Lori Hallier wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Lori Hallier

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Victoria, Britská Kolumbie
Země:
Věk:
59 let
Povolání:
herečka

Lori Hallier - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
8.7.1959 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Lori Hallier 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Lori Hallier
datum narození 8.7.1959
(herečka, instagram)

Lori Hallier - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2013) - 'A Fish Story'
(2012) - Vánoce s Holly
(2008) - Sticks and Stones
(2008) - Obchod se smrtí
(2008) - Flashpoint (TV seriál)
(2008) - Bull
(2006) - Heartstopper
(2006) - Černý vdovec
(2005) - Martha Behind Bars
(2003) - Muž se srdcem kovboje
(2003) - Kočka paní Ashborové
(2003) - Dluhopisy lásky
(2002) - The 5th Quadrant (TV seriál)
(2002) - Zločiny podle Mary Higgins Clark: Patříš jen mně
(2002) - Večerník (TV seriál)
(2002) - Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
(2002) - Strange Days at Blake Holsey High (TV seriál)
(2002) - My Name Is Tanino
(2002) - Body & Soul (TV seriál)
(2001) - Torontské stíny (TV seriál)
(2000) - Thomas and the Magic Railroad
(2000) - The Other Me
(2000) - In a Heartbeat (TV seriál)
(2000) - Americká dívka
(1999) - Twice in a Lifetime (TV seriál)
(1999) - Total Recall 2070 (TV seriál)
(1999) - The City (TV seriál)
(1999) - Sabotáž
(1999) - Černé světlo
(1998) - Mr. Headmistress
(1998) - Harlequin 12 - Návod k pomstě
(1998) - Divoká a svobodná
(1996) - Poltergeist (TV seriál)
(1996) - Pohřbená tajemství
(1996) - No One Could Protect Her
(1996) - Noc tornád
(1996) - Cesta Měsíčního svitu
(1995) - Star Trek: Voyager (TV seriál)
(1995) - Ideální rodina
(1994) - Robocop (TV seriál)
(1994) - Průvodní jevy (TV seriál)
(1994) - Incident na malém městě
(1993) - Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
(1992) - A Woman Scorned: The Betty Broderick Story
(1992) - Věčný rytíř (TV seriál)
(1992) - Secret Service (TV seriál)
(1991) - Vražedné pobřeží (TV seriál)
(1991) - Civil Wars (TV seriál)
(1990) - Královna chamtivých
(1988) - Válka světů (TV seriál)
(1988) - Katts a Rinnie (TV seriál)
(1987) - Street Legal (TV seriál)
(1987) - Pistolníci
(1987) - Pátek třináctého (TV seriál)
(1987) - Jake a Tlusťoch (TV seriál)
(1987) - Higher Education
(1987) - Diamonds (TV seriál)
(1986) - Matlock (TV seriál)
(1986) - Blindside
(1986) - Adderly (TV seriál)
(1985) - Varovný signál
(1985) - Prokletá noc (TV seriál)
(1985) - Pásmo soumraku (TV seriál)
(1985) - Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)
(1985) - Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
(1984) - Santa Barbara (TV seriál)
(1984) - Cover Up (TV seriál)
(1983) - The Hitchhiker (TV seriál)
(1983) - Loving Friends and Perfect Couples (TV seriál)
(1982) - Matt Houston (TV seriál)
(1981) - Valentýnská pomsta
(1981) - Simon & Simon (TV seriál)
(1980) - Bizarre (TV seriál)
(1979) - Trapper John, M.D. (TV seriál)
(1979) - The Dukes of Hazzard (TV seriál)
(1965) - Tak jde čas (TV seriál)

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Vepř

Vepř (Země)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
8

8. den - Rovnováha

Numerologie - den narození
Tato osoba má vysokou energii. Má vůdcovské sklony. Je inteligentní, bystrá a podnikavá. Má dobrou představivost a obrazotvornost. Je odhodlaná a pracovitá.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 8.7.1959 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Lori Hallier 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Lori Hallier - herečka

se narodila 8.7.1959 ve městě Victoria, Britská Kolumbie, Kanada
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Lori Hallier

Dnes se narodili
Spojené státy Mickey Rooney
(*1920) herec

Česká republika František Filipovský
(*1907) herec, dabér

Česká republika Martin Růžek
(*1918) herec

Rakousko Romy Schneider
(*1938) herečka

Velká Británie Frank Lloyd
(*1886) režisér, herec


Lori Hallier
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
15°34’
 
LunaLuna:
Lev
13°42’
 
MerkurMerkur:
Lev
11°48’
 
VenušeVenuše:
Lev
29°59’
 
MarsMars:
Lev
22°37’
 
JupiterJupiter:
Štír
22°20’
R
SaturnSaturn:
Kozoroh
2°52’
R
UranUran:
Lev
14°43’
 
NeptunNeptun:
Štír
4°12’
R
PlutoPluto:
Panna
2°23’
 
S.UzelS.Uzel:
Váhy
8°04’
R
Černá LunaLilith:
Býk
25°54’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
26°59’
R
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
2xZeměZemě
1xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Slovensko Yvetta Blanarovičová
(*1963) herečka, zpěvačka

Česká republika Veronika Freimanová
(*1955) herečka

Spojené státy Kevin Sorbo
(*1958) herec

Španělsko Pedro Almodóvar
(*1951) režisér, scénárista, herec

Spojené státy Howard Hughes
(*1905) režisér, letec, zakladatel a majitel Hughes Aircraft, jeden z nejbohatších lidí planety v 70. letech


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Bourvil
(*1917 - 1970) herec, zpěvák

Česká republika Sigmund Freud
(*1856 - 1939) lékař, psychiatr

Spojené státy Bob Fosse
(*1927 - 1987) herec

Spojené státy Robert Abel
(*1937 - 2001) tvůrce vizuálních efektů

Francie Prosper Mérimée
(*1803 - 1870) dramatik, prozaik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »