Lloyd Bridges wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Lloyd Bridges
(Lloyd Vernet Bridges Jr.)

Pohlaví:
Muž
Narození:
15.1. 1913 - 10:45h
Místo:
San Leandro, Kalifornie
Země:
Věk:
† 85 let
  • Slunce: Kozoroh
  • Luna:    Beran
  • ASC:     Beran
  • Životní číslo: 3
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
10.3.1998 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
herec

Lloyd Bridges - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
CAH (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
15.1.1913 - 10:45  (PST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
15.1.1913 - 18:45  
US, San Leandro:
37°44' s.š., 122°9' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Lloyd Bridges 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Lloyd Bridges
datum narození 15.1.1913
(herec, instagram)

Lloyd Bridges - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2000) - Fotroviny
(1999) - From Russia to Hollywood: The 100-Year Odyssey of Chekhov and Shdanoff
(1998) - 70. Annual Academy Awards
(1998) - Maffiósso
(1996) - The 48th Annual Primetime Emmy Awards
(1996) - The Deliverance of Elaine
(1995) - Péťa a vlk
(1995) - The Other Woman
(1995) - Nic netrvá věčně (TV seriál)
(1995) - Krajní meze (TV seriál)
(1995) - Krajní meze
(1994) - Zděšení
(1994) - Secret Sins of the Father
(1994) - Cinderella... Frozen in Time
(1993) - Žhavé výstřely 2
(1993) - Mr. Bluesman
(1993) - Harts of the West (TV seriál)
(1992) - The 44th Annual Primetime Emmy Awards
(1992) - The Making of 'High Noon'
(1992) - Earth and the American Dream
(1992) - Miláčku, zvětšil jsem naše dítě
(1992) - Devlin
(1991) - Žhavé výstřely
(1991) - In the Nick of Time
(1990) - Help Save Planet Earth
(1990) - Shining Time Station Christmas: 'Tis a Gift
(1990) - Královna chamtivých
(1990) - Joe kontra sopka
(1990) - Capital News
(1990) - Capital News (TV seriál)
(1989) - The Pat Sajak Show
(1989) - Zimní lidé
(1989) - Příbuzní
(1989) - Cross of Fire
(1988) - Tucker: Člověk a jeho sen
(1988) - Předurčena k vraždě
(1987) - Ve jménu vlasti
(1987) - I Am Joe's Heart
(1986) - Vražda v uniformě
(1986) - The Thanksgiving Promise
(1986) - Sever a Jih II (TV seriál)
(1986) - Bláznivá Air Force
(1985) - Alenka v říši divů
(1984) - Papírové panenky (TV seriál)
(1984) - George Washington (TV seriál)
(1983) - Loving (TV seriál)
(1983) - Grace Kelly
(1982) - Připoutejte se, prosím! 2
(1982) - Paper Dolls
(1982) - Modrá a šedá (TV seriál)
(1982) - Life of the Party: The Story of Beatrice
(1981) - Na východ od ráje (TV seriál)
(1980) - Circus of the Stars #5
(1980) - This Year's Blonde
(1980) - Připoutejte se, prosím!
(1979) - Železná maska
(1979) - Transkontinentální expres
(1979) - Mission Galactica: The Cylon Attack
(1979) - Medvědí ostrov
(1978) - World War II: G.I. Diary (TV seriál)
(1978) - Shimmering Light
(1978) - How the West Was Won (TV seriál)
(1978) - The Great Wallendas
(1978) - The Critical List
(1977) - Telethon
(1977) - Kořeny (TV seriál)
(1977) - Force of Evil
(1975) - Stowaway to the Moon
(1975) - Návrat Joe Forrestera
(1975) - Joe Forrester (TV seriál)
(1974) - Celebrity Tennis
(1974) - The Whirlwind
(1974) - Benjamin Franklin (TV seriál)
(1973) - Trouble Comes to Town
(1973) - Running Wild
(1973) - Death Race
(1973) - Crime Club
(1972) - Water World (TV seriál)
(1972) - To Find a Man
(1972) - Haunts of the Very Rich
(1971) - A Tattered Web
(1971) - Do You Take This Stranger?
(1971) - Deadly Dream
(1970) - Ztracený let
(1970) - The Love War
(1970) - San Francisco International Airport (TV seriál)
(1969) - Šťastný konec
(1969) - Silent Night, Lonely Night
(1969) - The Silent Gun
(1968) - The 20th Annual Primetime Emmy Awards
(1968) - Operace Vzteklý pes
(1968) - Daring Game
(1968) - A Case of Libel
(1966) - The World of Inner Space
(1966) - Podmořská cesta kolem světa
(1965) - The Loner (TV seriál)
(1962) - The Match Game
(1962) - The Lloyd Bridges Show (TV seriál)
(1962) - A Pair of Boots
(1962) - My Daddy Can Lick Your Daddy
(1960) - Special Gala to Support Kennedy Campaign
(1960) - The Valley of Decision
(1958) - Sea Hunt (TV seriál)
(1958) - The Goddess
(1957) - Ride Out for Revenge
(1956) - Wetbacks
(1956) - Obchodník s deštěm
(1956) - Chevron Hall of Stars (TV seriál)
(1955) - Wichita
(1955) - Apache Woman
(1954) - Third Party Risk
(1954) - Pride of the Blue Grass
(1954) - Climax! (TV seriál)
(1953) - The Kid from Left Field
(1953) - The Tall Texan
(1953) - The Limping Man
(1953) - Last of the Comanches
(1953) - City of Bad Men
(1952) - V pravé poledne
(1952) - Plymouth Adventure
(1951) - Three Steps North
(1951) - The Whistle at Eaton Falls
(1951) - Little Big Horn
(1950) - The White Tower
(1950) - The Sound of Fury
(1950) - Rocketship X-M
(1950) - Colt .45
(1949) - Trapped
(1949) - Red Canyon
(1949) - Mr. Whitney Had a Notion
(1949) - Home of the Brave
(1949) - Hideout
(1949) - Calamity Jane and Sam Bass
(1948) - 16 Fathoms Deep
(1948) - Secret Service Investigator
(1948) - Moonrise
(1947) - Thunderbolt
(1947) - The Trouble with Women
(1947) - Ramrod
(1947) - Neporažená
(1946) - Miss Susie Slagle's
(1946) - Canyon Passage
(1946) - Abilene Town
(1945) - A Walk in the Sun
(1945) - Strange Confession
(1945) - Secret Agent X-9
(1944) - The Master Race
(1944) - She's a Soldier Too
(1944) - Saddle Leather Law
(1944) - Once Upon a Time
(1944) - Louisiana Hayride
(1943) - They Stooge to Conga
(1943) - Sahara
(1943) - A Rookie's Cookie
(1943) - Passport to Suez
(1943) - His Wedding Scare
(1943) - The Heat's On
(1943) - Hail to the Rangers
(1943) - Destroyer
(1943) - Crime Doctor's Strangest Case
(1943) - City Without Men
(1942) - West of Tombstone
(1942) - Underground Agent
(1942) - Tramp, Tramp, Tramp
(1942) - The Wife Takes a Flyer
(1942) - The Spirit of Stanford
(1942) - The Daring Young Man
(1942) - Sweetheart of the Fleet
(1942) - Stand by All Networks
(1942) - Shut My Big Mouth
(1942) - Rozruch ve městě
(1942) - Riders of the Northland
(1942) - Pardon My Gun
(1942) - North of the Rockies
(1942) - The Great Glover
(1942) - Flight Lieutenant
(1942) - Commandos Strike at Dawn
(1942) - Canal Zone
(1942) - Cadets on Parade
(1942) - Boston Blackie Goes Hollywood
(1942) - Blondie Goes to College
(1942) - Atlantic Convoy
(1942) - A Man's World
(1942) - Alias Boston Blackie
(1941) - Záhadný pan Jordan
(1941) - You Belong to Me
(1941) - Two Latins from Manhattan
(1941) - Three Girls About Town
(1941) - They Dare Not Love
(1941) - The Lone Wolf Takes a Chance
(1941) - The Son of Davy Crockett
(1941) - Sing for Your Supper
(1941) - The Royal Mounted Patrol
(1941) - Our Wife
(1941) - The Medico of Painted Springs
(1941) - I Was a Prisoner on Devil's Island
(1941) - Honolulu Lu
(1941) - Harvard, Here I Come!
(1941) - Harmon of Michigan
(1940) - Cesta na severozápad

Lloyd Bridges - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

ASTROLOGIE
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Luna v Beranu

Luna v Beranu

Luna (Měsíc)
Pocit nejistoty vás může nutit věci vyřešit mnohem rychleji, než je to přirozené. Nehoňte se, jako by vám hrozil nějaký časový limit. Snažte se zpomalit, abyste se mohli rozhodnout, o co vám jde, a postupovat vlastním pohodlným tempem.

Ascendent v Beranu

Ascendent v Beranu

Ascendent / Descendent
Člověk s Ascendentem v Beranu se ke světu staví rozhodně. Chce být činorodý a mít sílu k prosazení svých záměrů. Chce objevovat své vlastní schopnosti, nečeká na to, co přijde zvenčí.

HOROSKOPY
Krysa

Krysa (Voda)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
15

15. den - Odvaha

Numerologie - den narození
Je vnímavá, citlivá a nezávislá. Je ambiciózní, aktivní a energická. Má kuráž a odvahu. Je hrdá a pracovitá. Má tvůrčí projev. Je starostlivá a laskavá. Rodina je pro ni vším.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 15.1.1913 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Lloyd Bridges 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Lloyd Bridges - herec

se narodil 15.1.1913 ve městě San Leandro, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Lloyd Bridges

Dnes se narodili
Spojené státy Sean Young
(*1959) herečka

Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politik, bratr JFK

Německo Otto von Habsburg
(*1912) spisovatel, europoslanec, publicista, novinář, nejstarším synem císaře karla i.

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) anglický básník období preromantismu

Itálie papež Pius VIII.
(*1761) 253. papež


Lloyd Bridges
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Kozoroh
25°03’
10
 
LunaLuna:
Beran
26°21’
1
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
7°58’
10
 
VenušeVenuše:
Ryby
9°51’
12
 
MarsMars:
Kozoroh
3°52’
10
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
2°54’
9
 
SaturnSaturn:
Býk
27°19’
2
R
UranUran:
Vodnář
3°00’
11
 
NeptunNeptun:
Rak
24°36’
4
R
PlutoPluto:
Blíženci
28°33’
3
R
S.UzelS.Uzel:
Beran
6°56’
1
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
25°05’
12
 
CheirónCheirón:
Ryby
8°02’
12
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Rak
7°22’
4
Domy:
Beran
6°04’
Váhy
6°04’
2:
Býk
14°53’
8:
Štír
14°53’
3:
Blíženci
11°22’
9:
Střelec
11°22’
Rak
3°24’
Kozoroh
3°24’
5:
Rak
25°57’
Kozoroh
25°57’
6:
Lev
24°18’
Vodnář
24°18’
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
8xZeměZemě
2xVzduchVzduch
2xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Vodnář
19°44’
11
Slun./Luna:
Ryby
10°42’
12


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Goldie Hawn
(*1945) herečka, režisérka

Island Björk
(*1965) herečka, zpěvačka, textařka

Česká republika Lešek Semelka
(*1946) zpěvák, skladatel, klávesista

Česká republika Kateřina Kristelová
(*1979) herečka, moderátorka, modelka, pedagožka

Itálie papež Benedikt XV
(*1854) 258. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Pavel Bobek
(*1937 - 2013) zpěvák

Rusko Lev Nikolajevič Tolstoj
(*1828 - 1910) spisovatel

Velká Británie MacGregor Mathers
(*1854 - 1918) okultista, zednář, zakladatel hermetického řádu Zlatý úsvit

Spojené státy Robert Altman
(*1925 - 2006) režisér, scénárista, herec

Německo Wolfgang Borchert
(*1921 - 1947) scénárista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »