Lou Reed wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Lou Reed
(Lewis Allan Reed)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Freeport, New York
Země:
Věk:
† 71 let
Úmrtí:
27.10.2013 (Příčina: Rakovina, Játra)
Povolání:
zpěvák, skladatel, kytarista, básník

Lou Reed - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Treindl (X)
Datum narození:
2.3.1942 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Lou Reed 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Lou Reed
datum narození 2.3.1942
(zpěvák, skladatel, kytarista, básník, instagram)

Lou Reed - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Tony Conrad: Completely in the Present
(2015) - Amerika v sedmdesátých letech (TV seriál)
(2015) - A Day in the Life of Andy Warhol
(2012) - Lou Reed Live in Archa Prague 2012 (koncert)
(2012) - A.K.A. Doc Pomus
(2011) - Lou Reed & Metallica: The View (hudební videoklip)
(2011) - Cena Jindřicha Chalupeckého
(2010) - Rudá Shirley
(2010) - MindFlux
(2010) - Beautiful Darling
(2010) - Final Weapon
(2010) - Arthur a souboj dvou světů
(2009) - 25 let Rokenrolové síně slávy (koncert)
(2009) - Velvet Underground: Under Review
(2009) - Už je to tady (koncert)
(2009) - Arthur a Maltazardova pomsta
(2008) - Sedm epoch rocku (TV seriál)
(2008) - Andy Warhol - Silver Factory (TV seriál)
(2008) - Přestřelka v Palermu
(2007) - The Killers: Tranquilize (hudební videoklip)
(2007) - The Old, Weird America: Harry Smith's Anthology of American Folk Music
(2007) - Berlin Lou Reeda
(2003) - JC-03
(2001) - Milan Hlavsa a Plastic People of the Universe
(2001) - John Lennon: Come Together (koncert)
(2001) - Andy Warhol - kompletní portrét
(2001) - Prozacový národ
(2000) - Lou Reed - Modern Dance (hudební videoklip)
(2000) - Lou Reed: Live at Montreux (koncert)
(1999) - Paris dernière (TV seriál)
(1998) - Lou Reed!
(1998) - John Cale
(1998) - Lulu na mostě
(1997) - Paskvil
(1997) - Hard Rock Live
(1996) - Lou Reed - NYC Man (hudební videoklip)
(1996) - Lou Reed - Hooky Wooky (hudební videoklip)
(1995) - Rock & Roll (TV seriál)
(1995) - Nico Icon
(1995) - Dancing in the Street (TV seriál)
(1995) - Vztek
(1994) - Celebration: The Music of Pete Townshend and The Who
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1993) - Velvet Underground: Velvet Redux Live MCMXCIII
(1993) - Harley-Davidson: The American Motorcycle
(1993) - Curious: The Velvet Underground in Europe
(1993) - Bob Dylan: 30th Anniversary Concert Celebration (koncert)
(1992) - Lou Reed - What's Good (The Thesis) (hudební videoklip)
(1990) - Songs for Drella
(1989) - Lou Reed - Dirty Blvd. (hudební videoklip)
(1989) - Warhol's Cinema 1963-1968: Mirror for the Sixties
(1989) - Decade
(1988) - Sunday Night
(1988) - Lunettes noires pour nuits blanches
(1988) - Píseň pro Davida
(1987) - Farm Aid '87 (koncert)
(1986) - Lou Reed - The Original Wrapper (hudební videoklip)
(1986) - Lou Reed - No Money Down (hudební videoklip)
(1984) - Lou Reed - My Red Joystick (hudební videoklip)
(1984) - Lou Reed - I Love You, Suzanne (hudební videoklip)
(1983) - Silvestrovské představení
(1983) - Rock & Rule
(1983) - A Night with Lou Reed (koncert)
(1982) - Lou Reed: Women (hudební videoklip)
(1982) - Lou Reed - Legendary Hearts (hudební videoklip)
(1982) - Lou Reed - Don't Talk to Me About Work (hudební videoklip)
(1982) - Scenes from the Life of Andy Warhol: Friendships and Intersections
(1980) - One Trick Pony
(1975) - Saturday Night Live
(1973) - Jimi Hendrix
(1969) - Diaries, Notes and Sketches
(1967) - The Velvet Underground in Boston
(1967) - Exploding Plastic Inevitable
(1967) - Four Stars
(1966) - The Velvet Underground and Nico
(1966) - The Velvet Underground and Nico: Super 8 Films
(1966) - The Velvet Underground Tarot Cards
(1966) - The Velvet Underground Eat Lunch
(1966) - Salvador Dalí
(1966) - Moe Gets Tied Up
(1966) - Sunday Morning
(1966) - Screen Test #4
(1966) - Screen Test #3
(1965) - Venus in Furs
(1965) - Screen Test #2
(1965) - Screen Test #1

Lou Reed - Skladatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Lou Reed - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Lou Reed - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1947) Laurie Anderson - manželka
Další partnerské vztahy:
(*1946) Mick Ronson
(*1938) Nico
(*1947) David Bowie

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Kůň

Kůň (Voda)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
2

2. den - Družnost

Numerologie - den narození
Je ohleduplná a dovede naslouchat druhým. Je oddaná a citově založená. Pracuje i pro druhé a dokáže se vcítit do druhého. Je družná a drží se v blízkosti rodiny. Je diplomatem.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 2.3.1942 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Lou Reed 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Lou Reed - zpěvák, skladatel, kytarista, básník

se narodil 2.3.1942 ve městě Freeport, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Lou Reed

Dnes se narodili
Spojené státy Lillian Gish
(*1896) herečka

Velká Británie Roger Moore
(*1927) herec

Rakousko Karel Plicka
(*1894) národní umělec, fotograf, hudebník, režisér, kameraman, spoluzakladatel AMU v Praze

Spojené státy Usher
(*1978) herec, zpěvák, skladatel, model, choreograf, tanečník

Spojené státy Dwight D. Eisenhower
(*1890) generál, 34. prezident USA


Lou Reed
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
11°16’
 
LunaLuna:
Panna
4°55’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
14°41’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
6°31’
 
MarsMars:
Býk
27°09’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
12°25’
 
SaturnSaturn:
Býk
22°57’
 
UranUran:
Býk
26°39’
 
NeptunNeptun:
Panna
28°58’
R
PlutoPluto:
Lev
3°52’
R
S.UzelS.Uzel:
Panna
13°38’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
10°02’
 
CheirónCheirón:
Lev
9°22’
R
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
7xZeměZemě
3xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Linda Rybová
(*1975) herečka

Česká republika Petr Jablonský
(*1979) herec, moderátor, bavič, imitátor

Rusko Michail Jurjevič Lermontov
(*1814) dramatik, ruský spisovatel, klasik ruského romantismu

Německo Friedrich Nietzsche
(*1844) filosof, klasický filolog

Francie Michel Foucault
(*1926) avantgardní filozof, psycholog, profesor Collège de France


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Bing Crosby
(*1903 - 1977) herec, zpěvák

Austrálie Errol Flynn
(*1909 - 1959) herec

Spojené státy Leonard Bernstein
(*1918 - 1990) herec, skladatel, scénárista

Česká republika Gabriela Wilhelmová
(*1942 - 2002) herečka

Česká republika Bedřich Zelenka
(*1921 - 2011) herec, scénárista, dramaturg, humorista, satirik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »