Liza Minnelli wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Liza Minnelli
(Liza May Minnelli)

Pohlaví:
Žena
Narození:
12.3. 1946 - 07:58h
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
72 let
  • Slunce: Ryby
  • Luna:    Rak
  • ASC:     Býk
  • Životní číslo: 8
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka, zpěvačka, tanečnice

Liza Minnelli - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
12.3.1946 - 07:58  (PST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
12.3.1946 - 15:58  
US, Los Angeles:
34°3' s.š., 118°15' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Liza Minnelli 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Liza Minnelli
datum narození 12.3.1946
(herečka, zpěvačka, tanečnice, instagram)

Liza Minnelli - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2018) - Broadway: The Next Generation
(2016) - Broadway: Beyond the Golden Age
(2014) - 86. Annual Academy Awards
(2014) - Oscar's Red Carpet 2014
(2014) - Last of the Showmen
(2014) - And the Oscar Goes To...
(2013) - Pavarotti - hlas pro věčnost
(2011) - The 9th Annual TV Land Awards
(2010) - Grammy Awards 2010
(2010) - Sex ve městě 2
(2009) - The 63rd Annual Tony Awards
(2009) - VH1 Divas Live 2009
(2009) - Hollywood tančí a zpívá: 1980, 1990, 2000
(2009) - Hollywood tančí a zpívá: 1970
(2009) - Hollywood tančí a zpívá: 1960
(2009) - Hollywood tančí a zpívá: 1950
(2009) - Hollywood tančí a zpívá: 1940
(2009) - Hollywood tančí a zpívá: 1930
(2009) - V těle boubelky (TV seriál)
(2009) - Liza's at the Palace
(2008) - A Musical Treasure
(2008) - A Musical History
(2008) - Ti lascio una canzone (TV seriál)
(2007) - The Alan Titchmarsh Show
(2007) - Memòries de la tele
(2007) - Chris a Don, příběh lásky
(2007) - Happy Birthday Elton! From Madison Square Garden, New York (koncert)
(2007) - AFI's 100 Years... 100 Movies: 10th Anniversary Edition
(2006) - 50 Films to See Before You Die
(2006) - Pet Shop Boys: A Life in Pop
(2006) - Divoká jízda
(2006) - Broadway Under the Stars
(2004) - The Tony Danza Show
(2004) - Pavarotti - The Last Tenor
(2003) - Australian Idol
(2003) - Arrested Development (TV seriál)
(2002) - New York at the Movies
(2002) - Liza Minnelli: The E! True Hollywood Story
(2001) - Michael Jackson Live (koncert)
(2001) - Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
(1999) - Radio City Music Hall: The Story Behind the Showplace
(1999) - My Favorite Broadway: The Leading Ladies (koncert)
(1999) - Mia Farrow: The E! True Hollywood Story
(1999) - Jackie's Back!
(1998) - The Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts
(1997) - The Haunted History of Halloween
(1996) - Ruby Wax Meets... (TV seriál)
(1995) - Tony Bennett: Here's to the Ladies, a Concert of Hope
(1995) - The West Side Waltz
(1994) - Vincent à l'heure
(1994) - In a New Light '94
(1994) - A Century of Cinema
(1994) - Parallel Lives
(1993) - The 65th Annual Academy Awards
(1993) - Sondheim: A Celebration at Carnegie Hall
(1993) - Liza Minnelli Live from Radio City Music Hall
(1992) - Oscar's Greatest Moments
(1992) - The Freddie Mercury Tribute: Concert for AIDS Awareness (koncert)
(1991) - The Fred Astaire Songbook
(1991) - Stepping Out
(1990) - The Wonderful Wizard of Oz: 50 Years of Magic
(1990) - Superstar: The Life and Times of Andy Warhol
(1989) - The American Film Institute Salute to Gregory Peck
(1989) - Frank, Liza & Sammy: The Ultimate Event
(1988) - Lunettes noires pour nuits blanches
(1988) - Sam Found Out: A Triple Play
(1988) - Najatý policajt
(1988) - Arthur 2: S ledem
(1987) - Happy 100th Birthday Hollywood
(1987) - Biography (TV seriál)
(1987) - Pinocchio a vládce noci
(1986) - Oprah show
(1985) - Larry King Live
(1985) - The Whimsical World of Oz
(1985) - Čas pro život
(1984) - Salute to Lady Liberty
(1984) - Muppets dobývají Manhattan
(1982) - Night of 100 Stars
(1982) - Král komedie
(1982) - Faerie Tale Theatre (TV seriál)
(1981) - Entertainment Tonight
(1981) - Arthur
(1980) - Goldie and Liza Together
(1980) - Baryšnikov na Broadwayi
(1978) - 20/20
(1977) - The American Film Institute Salute to Bette Davis
(1977) - New York, New York
(1976) - Life Goes to the Movies
(1976) - The Bell Telephone Jubilee
(1976) - Němý film
(1976) - A Matter of Time
(1975) - Good Morning America
(1975) - Šťastná dáma
(1974) - To je ale zábava!
(1974) - Návrat do země Oz
(1974) - Love from A to Z
(1974) - Just One More Time
(1973) - The Men Who Made the Movies: Vincente Minnelli
(1972) - Liza with a Z: A Concert for Television (koncert)
(1972) - Kabaret
(1971) - Great Performances
(1970) - Aquarius
(1970) - Řekni mi, že mě miluješ, Junie Moonová
(1969) - The David Frost Show
(1969) - This Is Tom Jones (TV seriál)
(1969) - Sterilní kukačka
(1968) - 60 Minutes
(1967) - The Kraft Music Hall
(1967) - Omnibus (TV seriál)
(1967) - Charlie Bubbles
(1965) - The Dangerous Christmas of Red Riding Hood
(1964) - Top of the Pops
(1964) - Judy and Liza at the Palladium
(1962) - The Merv Griffin Show
(1962) - The Match Game
(1962) - Girl Talk
(1959) - Gene Kelly: An American in Pasadena
(1955) - Ford Star Jubilee (TV seriál)
(1955) - Camera Three (TV seriál)
(1952) - Today
(1949) - In the Good Old Summertime
(1948) - Toast of the Town
Liza Minnelli - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Luna v Raku

Luna v Raku

Luna (Měsíc)
Bezpečí pro lidi s Lunou ve znamení Raka představuje domov a rodina a s tím spojené činnosti jako vaření, zahradničení, kutilství. Domácké působení na druhé lidi je k vám může přitahovat.

Ascendent v Býku

Ascendent v Býku

Ascendent / Descendent
Člověk s Ascendentem v Býku vstupuje do života pozvolna, ale projevuje při tom vytrvalost. Nikam se nehrne, ale plánuje, buduje a pracuje systematicky na dosažení svého cíle. Je zde nebezpečí lenosti, netečnosti, nebo setrvávání v jistotě, která už nemá účel ani smysl.

HOROSKOPY
Pes

Pes (Oheň)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Vrba

Vrba

Keltský horoskop
Lidé Vrby mívají složitou povahu. Na jedné straně jsou velmi senzitivní, vnímaví a citliví. Na straně druhé mají v sobě jakýsi věčný neklid, vnitřní nespokojenost, proměnlivost nálad i chování. Vrba mívá velkou fantazii, někdy bývá až snivá a dokáže se velmi dobře vcítit do situace druhých. Je velmi dobrým psychologem a umí toho využívat.

NUMEROLOGIE
12

12. den - Všestrannost

Numerologie - den narození
Tato osoba je činorodá a myšlenkově bystrá. Je všestranná a profesionálně schopná. Je chytrá, oblíbená a přitažlivá. Vyniká v řadě oblastí. Má smysl pro rodinu.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 12.3.1946 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Liza Minnelli 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Liza Minnelli - herečka, zpěvačka, tanečnice

se narodila 12.3.1946 ve městě Los Angeles, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Liza Minnelli

Dnes se narodili
Spojené státy Tim Robbins
(*1958) herec, režisér

Velká Británie Angela Lansbury
(*1925) herečka

Česká republika Vladimír Šmeral
(*1903) herec


Německo Nico
(*1938) herečka, skladatelka


Liza Minnelli
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Ryby
21°28’
12
 
LunaLuna:
Rak
19°08’
3
 
MerkurMerkur:
Beran
9°01’
12
 
VenušeVenuše:
Beran
1°00’
12
 
MarsMars:
Rak
16°06’
3
 
JupiterJupiter:
Váhy
26°03’
6
R
SaturnSaturn:
Rak
18°00’
3
R
UranUran:
Blíženci
13°35’
2
 
NeptunNeptun:
Váhy
7°41’
6
R
PlutoPluto:
Lev
9°47’
4
R
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
25°43’
2
R
Černá LunaLilith:
Štír
24°03’
7
 
CheirónCheirón:
Váhy
20°07’
6
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Lev
28°57’
5
Domy:
Býk
1°18’
Štír
1°18’
2:
Blíženci
2°53’
8:
Střelec
2°53’
3:
Blíženci
26°53’
9:
Střelec
26°53’
Rak
19°21’
Kozoroh
19°21’
5:
Lev
14°38’
Vodnář
14°38’
6:
Panna
17°46’
Ryby
17°46’
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
4xZeměZemě
4xVzduchVzduch
6xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Ryby
10°19’
11
Slun./Luna:
Býk
20°18’
1


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Montgomery Clift
(*1920) herec

Spojené státy Rita Hayworth
(*1918) herečka

Česká republika Rudolf Hrušínský
(*1920) herec, národní umělec

Česká republika Karel Heřmánek
(*1947) herec

Spojené státy Eminem
(*1972) herec, textař, rapper


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Deborah Kerr
(*1921 - 2007) herečka

Německo Hans Frank
(*1900 - 1946) právník, nacista

Německo Wilhelm Frick
(*1877 - 1946) německý ministr vnitra, říšský protektor

Německo Alfred Jodl
(*1890 - 1946) náčelník operačního štábu německých ozbrojených sil (OKW)

Německo Joachim von Ribbentrop
(*1893 - 1946) politik, Hitlerův ministr zahraničí



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »