Loretta Young wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Loretta Young
(Gretchen Michaela Young)

Pohlaví:
Žena
Narození:
6.1. 1913 - 15:30h
Místo:
Salt Lake City, Utah
Země:
Věk:
† 87 let
  • Slunce: Kozoroh
  • Luna:    Kozoroh
  • ASC:     Blíženci
  • Životní číslo: 3
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
12.8.2000 (Příčina: Rakovina)
Povolání:
herečka

Loretta Young - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
6.1.1913 - 15:30  (MST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
6.1.1913 - 22:30  
US, Salt Lake City:
40°46' s.š., 111°53' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Loretta Young 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Loretta Young
datum narození 6.1.1913
(herečka, instagram)

Loretta Young - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2008) - Thou Shalt Not: Sex, Sin and Censorship in Pre-Code Hollywood
(2001) - 73. Annual Academy Awards
(2000) - Lon Chaney: A Thousand Faces
(1994) - Life Along the Mississippi
(1989) - Boj o Grace magazín
(1987) - Happy 100th Birthday Hollywood
(1986) - Christmas Eve
(1985) - All-Star Party for 'Dutch' Reagan
(1975) - Brother, Can You Spare a Dime?
(1963) - Hollywood: The Great Stars
(1962) - Hollywood: The Fabulous Era
(1962) - The New Loretta Young Show (TV seriál)
(1961) - The 13th Annual Primetime Emmy Awards
(1955) - Screen Snapshots 7855: Pennies from Hollywood
(1953) - Letter to Loretta (TV seriál)
(1953) - It Happens Every Thursday
(1952) - Paula
(1952) - Because of You
(1951) - Half Angel
(1951) - Cause for Alarm!
(1950) - Key to the City
(1949) - Mother Is a Freshman
(1949) - Come to the Stable
(1949) - The Accused
(1948) - Rachel and the Stranger
(1947) - The Bishop's Wife
(1947) - The Perfect Marriage
(1947) - Farmářova dcera
(1946) - Cizinec
(1945) - Taky dorazil Jones
(1944) - Ladies Courageous
(1944) - And Now Tomorrow
(1943) - Show Business at War
(1943) - China
(1942) - A Night to Remember
(1941) - Hedda Hopper's Hollywood No. 2
(1941) - The Men in Her Life
(1941) - The Lady from Cheyenne
(1941) - Bedtime Story
(1940) - The Doctor Takes a Wife
(1940) - He Stayed for Breakfast
(1939) - Zapomenutý
(1939) - Land of Liberty
(1939) - Hlavou do zdi
(1939) - Eternally Yours
(1938) - Three Blind Mice
(1938) - Suez
(1938) - Kentucky
(1938) - Four Men and a Prayer
(1937) - Veřejný ženich
(1937) - Second Honeymoon
(1937) - Scotland Yard nařizuje
(1937) - Jeho pravá ruka
(1937) - Cafe Metropole
(1936) - 20th Century Fox Promotional Film
(1936) - The Unguarded Hour
(1936) - Ramona
(1936) - Private Number
(1936) - Ladies in Love
(1935) - Hollywood Extra Girl
(1935) - The Call of the Wild
(1935) - Shanghai
(1935) - Křižáci
(1935) - Dobyvatel Indie
(1934) - The White Parade
(1934) - Rothschildové
(1934) - Caravan
(1934) - Bulldog Drummond Strikes Back
(1934) - Born to Be Bad
(1933) - Hollywood on Parade No. B-5
(1933) - Zoo in Budapest
(1933) - She Had to Say Yes
(1933) - Midnight Mary
(1933) - Man's Castle
(1933) - The Life of Jimmy Dolan
(1933) - Heroes for Sale
(1933) - Grand Slam
(1933) - Employees' Entrance
(1933) - The Devil's in Love
(1932) - Week-end Marriage
(1932) - They Call It Sin
(1932) - The Hatchet Man
(1932) - Taxi!
(1932) - Play-Girl
(1932) - Life Begins
(1931) - Uloupené šperky
(1931) - Too Young to Marry
(1931) - Three Girls Lost
(1931) - The Right of Way
(1931) - The Ruling Voice
(1931) - Platinová blondýnka
(1931) - I Like Your Nerve
(1931) - How I Play Golf, by Bobby Jones No. 8: 'The Brassie'
(1931) - Big Business Girl
(1931) - Beau Ideal
(1930) - War Nurse
(1930) - The Truth About Youth
(1930) - The Second Floor Mystery
(1930) - The Man from Blankley's
(1930) - The Devil to Pay!
(1930) - Show Girl in Hollywood
(1930) - Road to Paradise
(1930) - Loose Ankles
(1930) - Kismet
(1929) - The Squall
(1929) - The Show of Shows
(1929) - The Girl in the Glass Cage
(1929) - The Careless Age
(1929) - Seven Footprints to Satan
(1929) - The Forward Pass
(1929) - Fast Life
(1928) - The Whip Woman
(1928) - Směj se paňáco
(1928) - Scarlet Seas
(1928) - The Magnificent Flirt
(1928) - The Head Man
(1927) - Naughty But Nice
(1927) - Kněžna z pojízdné restaurace
(1921) - White and Unmarried
(1921) - Šejk
(1919) - The Only Way
(1917) - Sirens of the Sea
(1917) - The Primrose Ring
Loretta Young - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Luna v Kozorohu

Luna v Kozorohu

Luna (Měsíc)
Bezpečí hledáte na základě toho, že jste nějak užiteční pro společnost a hledáte ospravedlnění ve vnějším světě. Můžete podceňovat to, co chcete od sebe a pro sebe. Plachost může být doprovázena nelibostí z toho, že vás druzí přehlížejí.

Ascendent v Blížencích

Ascendent v Blížencích

Ascendent / Descendent
Ascendent v Blížencích je spojen se zvídavostí a zájmem o to, jak věci fungují. Všestrannost a přizpůsobivost jsou přednosti, ale může to vést k roztříštěnosti zájmů. Tento člověk pak někdy umí všechno, ale nic pořádně. Nerad se podřizuje nutnosti volit z více možností jen jedinou. Jeho úkolem je šířit informace.

HOROSKOPY
Krysa

Krysa (Voda)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
6

6. den - Harmonie

Numerologie - den narození
Tato osoba potřebuje lásku a teplo domova. Vše dělá proto, aby dosáhla harmonie. Hledá partnera pro celý život. Je laskavá, citlivá, ohleduplná a bezelstná. Miluje rodinu a lidi, žije řádným manželským životem.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 6.1.1913 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Loretta Young 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Loretta Young - herečka

se narodila 6.1.1913 ve městě Salt Lake City, Utah, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Loretta Young

Dnes se narodili
Spojené státy River Phoenix
(*1970) herec, zpěvák, kytarista

Spojené státy Gene Kelly
(*1912) herec

Česká republika Libuše Švormová
(*1935) herečka

Česká republika Karel Plíhal
(*1958) zpěvák, skladatel, textař, folkový a jazzový kytarista, hudební režisér a aranžér

Francie král Ludvík XVI.
(*1754) francouzský král


Loretta Young
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Kozoroh
16°02’
8
 
LunaLuna:
Kozoroh
10°27’
7
 
MerkurMerkur:
Střelec
25°30’
7
 
VenušeVenuše:
Vodnář
29°39’
10
 
MarsMars:
Střelec
27°18’
7
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
0°55’
7
 
SaturnSaturn:
Býk
27°36’
12
R
UranUran:
Vodnář
2°30’
8
 
NeptunNeptun:
Rak
24°51’
2
R
PlutoPluto:
Blíženci
28°42’
1
R
S.UzelS.Uzel:
Beran
7°25’
11
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
24°06’
9
 
CheirónCheirón:
Ryby
7°37’
10
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Blíženci
18°16’
12
Domy:
Blíženci
23°51’
Střelec
23°51’
2:
Rak
14°21’
8:
Kozoroh
14°21’
3:
Lev
4°55’
9:
Vodnář
4°55’
Lev
29°23’
Vodnář
29°23’
5:
Váhy
1°52’
Beran
1°52’
6:
Štír
13°25’
Býk
13°25’
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
6xZeměZemě
7xVzduchVzduch
1xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Beran
26°37’
11
Slun./Luna:
Kozoroh
13°14’
7


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Anne Archer
(*1947) herečka

Velká Británie Rupert Grint
(*1988) herec, představitel Rona Weasleyho z Harryho Pottera

Francie Jean-Michel Jarre
(*1948) zpěvák, skladatel

Česká republika Jan Rosák
(*1947) moderátor, hlasatel, herec, scénárista

Spojené státy Pavel Telička
(*1965) europoslanec, někdejší lobbista, diplomat


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Rudolph Valentino
(*1895 - 1926) herec

Česká republika Adolf Loos
(*1870 - 1933) architekt, purista

Česká republika Jiřina Šejbalová
(*1905 - 1981) herečka

Česká republika Miloslav Jágr
(*1927 - 1997) průmyslový výtvarník, malíř a ilustrátor, profesor VŠUP, režisér

Spojené státy Norman Wexler
(*1926 - 1999) spisovatel, scénárista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »