Lou Jacobi wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Lou Jacobi
(Louis Harold Jacobovitch)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Toronto, Ontario
Země:
Věk:
† 95 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Lou Jacobi - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
28.12.1913 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Lou Jacobi 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Lou Jacobi
datum narození 28.12.1913
(herec, instagram)

Lou Jacobi - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1994) - I.Q.
(1992) - Pusinky už nekupuji
(1992) - Deep Dish TV
(1990) - The Howard Stern Show
(1990) - Avalon
(1988) - Tales from the Hollywood Hills: The Old Reliable
(1987) - Jestliže je úterý, musíme být v Belgii
(1987) - Amazonky na Měsíci
(1986) - Šéfova manželka
(1986) - Právo v Los Angeles (TV seriál)
(1985) - Comedy Factory (TV seriál)
(1984) - Isaac Littlefeathers
(1983) - Příběhy z temnot (TV seriál)
(1982) - St. Elsewhere (TV seriál)
(1982) - Off Your Rocker
(1982) - Můj oblíbený rok
(1982) - Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
(1981) - Chu Chu and the Philly Flash
(1981) - Arthur
(1980) - Too Close for Comfort (TV seriál)
(1980) - The Lucky Star
(1979) - Neobvyklé příběhy (TV seriál)
(1979) - The Magician of Lublin
(1979) - Better Late Than Never
(1977) - Roseland
(1977) - ABC Weekend Specials (TV seriál)
(1976) - The Rear Guard
(1976) - Příští stanice Greenwich Village
(1976) - Ivan the Terrible (TV seriál)
(1975) - King of Kensington (TV seriál)
(1975) - Everybody Rides the Carousel
(1974) - Barney Miller (TV seriál)
(1973) - Coffee, Tea or Me?
(1972) - Sanford and Son (TV seriál)
(1972) - The Judge and Jake Wyler
(1972) - Decisions! Decisions!
(1971) - Little Murders
(1970) - Somerset (TV seriál)
(1970) - Make Room for Granddaddy (TV seriál)
(1970) - Bavlna v Harlemu
(1969) - The Courtship of Eddie's Father (TV seriál)
(1969) - Love, American Style (TV seriál)
(1968) - That's Life (TV seriál)
(1966) - The Last of the Secret Agents?
(1966) - That Girl (TV seriál)
(1966) - Penelope
(1966) - ABC Stage 67 (TV seriál)
(1965) - The Dean Martin Show
(1965) - The Trials of O'Brien (TV seriál)
(1965) - Kibbee Hates Fitch
(1964) - The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
(1963) - Sladká Irma
(1962) - The Alfred Hitchcock Hour (TV seriál)
(1962) - Sam Benedict (TV seriál)
(1961) - The Dick Van Dyke Show (TV seriál)
(1961) - The Defenders (TV seriál)
(1960) - Here's Hollywood
(1960) - Song Without End
(1959) - Play of the Week (TV seriál)
(1959) - Deník Anny Frankové
(1958) - The Texan (TV seriál)
(1956) - Playhouse 90 (TV seriál)
(1956) - Charley Moon
(1955) - A Kid for Two Farthings
(1953) - The Good Beginning
(1953) - Is Your Honeymoon Really Necessary?
(1953) - Douglas Fairbanks Jr. Presents (TV seriál)

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Buvol

Buvol (Voda)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
28

28. den - Rozpornost

Numerologie - den narození
Tato osoba je nezávislá a snaží se uspět. Řídí se citem a pak rozumem. Důležitý je partnerský vztah a rodinná pohoda. Má smysl pro humor. Ráda má vše pod svojí kontrolou. Rozhoduje se sama za sebe.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 28.12.1913 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Lou Jacobi 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Lou Jacobi - herec

se narodil 28.12.1913 ve městě Toronto, Ontario, Kanada
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Lou Jacobi

Dnes se narodili
Spojené státy Anne Archer
(*1947) herečka

Velká Británie Rupert Grint
(*1988) herec, představitel Rona Weasleyho z Harryho Pottera

Francie Jean-Michel Jarre
(*1948) zpěvák, skladatel

Česká republika Jan Rosák
(*1947) moderátor, hlasatel, herec, scénárista

Spojené státy Pavel Telička
(*1965) europoslanec, někdejší lobbista, diplomat


Lou Jacobi
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
6°10’
 
LunaLuna:
Kozoroh
16°57’
 
MerkurMerkur:
Střelec
20°32’
 
VenušeVenuše:
Střelec
25°18’
 
MarsMars:
Rak
17°52’
R
JupiterJupiter:
Kozoroh
24°21’
 
SaturnSaturn:
Blíženci
13°00’
R
UranUran:
Vodnář
5°50’
 
NeptunNeptun:
Rak
27°24’
R
PlutoPluto:
Blíženci
29°59’
R
S.UzelS.Uzel:
Ryby
18°35’
R
Černá LunaLilith:
Beran
3°32’
 
CheirónCheirón:
Ryby
11°05’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
5xZeměZemě
3xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Sean Connery
(*1930) herec

Spojené státy Tom Skerritt
(*1933) herec, režisér

Kanada Ruby Keeler
(*1904) herečka

Spojené státy Tim Burton
(*1958) režisér, scénárista, spisovatel, výtvarník, herec

Německo Claudia Schiffer
(*1970) herečka, modelka


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Richard Attenborough
(*1923 - 2014) herec, režisér

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752 - 1770) anglický básník období preromantismu

Švýcarsko Andy Hug
(*1964 - 2000) karatista

Česká republika Antonín Baudyš
(*1946 - 2010) astrolog, pedagog, politik

Itálie Giorgio Abetti
(*1882 - 1982) astronom



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »