Lois Maxwell wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Lois Maxwell
(Lois Ruth Hooker)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Kitchener, Ontario
Země:
Věk:
† 80 let
Úmrtí:
Povolání:
herečka

Lois Maxwell - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
14.2.1927 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Lois Maxwell 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Lois Maxwell
datum narození 14.2.1927
(herečka, instagram)

Lois Maxwell - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2007) - True Bond
(2003) - Harlequin 8 - Nezapomenutelná láska
(2002) - James Bond: A BAFTA Tribute
(2002) - Premiere Bond: Die Another Day
(2002) - Bondovy dívky jsou věčné
(2001) - Čtvrtý anděl
(2000) - Inside 'Octopussy'
(2000) - Inside 'Dr. No'
(1999) - Terence Young: Bond Vivant
(1995) - In Search of James Bond with Jonathan Ross
(1995) - Behind the Scenes with 'Thunderball'
(1992) - Gottschalk Late Night
(1989) - Boj o Grace magazín
(1988) - Rescue Me
(1988) - Martha, Ruth & Edie
(1985) - Vyhlídka na vraždu
(1985) - Eternal Evil
(1985) - Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
(1984) - Peep
(1983) - Chobotnička
(1981) - Jen pro tvé oči
(1981) - Invaders from the Deep
(1980) - The Incredible Voyage of Stingray
(1980) - Mr. Patman
(1979) - Moonraker
(1979) - Lost and Found
(1977) - Věk nevinnosti
(1977) - Špion, který mě miloval
(1976) - Sporting Chance
(1975) - Polibky z Hongkongu
(1974) - Muž se zlatou zbraní
(1973) - Žít a nechat zemřít
(1972) - Endless Night
(1971) - Diamanty jsou věčné
(1970) - The Adventurers
(1969) - V tajné službě Jejího veličenstva
(1969) - Adventures in Rainbow Country (TV seriál)
(1967) - Žiješ jenom dvakrát
(1967) - Operace "Mladší bratr"
(1965) - Thunderball
(1964) - Stingray (TV seriál)
(1964) - Goldfinger
(1963) - Strašení
(1963) - Srdečné pozdravy z Ruska
(1963) - Come Fly with Me
(1962) - Lolita
(1962) - Dr. No
(1960) - The Unstoppable Man
(1959) - Face of Fire
(1957) - Nemilosrdný čas
(1957) - Kill Me Tomorrow
(1956) - Satellite in the Sky
(1956) - High Terrace
(1955) - Passport to Treason
(1954) - La Grande speranza
(1953) - Mantrap
(1953) - Aida
(1952) - Women of Twilight
(1952) - The Woman's Angle
(1952) - Viva il cinema!
(1952) - Orient Express (TV seriál)
(1952) - Lady in the Fog
(1952) - Ha da venì... don Calogero!
(1952) - Amori e veleni
(1951) - Lebbra bianca
(1950) - Domani è troppo tardi
(1949) - The Crime Doctor's Diary
(1949) - Kazan
(1948) - The Decision of Christopher Blake
(1948) - The Dark Past
(1948) - Corridor of Mirrors
(1948) - The Big Punch
(1947) - That Hagen Girl
(1946) - Otázka života a smrti

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Zajíc

Zajíc (Oheň)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
14

14. den - Cílevědomost

Numerologie - den narození
Zařizuje si život podle sebe. Potřebuje bezpečné domácí prostředí a dobré povolání. Tvrdě pracuje a dovede vydělat peníze. Je dobrá v podnikání a obchodě. Je ohleduplná, pozorná a spolehlivá.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 14.2.1927 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Lois Maxwell 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Lois Maxwell - herečka

se narodila 14.2.1927 ve městě Kitchener, Ontario, Kanada
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Lois Maxwell

Dnes se narodili
Spojené státy Robert De Niro
(*1943) herec

Spojené státy Sean Penn
(*1960) herec, scénárista, režisér

Irsko Maureen O'Hara
(*1920) herečka, zpěvačka

Spojené státy Mae West
(*1892) herečka

Česká republika Filip Renč
(*1965) režisér, herec


Lois Maxwell
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
24°48’
 
LunaLuna:
Lev
0°25’
 
MerkurMerkur:
Ryby
7°43’
 
VenušeVenuše:
Ryby
15°02’
 
MarsMars:
Býk
26°11’
 
JupiterJupiter:
Ryby
6°15’
 
SaturnSaturn:
Střelec
6°50’
 
UranUran:
Ryby
27°29’
 
NeptunNeptun:
Lev
25°38’
R
PlutoPluto:
Rak
14°06’
R
S.UzelS.Uzel:
Rak
4°37’
R
Černá LunaLilith:
Panna
27°51’
 
CheirónCheirón:
Beran
28°10’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
1xZeměZemě
2xVzduchVzduch
6xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Edward Norton
(*1969) herec, režisér

Spojené státy Patrick Swayze
(*1952) herec, tanečník

Spojené státy Christian Slater
(*1969) herec, režisér

Spojené státy Robert Redford
(*1936) herec, režisér

Francie Roman Polanski
(*1933) režisér, scénárista, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Egypt Rudolf Hess
(*1894 - 1987) německý nacistický politik

Česká republika Ludvík Kundera
(*1920 - 2010) dramatik, překladatel, básník, prozaik

Itálie Umberto Boccioni
(*1882 - 1916) italský malíř, sochař, kritik umění, hlavní teoretik futurismu

Německo Ludwig Mies van Der Rohe
(*1886 - 1969) architekt

Austrálie Azaria Chamberlain
(*1980 - 1980) děvčátko zabité šelmou



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »