonny Lee Miller
(*1972) herec

Argentina Daniel Barenboim
(*1942) argentinsko-izraelsko-španělský pianista a dirigent


Linda Rybová
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
21°30’
 
LunaLuna:
Ryby
0°09’
 
MerkurMerkur:
Váhy
9°52’
R
VenušeVenuše:
Panna
7°16’
 
MarsMars:
Blíženci
29°30’
 
JupiterJupiter:
Beran
19°24’
R
SaturnSaturn:
Lev
2°07’
 
UranUran:
Štír
2°06’
 
NeptunNeptun:
Střelec
9°48’
 
PlutoPluto:
Váhy
9°36’
 
S.UzelS.Uzel:
Štír
23°22’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
28°12’
 
CheirónCheirón:
Beran
26°03’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
1xZeměZemě
5xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Lisa Bonet
(*1967) herečka

Česká republika Karel Hynek Mácha
(*1810) básník

Francie Henri Charrière
(*1906) spisovatel, kriminálník, autor románu Motýlek

Kanada Diana Krall
(*1964) zpěvačka, pianistka

Spojené státy Francesca Scorsese
(*1999) herečka, dcera Martina Scorseseho


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Lionel Barrymore
(*1878 - 1954) herec, režisér

Spojené státy Tyrone Power
(*1914 - 1958) herec

Polsko Henryk Sienkiewicz
(*1846 - 1916) prozaik, publicista

Česká republika Jindřich Fügner
(*1822 - 1865) sportovec, zakladatel sokolu

Česká republika Jan Amos Komenský
(*1592 - 1670) pedagog, teolog, biskup, spisovatel, Učitel národů



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »