Liv Ullmann wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Liv Ullmann
(Liv Johanne Ullmann)

Pohlaví:
Žena
Narození:
16.12. 1938 - 19:20h
Místo:
Tokyo
Země:
Věk:
79 let
  • Slunce: Střelec
  • Luna:    Váhy
  • ASC:     Lev
  • Životní číslo: 4
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka, scénáristka, režisérka

Liv Ullmann - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (C)
Datum narození a čas (místní čas):
16.12.1938 - 19:20  (JST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
16.12.1938 - 10:20  
JP, Tokyo:
35°42' s.š., 139°46' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Liv Ullmann 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Liv Ullmann
datum narození 16.12.1938
(herečka, scénáristka, režisérka, instagram)

Liv Ullmann - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Jag är Ingrid
(2012) - Liv & Ingmar
(2012) - Dva životy
(2011) - Viaggio in Bergmania
(2010) - ...ale film je moje milenka
(2009) - The Sealed Orders of Liv Ullmann
(2009) - Obrazy z hřiště
(2008) - Jen v zrcadle, jako v hádance
(2007) - Evropské filmové ceny 2007
(2006) - The Danish Poet
(2005) - Filmaři proti magnátům
(2003) - I Bergmans regi
(2003) - Chaplin Today: A Woman of Paris
(2003) - Saraband
(2002) - Sudbina mi nije dala da odem
(2002) - Schwestern im Leben
(2002) - Muraren
(2000) - Svět filmu: Ingmar Bergman
(1998) - Na plovárně
(1997) - Liv Ullmannová
(1995) - I Am Curious, Film
(1995) - Lumière & spol.
(1994) - Zorn
(1994) - Drømspel
(1993) - The 65th Annual Academy Awards
(1992) - Gomorron
(1992) - Tékozló apa
(1991) - Sadako and the Thousand Paper Cranes
(1991) - Býk
(1990) - Night of 100 Stars III
(1990) - Mindwalk
(1989) - Růžová zahrada
(1988) - P.O.V. (TV seriál)
(1988) - Lhostejní (TV seriál)
(1988) - La Amiga
(1987) - Mosca addio
(1987) - Gaby: A True Story
(1986) - The Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts
(1986) - Jen aby to byla holčička
(1985) - King Kongs Faust
(1984) - Ingrid
(1984) - Nebezpečná partie
(1984) - Chlapec ze zátoky
(1983) - Jacobo Timerman: Prisoner Without a Name, Cell Without a Number
(1983) - Divoká kachna
(1982) - Night of 100 Stars
(1982) - Étoiles et toiles (TV seriál)
(1982) - Jenny (TV seriál)
(1980) - Heut' abend
(1980) - Richard's Things
(1979) - A Look at Liv
(1979) - Players
(1979) - Fruen fra havet
(1978) - Podzimní sonáta
(1977) - Příliš vzdálený most
(1977) - Hadí vejce
(1976) - Tváří v tvář
(1975) - Leonor
(1974) - Nevěsta pro Zandyho
(1974) - Kouzelná flétna
(1974) - Abdikace
(1973) - 40 Carats
(1973) - Scény z manželského života
(1973) - Lost Horizon
(1972) - Šepoty a výkřiky
(1972) - Papežka Jana
(1972) - Nová země
(1971) - Vystěhovalci
(1971) - The Night Visitor
(1970) - Fårödokument 1969
(1970) - Studený pot
(1969) - Náruživost
(1969) - An-Magritt
(1968) - Hodina vlků
(1968) - Hanba
(1967) - Cocktail party
(1966) - Persona
(1965) - Smeltedigelen
(1965) - De Kalte ham Skarven
(1962) - Tonny
(1962) - Krátké léto
(1959) - Ung flukt
(1957) - Fjols til fjells

Liv Ullmann - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Liv Ullmann - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Liv Ullmann - Knihy
2007 - Cesty života
1976 - Proměny
Liv Ullmann - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Luna ve Vahách

Luna ve Vahách

Luna (Měsíc)
Luna ve Vahách hledá bezpečí v nějakém vztahu, má potřebu někoho uspokojovat, touží po společenské angažovanosti. Později se ale musí objevit a převážit to, co uspokojuje vás. Silná je potřeba rovnováhy a harmonie.

Ascendent ve Lvu

Ascendent ve Lvu

Ascendent / Descendent
Tento člověk potřebuje uplatňovat svou tvořivost, autoritu a moc. Vyhledává lásku, obdiv, potlesk. U někoho to vede k tomu, že se násilím dere do popředí, chová se výstředně. Obsahem usilování by mělo být stát se samostatnou svébytnou individualitou. Nebezpečím těchto lidí je pýcha. Musí nejdříve vyvinout patřičné úsilí, aby si úctu a obdiv zasloužili.

HOROSKOPY
Tygr

Tygr (Země)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
16

16. den - Přímočarost

Numerologie - den narození
Má jasný názor na to, co je v životě dobré a špatné. Ozývá se proti netoleranci. Má dobrou pozorovací schopnost. Má smysl pro harmonii a lad. Je něžná a milá. Má snahu dobře vycházet s druhými a pochopit, co potřebují.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 16.12.1938 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Liv Ullmann 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Liv Ullmann - herečka, scénáristka, režisérka

se narodila 16.12.1938 ve městě Tokyo
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Liv Ullmann

Dnes se narodili
Spojené státy Shirley MacLaine
(*1934) herečka

Spojené státy Barbra Streisand
(*1942) herečka, zpěvačka, režisérka

Spojené státy Kelly Clarkson
(*1982) herečka, zpěvačka, textařka

Slovensko Juraj Mokrý
(*1977) herec, moderátor, bavič

Irsko Aidan Gillen
(*1968) herec


Liv Ullmann
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Střelec
23°48’
5
 
LunaLuna:
Váhy
23°04’
4
 
MerkurMerkur:
Střelec
19°00’
5
R
VenušeVenuše:
Štír
20°11’
4
 
MarsMars:
Štír
2°47’
4
 
JupiterJupiter:
Vodnář
27°37’
8
 
SaturnSaturn:
Beran
11°13’
9
 
UranUran:
Býk
14°24’
10
R
NeptunNeptun:
Panna
23°18’
3
 
PlutoPluto:
Lev
1°06’
12
R
S.UzelS.Uzel:
Štír
15°42’
4
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
29°25’
6
 
CheirónCheirón:
Rak
7°57’
12
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Váhy
2°35’
3
Domy:
Lev
1°51’
Vodnář
1°51’
2:
Lev
23°33’
8:
Vodnář
23°33’
3:
Panna
19°18’
9:
Ryby
19°18’
Váhy
20°44’
Beran
20°44’
5:
Štír
26°20’
Býk
26°20’
6:
Kozoroh
1°09’
Rak
1°09’
Zastoupení živlů:
9xOheňOheň
2xZeměZemě
3xVzduchVzduch
3xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Blíženci
11°18’
11
Slun./Luna:
Štír
23°26’
4


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Renée Zellweger
(*1969) herečka

Spojené státy Al Pacino
(*1940) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Paul Mazursky
(*1930) herec, scénárista, režisér

Česká republika Josef Dvořák
(*1942) herec, komik

Spojené státy Ella Fitzgerald
(*1917) zpěvačka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Emil Artur Longen
(*1885 - 1936) herec, scénárista, dramatik, prozaik, výtvarník

Německo Max von Laue
(*1879 - 1960) německý fyzik, objevitel rozptylu rentgenových paprsků

Indie Sri Sathya Sai Baba
(*1926 - 2011) indický guru

Norsko Arvid Noe
(*1946 - 1976) námořník, řidič kamionu, první ze zaznamenaných případů HIV

DR Kongo Papa Wemba
(*1949 - 2016) zpěvák, hudebník, skladatel a herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »