Lou Castel wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Lou Castel
(Ulv Quarzéll)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Bogotá
Země:
Věk:
75 let
Povolání:
herec

Lou Castel - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
28.5.1943 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Lou Castel 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Lou Castel
datum narození 28.5.1943
(herec, instagram)

Lou Castel - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Fassbinder
(2014) - Die Geschlechtskriegerinnen
(2013) - Jeptiška
(2013) - Halbschatten
(2013) - Gare du Nord
(2012) - Ukamenování svatého Štěpána
(2012) - Hvězdář
(2011) - L'affaire Gordji
(2011) - Dr. Ketel
(2008) - La Rabbia
(2007) - 1, 2, 3, Whiteout
(2007) - Nuage
(2007) - Médée Miracle
(2007) - Lidská otázka
(2007) - Le Corps sublimé
(2007) - Capitaine Achab
(2006) - Horezon
(2006) - Assoud et le mystère de la plage
(2005) - Étoile violette
(2005) - El Cantor
(2004) - Make My Day
(2003) - Tiresia
(2002) - Nude, Descending...
(2002) - Bungalov
(2002) - Assoud le buffle
(2001) - Le temps qu'il fait
(2001) - Clément
(1999) - Love
(1999) - Il Killer evanescente
(1999) - Just in Time
(1999) - Le Domaine
(1999) - Bruno n'a pas d'agent
(1998) - Il Piano dell'uomo di sotto
(1998) - Louise (Take 2)
(1998) - Les Insoumis
(1997) - Sorrisi asmatici - Fiori del destino
(1997) - Sinon, oui
(1997) - Les Années lycée: Petites
(1996) - Festivalové vteřiny
(1996) - Tři životy a jen jedna smrt
(1996) - Irma Vep
(1996) - Encore
(1993) - Zrození lásky
(1993) - Carillon
(1992) - Zuppa di pesce
(1992) - La Via Lattea
(1992) - Uova di Garofano
(1992) - Manila paloma blanca
(1992) - Dall'altra parte del mondo
(1991) - Sproštěn viny
(1991) - Rok zbraní
(1991) - Fuga da Kayenta
(1990) - La Sposa di San Paolo
(1990) - Perduta
(1990) - Fuga dal paradiso
(1989) - Tatort - Schmutzarbeit
(1989) - Oceano
(1989) - Che ora è?
(1989) - Les Aventures d'Eddie Turley
(1988) - Rorret
(1988) - Andělé moci
(1987) - Muž na mušce
(1986) - Nanou
(1986) - Hôtel du paradis
(1986) - Fraulein - Ein deutsches Melodram
(1985) - Treasure Island
(1985) - Elle a passé tant d'heures sous les sunlights...
(1984) - Les yeux et la bouche
(1984) - Campo Europa
(1984) - Der Beginn aller Schrecken ist Liebe
(1983) - Trauma
(1982) - Oči, ústa
(1980) - Parano
(1980) - Ombre
(1979) - Suor Omicidi
(1979) - Couleur chair
(1978) - Cinématon
(1978) - Violanta
(1978) - La Profezia
(1977) - Porci con le ali
(1977) - Mr. Mean
(1977) - Italia: Ultimo atto?
(1977) - Les Enfants du placard
(1977) - Cambio de sexo
(1977) - Americký přítel
(1976) - Přejezd Kassandra
(1976) - Panenství
(1976) - Caro Michele
(1975) - Faccia di spia
(1974) - Voyage en Grande Tartarie
(1974) - Output
(1974) - Nada
(1973) - Šarlatové písmeno
(1972) - Terza ipotesi su un caso di perfetta strategia criminale
(1972) - Nel nome del padre
(1971) - Varování před svatou děvkou
(1971) - Stress
(1971) - Policeman
(1970) - Rivolta dei decabristi, La (TV seriál)
(1970) - Paranoia
(1970) - ¡Mátalo!
(1970) - Con quale amore, con quanto amore
(1969) - Orgasmo
(1968) - Vymahač
(1968) - La Prova generale
(1968) - Protagonisti, I
(1968) - Lucrezia
(1968) - Grazie, zia
(1968) - Galileo
(1968) - Bocche cucite
(1966) - Kulka pro generála
(1966) - František z Assisi
(1965) - Pěsti v kapsách
(1963) - Gepard

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Koza

Koza (Voda)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
28

28. den - Rozpornost

Numerologie - den narození
Tato osoba je nezávislá a snaží se uspět. Řídí se citem a pak rozumem. Důležitý je partnerský vztah a rodinná pohoda. Má smysl pro humor. Ráda má vše pod svojí kontrolou. Rozhoduje se sama za sebe.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 28.5.1943 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Lou Castel 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Lou Castel - herec

se narodil 28.5.1943 ve městě Bogotá
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Lou Castel

Dnes se narodili
Ukrajina Paul Muni
(*1895) herec

Česká republika Arnošt Goldflam
(*1946) herec, režisér, dramatik, spisovatel, pedagog

Česká republika Zdeněk Štěpánek
(*1896) herec, scénárista, režisér, dramatik

Austrálie Nick Cave
(*1957) skladatel, herec, zpěvák, spisovatel

Velká Británie Rosamunde Pilcher
(*1924) spisovatelka


Lou Castel
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
6°16’
 
LunaLuna:
Beran
0°58’
 
MerkurMerkur:
Býk
28°56’
R
VenušeVenuše:
Rak
19°08’
 
MarsMars:
Beran
0°49’
 
JupiterJupiter:
Rak
23°18’
 
SaturnSaturn:
Blíženci
14°41’
 
UranUran:
Blíženci
4°45’
 
NeptunNeptun:
Panna
29°19’
R
PlutoPluto:
Lev
5°16’
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
19°42’
R
Černá LunaLilith:
Lev
0°29’
 
CheirónCheirón:
Lev
24°04’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
2xZeměZemě
4xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Mickey Rooney
(*1920) herec

Česká republika František Filipovský
(*1907) herec, dabér

Česká republika Martin Růžek
(*1918) herec

Rakousko Romy Schneider
(*1938) herečka

Velká Británie Frank Lloyd
(*1886) režisér, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy George C. Scott
(*1927 - 1999) herec

Itálie papež Klement XIV.
(*1705 - 1774) 249. papež

Bělorusko Irving Berlin
(*1888 - 1989) herec

Spojené státy Eddie Fisher
(*1928 - 2010) zpěvák, herec

Francie Rose Bertin
(*1747 - 1813) kloboučnice, švadlena, módní návrhářka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »