Ljuba Krbová wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ljuba Krbová

Pohlaví:
Žena
Narození:
*1958
Země:
Věk:
59 let
Povolání:
herečka, sportovkyně, manželka spisovatele Ondřeje Neffa

Ljuba Krbová - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1958 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ljuba Krbová 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Ljuba Krbová
datum narození v roce *1958
(herečka, sportovkyně, manželka spisovatele Ondřeje Neffa, instagram)

Ljuba Krbová - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Šťastná
(2013) - Podoba lásky
(2012) - Vánoční hvězda
(2012) - Probudím se včera
(2011) - Barrandovský videostop
(2010) - Hvězdy na cestách
(2009) - Slzy Konga
(2008) - Vy nám taky, šéfe!
(2006) - Srdeční záležitost
(2006) - Místo v životě (TV seriál)
(2006) - Lojzička je číslo
(2006) - Hranice
(2006) - Experti
(2005) - Ulice (TV seriál)
(2005) - Stříbrná vůně mrazu
(2005) - Jasnovidec
(2005) - Bazén (TV seriál)
(2004) - Pražské padělky
(2004) - Napola: Hitlerova elita
(2004) - Náměstíčko (TV seriál)
(2004) - Místo nahoře (TV seriál)
(2003) - Volejte Novu
(2003) - Pokračování příště (TV seriál)
(2003) - Útěk do Budína (TV seriál)
(2003) - Nekonečná neděle
(2002) - Útěk do Budína
(2000) - Případy detektivní kanceláře Ostrozrak (TV seriál)
(2000) - Český Robinson
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Dámě kord nesluší?
(1999) - Až budeš starší
(1998) - Tři králové (TV seriál)
(1998) - Spravedlivý Bohumil
(1998) - Na lavici obžalovaných justice (TV seriál)
(1998) - Dceruška Růže
(1997) - Úsměvy
(1997) - In flagranti
(1996) - Manželská tonutí (TV seriál)
(1996) - Lotrando a Zubejda
(1996) - Krajina před bouří
(1996) - Hospoda (TV seriál)
(1995) - Život na zámku (TV seriál)
(1995) - Holčičky na život a na smrt
(1994) - Snídaně s Novou
(1994) - Český bodyguard
(1994) - Hrnec
(1994) - Bylo nás pět (TV seriál)
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Vikingové z Bronských vršků
(1993) - Správná šestka (TV seriál)
(1992) - Přítelkyně z domu smutku (TV seriál)
(1992) - Klíček ke štěstí
(1992) - Kamarád do deště II - Příběh z Brooklynu
(1992) - Hříchy pro pátera Knoxe (TV seriál)
(1992) - Helimadoe
(1991) - Žebrácká opera
(1991) - Růže z Bertramky
(1991) - Proč pláčeš, břízo bílá
(1991) - Discopříběh 2
(1991) - Co teď a co potom? (TV seriál)
(1990) - Přísahám a slibuji (TV seriál)
(1990) - Chybná diagnóza
(1990) - Dcera národa
(1989) - Případy podporučíka Haniky (TV seriál)
(1989) - Konec starých časů
(1988) - Rodáci (TV seriál)
(1988) - Přejděte na druhou stranu (TV seriál)
(1988) - Bronzová spirála
(1986) - Štěstí má jméno Jonáš
(1986) - Spor o bohyni
(1986) - Pohádka o lidské duši
(1985) - Třetí patro (TV seriál)
(1985) - Slavné historky zbojnické (TV seriál)
(1985) - O chytrém Honzovi aneb Jak se Honza stal králem
(1984) - Rozpaky kuchaře Svatopluka (TV seriál)
(1984) - Pod maskou
(1984) - Bandité
(1983) - Větrná setba
(1983) - O spící princezně, šípkových růžích a uražené víle
(1983) - Anděl s ďáblem v těle
(1982) - Tři spory: Spor dramaturga Stroupežnického
(1982) - Šílený kankán
(1982) - Odstřel
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV seriál)
(1982) - Hlavní výhra
(1982) - Dynastie Nováků (TV seriál)
(1981) - Pošťácká pohádka
(1981) - Pohádka o mokrosuchém štěstí
(1981) - Medailónek
(1981) - Kosenie jastrabej lúky
(1980) - Rváč (divadelní záznam)
(1980) - Něco je ve vzduchu
(1980) - Anna proletářka
(1979) - Zkoušky z dospělosti (TV seriál)
(1979) - Silvestr svobodného pána
(1979) - Pátek není svátek
(1979) - Koncert na konci léta
(1979) - Hon na kočku
(1979) - Druhá první dáma
(1978) - Radost až do rána
(1978) - Pan Tau - Noc v safari
(1977) - Zrcadlení
(1977) - Hop - a je tu lidoop
(1976) - Smrt mouchy
Ljuba Krbová - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1945) Ondřej Neff - manžel

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Pes

Pes (Země)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
5

5. den - Vnímavost

Numerologie - den narození
Je otevřená, odvážná, energická a zásadová. Je ráda svým pánem. Je vnímavá. Má ráda pokrok a potřebuje pro svoji činnost prostor. Má ráda změny a není pro ni nic pevného. Má téměř magnetický vliv na lidi, má šarm.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ljuba Krbová 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ljuba Krbová - herečka, sportovkyně, manželka spisovatele Ondřeje Neffa

se narodila v roce *1958 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ljuba Krbová

Dnes se narodili
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) herečka

Spojené státy Jodie Foster
(*1962) herečka, režisérka

Spojené státy Robert Beltran
(*1953) herec

Spojené státy Gene Tierney
(*1920) herečka



Ljuba Krbová
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
12°57’
 
LunaLuna:
Ryby
4°09’
 
MerkurMerkur:
Lev
0°54’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
10°04’
 
MarsMars:
Beran
19°39’
 
JupiterJupiter:
Váhy
22°09’
 
SaturnSaturn:
Střelec
20°53’
R
UranUran:
Lev
10°09’
 
NeptunNeptun:
Štír
2°01’
R
PlutoPluto:
Panna
0°28’
 
S.UzelS.Uzel:
Váhy
27°33’
R
Černá LunaLilith:
Beran
15°04’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
21°58’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
1xZeměZemě
3xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Sean Young
(*1959) herečka

Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politik, bratr JFK

Německo Otto von Habsburg
(*1912) spisovatel, europoslanec, publicista, novinář, nejstarším synem císaře karla i.

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) anglický básník období preromantismu

Itálie papež Pius VIII.
(*1761) 253. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Rakousko Franz Schubert
(*1797 - 1828) hudební skladatel

Česká republika Jiří Brabec
(*1940 - 2003) herec, skladatel

Rusko Boris Strugackij
(*1933 - 2012) scénárista, spisovatel

Francie André Bettencourt
(*1919 - 2007) politik

Belgie James Ensor
(*1860 - 1949) belgický malíř a grafik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »