Lino Ventura wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Lino Ventura
(Angiolino Giuseppe Pascal Ventura)

Pohlaví:
Muž
Narození:
14.7. 1919 - 09:30h
Místo:
Parma
Země:
Věk:
† 68 let
  • Slunce: Rak
  • Luna:    Vodnář
  • ASC:     Panna
  • Životní číslo: 5
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
22.10.1987 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
herec

Lino Ventura - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Bordoni (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
14.7.1919 - 09:30  (CEST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
14.7.1919 - 07:30  
IT, Parma:
44°48' s.š., 10°20' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Lino Ventura 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Lino Ventura
datum narození 14.7.1919
(herec, instagram)

Lino Ventura - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2012) - Lino Ventura: Lino - Il n'était que lui-même
(2007) - On n'a pas tout dit
(2003) - Il était une fois... (TV seriál)
(1997) - Lino Ventura
(1996) - Lino: un portrait de Lino Ventura
(1987) - La Rumba
(1986) - Meč Gideonův
(1984) - 100 dní v Palermu
(1984) - Sedmý terč
(1983) - Drsný chlapík
(1982) - Ubožáci
(1982) - Probuď se špione
(1982) - Bídníci
(1981) - 20 heures le journal
(1981) - Dialogue pour un portrait: Philippe Noiret
(1981) - Svědek
(1980) - Il était une fois: Le gala de l'union des artistes
(1980) - Milenci na neděli
(1979) - Rozhněvaný muž
(1978) - Remembering Jean Gabin
(1978) - Motýl na rameni
(1978) - Dotek Medusy
(1976) - La nuit des Césars
(1976) - Ctihodné mrtvoly
(1975) - Nelítostný souboj
(1975) - Klec
(1974) - Uomini duri
(1974) - Facka
(1973) - Šťastný nový rok
(1973) - Nejpomatenější rozum
(1973) - Mlčenlivý
(1973) - Le Far-West
(1973) - Dotěrný chlap
(1972) - Le Grand échiquier
(1972) - Valachiho svědectví
(1972) - Dobrodružství je dobrodružství
(1971) - Rumový bulvár
(1971) - Fantasia chez les ploucs
(1970) - Poslední adresa
(1969) - Sicilský klan
(1969) - Armáda stínů
(1968) - Dravec
(1967) - Cinéma de notre temps: Jacques Becker
(1967) - Dobrodruzi
(1966) - My se nehněváme
(1966) - Les Grandes gueules
(1966) - Druhý dech
(1966) - Avec la peau des autres
(1965) - L'Arme à gauche
(1965) - La Métamorphose des cloportes
(1964) - 100 000 dolarů na slunci
(1964) - Tajný policista
(1964) - Pláč pro banditu
(1964) - Le Monocle rit jaune
(1963) - Povedení strejcové
(1962) - Žebrácká opera
(1962) - Les Petits matins
(1962) - Nevítaný dědic
(1962) - Ďábel a desatero
(1962) - Carmen di Trastevere
(1961) - La Ragazza in vetrina
(1961) - Poslední soud
(1961) - Les Lions sont lâchés
(1961) - Il Re di Poggioreale
(1960) - Velký risk
(1960) - Taxi do Tobruku
(1960) - Les Mystères d'Angkor - 1ère partie
(1959) - Un témoin dans la ville
(1959) - Ulice Montmartre č.125
(1959) - Šelma na svobodě
(1959) - Marie-Octobre
(1959) - Le Chemin des écoliers
(1959) - Douze heures d'horloge
(1958) - Zdraví vás Gorila
(1958) - Výtah na popraviště
(1958) - Pensione Edelweiss
(1958) - Milenci z Montparnassu
(1958) - Maigret klade past
(1957) - Trois jours à vivre
(1957) - Le Rouge est mis
(1957) - Le Feu aux poudres
(1957) - L'Étrange Monsieur Steve
(1957) - Ces dames préferent le mambo
(1957) - Action immédiate
(1956) - Zločin a trest
(1956) - Zákon ulic
(1955) - Když je v Paříži noc
(1954) - Nesahejte na prachy

ASTROLOGIE
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Luna ve Vodnáři

Luna ve Vodnáři

Luna (Měsíc)
Vztah k emocím může být komplikovaný. Máte snahu se osvobodit od negativních emocí, jako je strach, zlost, žárlivost, ale může to vést k tomu, že druzí od vás budou očekávat to, že budete neuvěřitelně tolerantní k jejich takovýmto projevům.

Ascendent v Panně

Ascendent v Panně

Ascendent / Descendent
Tento člověk se nejlépe rozvíjí pomocí duchovní analýzy, rozlišování a sebekritiky. Uplatňování znalostí musí být účelné, s ohledem na užitek, který to přinese - musí být prospěšné veřejnosti. Středem pozornosti je zájem o tělo a zdraví. I z mysli je třeba pečlivě selektovat negativní zkušenosti a zbavit se jich. Pozor na posedlost pořádkumilovností, přesností a dokonalostí, tím člověk ztrácí přirozenou spontánnost.

HOROSKOPY
Koza

Koza (Země)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
14

14. den - Cílevědomost

Numerologie - den narození
Zařizuje si život podle sebe. Potřebuje bezpečné domácí prostředí a dobré povolání. Tvrdě pracuje a dovede vydělat peníze. Je dobrá v podnikání a obchodě. Je ohleduplná, pozorná a spolehlivá.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 14.7.1919 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Lino Ventura 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Lino Ventura - herec

se narodil 14.7.1919 ve městě Parma
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Lino Ventura

Dnes se narodili
Česká republika Josef Abrhám
(*1939) herec

Česká republika Dan Bárta
(*1969) zpěvák, textař

Velká Británie Jane Birkin
(*1946) herečka, zpěvačka

Pákistán Raj Kapoor
(*1924) režisér indických filmů

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895) král


Lino Ventura
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Rak
20°48’
11
 
LunaLuna:
Vodnář
3°21’
5
 
MerkurMerkur:
Lev
17°07’
12
 
VenušeVenuše:
Panna
5°56’
1
 
MarsMars:
Rak
3°45’
11
 
JupiterJupiter:
Rak
25°45’
11
 
SaturnSaturn:
Lev
26°30’
12
 
UranUran:
Ryby
1°09’
6
R
NeptunNeptun:
Lev
8°21’
12
 
PlutoPluto:
Rak
6°31’
11
 
S.UzelS.Uzel:
Střelec
1°25’
4
R
Černá LunaLilith:
Štír
19°07’
3
 
CheirónCheirón:
Beran
6°58’
8
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Ryby
15°11’
7
Domy:
Panna
2°37’
Ryby
2°37’
2:
Panna
24°52’
8:
Ryby
24°52’
3:
Váhy
22°41’
9:
Beran
22°41’
Štír
26°15’
Býk
26°15’
5:
Kozoroh
2°14’
Rak
2°14’
6:
Vodnář
4°57’
Lev
4°57’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
5xZeměZemě
2xVzduchVzduch
6xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Rak
14°26’
11
Slun./Luna:
Beran
27°05’
9


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Don Johnson
(*1949) herec, zpěvák

Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920) herec

Česká republika Josef Alois Náhlovský
(*1949) herec, komik, bavič

Polsko L. L. Zamenhof
(*1859) oční lékař, zakladatel a tvůrce jazyka esperanto

Česká republika Martin Růžička
(*1985) hokejista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Myrna Loy
(*1905 - 1993) herečka

Irsko Peter O'Toole
(*1932 - 2013) herec, režisér

Česká republika Josef Lada
(*1887 - 1957) spisovatel, karikaturista, malíř, ilustrátor, jevištní výtvarník

Spojené státy George Washington
(*1732 - 1799) americký voják a politik, první prezident USA

Spojené státy Adam Lanza
(*1992 - 2012) masový vrah



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »