Lisa Kudrow wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Lisa Kudrow
(Lisa Valerie Kudrow)

Pohlaví:
Žena
Narození:
30.7. 1963 - 04:37h
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
55 let
  • Slunce: Lev
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 11
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka

Lisa Kudrow - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Clifford (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
30.7.1963 - 04:37  (PDT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
30.7.1963 - 11:37  
US, Los Angeles:
34°10' s.š., 118°30' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Lisa Kudrow 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Lisa Kudrow
datum narození 30.7.1963
(herečka, instagram)

Lisa Kudrow - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Table 19
(2016) - Sousedi 2
(2016) - Dívka ve vlaku
(2015) - The Late Late Show with James Corden
(2015) - Opeřená banda
(2015) - Angie Tribeca (TV seriál)
(2014) - Celebrity Name Game
(2014) - Misery Loves Comedy
(2014) - Sousedi
(2013) - The Queen Latifah Show
(2013) - Hollywood Game Night
(2013) - The Arsenio Hall Show
(2012) - Bethenny
(2012) - Skandál (TV seriál)
(2011) - Terapie online (TV seriál)
(2011) - Allen Gregory (TV seriál)
(2010) - Conan
(2010) - Kdo myslíte, že jste? (TV seriál)
(2010) - Panna nebo orel
(2009) - Watch What Happens: Live
(2009) - A Home for Everyone: The Making of 'Hotel for Dogs'
(2009) - Rock ze střední
(2009) - Papírový hrdina
(2009) - Město žen (TV seriál)
(2009) - Láska a jiné kratochvíle
(2009) - Hotel pro psy
(2009) - Čekání na zázrak
(2008) - Web Therapy (TV seriál)
(2008) - Eli Stone (TV seriál)
(2007) - P.S. Miluji Tě
(2007) - Modrý maskot
(2006) - The 58th Annual Primetime Emmy Awards
(2005) - Štastné konce
(2005) - Návrat na výsluní (TV seriál)
(2004) - Životopisy: Ohlédnutí s Přáteli
(2004) - Father of the Pride (TV seriál)
(2003) - Wonderland Masakr
(2003) - Marci X
(2002) - The 54th Annual Primetime Emmy Awards
(2002) - Conversations from the Edge with Carrie Fisher
(2002) - Comedy Central Canned Ham: Analyze That
(2002) - Přeber si to znovu
(2002) - Kdo to štěká?
(2001) - Friends: The Stuff You've Never Seen
(2001) - Po čem touží kluci
(2001) - Dr. Dolittle 2
(2000) - The Teen Choice Awards 2000
(2000) - The Making of 'Hanging Up'
(2000) - Zavěste, prosím
(2000) - Šťastná čísla
(1999) - The 51st Annual Primetime Emmy Awards
(1999) - Influences: From Yesterday to Today
(1999) - Armagedd'NSync
(1999) - Přeber si to
(1998) - The 50th Annual Primetime Emmy Awards
(1998) - Všichni moji muži
(1998) - Herkules (TV seriál)
(1997) - The View
(1997) - The 49th Annual Primetime Emmy Awards
(1997) - Romy a Michele
(1997) - Hlídači času
(1997) - Hacks
(1996) - Matka
(1995) - The 47th Annual Primetime Emmy Awards
(1995) - Bláznivá vychovatelka
(1994) - Za zavřenými dveřmi
(1994) - Tangents
(1994) - Přátelé (TV seriál)
(1992) - Jsem do tebe blázen (TV seriál)
(1992) - In the Heat of Passion
(1992) - Bob (TV seriál)
(1991) - To the Moon, Alice
(1991) - Nenarozený
(1991) - Murder in High Places
(1991) - Dance with Death
(1989) - The More You Know
(1989) - Married to the Mob
(1989) - L.A. on $5 a Day
(1989) - Just Temporary
(1986) - Oprah show
(1982) - Na zdraví (TV seriál)
(1981) - Entertainment Tonight
Lisa Kudrow - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Luna ve Štíru

Luna ve Štíru

Luna (Měsíc)
Toto postavení vytváří nutnost nořit se do svých pocitů co nejhlouběji, což s sebou přináší velkou zranitelnost. Nikomu nic nezapomenete. Je těžké k čemukoli vás donutit, výjimečně je možné na vás zapůsobit laskavostí.

Ascendent v Raku

Ascendent v Raku

Ascendent / Descendent
S tímto Ascendentem je třeba rozvíjet a tříbit citový život. Někdo je natolik citově zranitelný, že si kolem svého nitra vytváří tvrdý krunýř. Úkolem je najít svůj způsob, jak uplatnit svou citlivost, ne jí být zahlcován.

HOROSKOPY
Zajíc

Zajíc (Voda)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Cypriš

Cypriš

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Cypřiše jsou tolerantní, vynalézaví, věrní, ale také dost líní a mají sklony k utiskování slabších ve svém okolí. K jejich schopnostem patří snášet nepřízeň osudu, nehroutit se, naopak si ze všeho vzít ponaučení.

NUMEROLOGIE
30

30. den - Ráznost

Numerologie - den narození
Tato osoba vyniká tvůrčí představivostí a pronikavou bystrostí. Vzniklý problém nejdříve promyslí a pak se rozhodne. Má radikální názory na život Je vynalézavá. Má své kouzlo.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 30.7.1963 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Lisa Kudrow 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Lisa Kudrow - herečka

se narodila 30.7.1963 ve městě Los Angeles, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Lisa Kudrow

Dnes se narodili
Německo Til Schweiger
(*1963) herec, režisér

Spojené státy Jake Gyllenhaal
(*1980) herec

Česká republika Martin Stropnický
(*1956) herec, politik, diplomat, 16. ministr obrany ČR

Francie Édith Piaf
(*1915) herečka, zpěvačka, skladatelka

Česká republika Antonín Zápotocký
(*1884) československý komunistický politik, odborový předák


Lisa Kudrow
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Lev
6°35’
1
 
LunaLuna:
Štír
27°44’
5
 
MerkurMerkur:
Lev
23°24’
2
 
VenušeVenuše:
Rak
28°12’
1
 
MarsMars:
Váhy
2°00’
3
 
JupiterJupiter:
Beran
19°18’
10
 
SaturnSaturn:
Vodnář
20°46’
8
R
UranUran:
Panna
3°49’
3
 
NeptunNeptun:
Štír
12°53’
5
 
PlutoPluto:
Panna
10°41’
3
 
S.UzelS.Uzel:
Rak
19°32’
1
R
Černá LunaLilith:
Štír
11°18’
5
 
CheirónCheirón:
Ryby
14°08’
9
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Ryby
26°37’
9
Domy:
Rak
17°47’
Kozoroh
17°47’
2:
Lev
9°10’
8:
Vodnář
9°10’
3:
Panna
3°33’
9:
Ryby
3°33’
Váhy
3°25’
Beran
3°25’
5:
Štír
8°53’
Býk
8°53’
6:
Střelec
15°21’
Blíženci
15°21’
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
2xZeměZemě
2xVzduchVzduch
7xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Býk
25°36’
11
Slun./Luna:
Váhy
2°10’
3


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy George Roy Hill
(*1921) režisér filmu Butch Cassidy and the Sundance Kid

Jižní Korea Kim Ki-duk
(*1960) scénárista, režisér

Česká republika Richard Genzer
(*1966) herec, moderátor

Spojené státy JoJo
(*1990) zpěvačka, textařka, herečka

Velká Británie princ George - Vévoda z Kentu
(*1902) princ, vévoda


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Marcello Mastroianni
(*1924 - 1996) herec

Velká Británie Emily Brontë
(*1818 - 1848) spisovatelka

Německo Alois Alzheimer
(*1864 - 1915) německý psychiatr a neuropatolog

Velká Británie J. M. W. Turner
(*1775 - 1851) anglický romantický krajinář

Japonsko Masaru Ibuka
(*1908 - 1997) průmyslník, spoluzakladatel společnosti Sony



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »