Lionel Richie wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Lionel Richie
(Lionel Brockman Richie Jr.)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Tuskegee
Země:
Věk:
68 let
Povolání:
zpěvák

Lionel Richie - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
20.6.1949 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Lionel Richie 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Lionel Richie
datum narození 20.6.1949
(zpěvák, instagram)

Lionel Richie - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - The BRIT Awards 2015
(2015) - BET Awards 2015
(2012) - The Voice
(2012) - Gottschalk Live
(2011) - The Voice
(2011) - Piers Morgan Tonight
(2011) - The Jonathan Ross Show
(2011) - Kenny Rogers: The First 50 Years
(2010) - Talk show bez zábran
(2010) - Kdo myslíte, že jste? (TV seriál)
(2009) - The BRIT Awards 2009
(2009) - Michael Jackson: Pohřeb (koncert)
(2009) - Misery Bear (TV seriál)
(2008) - The Wendy Williams Show
(2007) - Chelsea Lately
(2006) - Amerika má talent
(2005) - The Hour
(2005) - Dancing with the Stars
(2004) - The Xtra Factor
(2004) - The X Factor
(2004) - The Paul O'Grady Show
(2004) - The BRIT Awards 2004
(2004) - Tavis Smiley
(2004) - Miss World 2004
(2004) - Jeremy Vine Meets...
(2004) - 95.8 Capital FM's Party in the Park for the Prince's Trust 2004 (koncert)
(2004) - Motown 45
(2003) - Zlatý holky
(2003) - The Best Hit USA
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2003) - Australian Idol
(2003) - 100 Greatest Videos
(2003) - I Love the '70s (TV seriál)
(2003) - Symphonic Show (TV seriál)
(2002) - V Graham Norton
(2002) - Top Gear 2010
(2002) - Mornings with Kerri-Anne
(2002) - American Idol
(2002) - I Love the '80s (TV seriál)
(2001) - Friday Night with Jonathan Ross
(2001) - Party in the Park 1998 (koncert)
(2001) - I Love 1980's (TV seriál)
(2000) - The Royal Variety Performance 2000
(2000) - GPTV
(2000) - Party in the Park 2000 (koncert)
(2000) - On Tour with Tina
(2000) - It's Only Rock 'n' Roll
(2000) - Diane Warren How Do I Live?
(2000) - A Song for Jill
(1999) - TV total
(1999) - The Late Late Show with Craig Kilborn
(1999) - The Richard Blackwood Show
(1999) - Loose Women
(1999) - Pavarotti & Friends 99 for Guatemala and Kosovo (koncert)
(1998) - Vivement dimanche prochain
(1998) - Vivement dimanche
(1998) - Tout le monde en parle
(1998) - Top Ten (TV seriál)
(1998) - Motown 40: The Music Is Forever
(1998) - The Heaven and Earth Show (TV seriál)
(1998) - Felicity (TV seriál)
(1997) - The View
(1997) - Behind the Music (TV seriál)
(1996) - Smap x Smap
(1996) - Show Rosie O'Donnellové
(1996) - Kazatelova žena
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - Later with Jools Holland
(1992) - Good Morning Australia
(1992) - Gomorron
(1991) - DAS!
(1991) - S Madonnou v posteli
(1989) - BingoLotto
(1989) - The Arsenio Hall Show
(1989) - Simpsonovi (TV seriál)
(1988) - This Morning
(1988) - Inside Edition
(1986) - Oprah show
(1986) - Liberty Weekend
(1985) - Larry King Live
(1985) - We Are the World (koncert)
(1985) - Live Aid (koncert)
(1983) - Motown 25: Yesterday, Today, Forever
(1982) - Night of 100 Stars
(1982) - Ebony/Jet Showcase
(1981) - Wetten, dass..?
(1981) - Entertainment Tonight
(1980) - Verstehen Sie Spaß?
(1980) - Solid Gold
(1980) - Lou Rawls Parade of Stars
(1978) - 20/20
(1977) - Scott Joplin
(1975) - Saturday Night Live
(1975) - Arena (TV seriál)
(1971) - Soul Train
(1968) - One Life to Live (TV seriál)
(1964) - Top of the Pops
(1951) - Festival di Sanremo
Lionel Richie - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
(*1966) Bai Ling

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Buvol

Buvol (Země)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
20

20. den - Intuice

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, oddaná a laskavá. Pro tuto osobu je velmi důležitý partner. Milostný vztah hraje vážnou roli. Je trpělivá. Potřebuje lásku a něhu. Hledá harmonii.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 20.6.1949 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Lionel Richie 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Lionel Richie - zpěvák

se narodil 20.6.1949 ve městě Tuskegee, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Lionel Richie

Dnes se narodili
Spojené státy Carrie Fisher
(*1956) herečka

Česká republika Oldřich Navrátil
(*1952) herec

Rusko Nikita Michalkov
(*1945) režisér, herec

Japonsko Ken Watanabe
(*1959) herec

Brazílie Pelé
(*1940) brazilský fotbalista


Lionel Richie
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
28°48’
 
LunaLuna:
Beran
20°19’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
9°26’
 
VenušeVenuše:
Rak
15°58’
 
MarsMars:
Blíženci
7°25’
 
JupiterJupiter:
Vodnář
0°43’
R
SaturnSaturn:
Panna
1°24’
 
UranUran:
Rak
0°36’
 
NeptunNeptun:
Váhy
12°23’
R
PlutoPluto:
Lev
14°48’
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
22°24’
R
Černá LunaLilith:
Beran
7°13’
 
CheirónCheirón:
Střelec
4°20’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
1xZeměZemě
6xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jeff Goldblum
(*1952) herec, režisér

Velká Británie Derek Jacobi
(*1938) herec

Francie Catherine Deneuve
(*1943) herečka

Japonsko Joan Fontaine
(*1917) herečka

Jamajka Shaggy
(*1968) zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Francie François Truffaut
(*1932 - 1984) režisér, herec, producent, kritik

Spojené státy Jack Kerouac
(*1922 - 1969) spisovatel z beatnické generace

Spojené státy Jim Duncan
(*1946 - 1972) fotbalista

Spojené státy Linda Goodman
(*1925 - 1995) astroložka

Spojené státy Thomas Dillon
(*1950 - 2011) sériový vrah



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »