Louis Calhern wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Louis Calhern
(Carl Henry Vogt)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
† 61 let
Úmrtí:
12.5.1956 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
herec

Louis Calhern - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
19.2.1895 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Louis Calhern 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Louis Calhern
datum narození 19.2.1895
(herec, instagram)

Louis Calhern - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1996) - Intimate Portrait: Marilyn Monroe
(1987) - Marilyn Monroe: druhá tvář legendy
(1956) - Z nóbl společnosti
(1956) - Forever, Darling
(1956) - Čajovna U srpnového měsíce
(1955) - When the Talkies Were Young
(1955) - The Prodigal
(1955) - Džungle před tabulí
(1954) - Zrazení
(1954) - The Student Prince
(1954) - Rhapsody
(1954) - Men of the Fighting Lady
(1954) - Executive Suite
(1954) - Athena
(1953) - Remains to Be Seen
(1953) - Main Street to Broadway
(1953) - Latin Lovers
(1953) - Julius Caesar
(1953) - Confidentially Connie
(1952) - Zajatec ze Zendy
(1952) - We're Not Married!
(1952) - Washington Story
(1952) - Město iluzí
(1952) - Invitation
(1951) - The Man with a Cloak
(1951) - A Letter from a Soldier
(1951) - It's a Big Country
(1950) - Two Weeks with Love
(1950) - The Magnificent Yankee
(1950) - Nancy Goes to Rio
(1950) - Devil's Doorway
(1950) - Asfaltová džungle
(1950) - Annie Get Your Gun
(1950) - A Life of Her Own
(1949) - The Red Pony
(1949) - The Red Danube
(1948) - Arch of Triumph
(1946) - Pověstný muž
(1944) - Up in Arms
(1944) - The Bridge of San Luis Rey
(1943) - Nobody's Darling
(1943) - Láska není hřích
(1940) - I Take This Woman
(1940) - Dr. Ehrlich's Magic Bullet
(1939) - 5th Ave Girl
(1939) - Juarez
(1939) - Charlie McCarthy, Detective
(1938) - Fast Company
(1937) - The Life of Emile Zola
(1937) - Her Husband Lies
(1936) - The Gorgeous Hussy
(1935) - Woman Wanted
(1935) - The Last Days of Pompeii
(1935) - The Arizonian
(1934) - The Man with Two Faces
(1934) - The Affairs of Cellini
(1934) - Sweet Adeline
(1934) - Hrabě Monte Cristo
(1933) - The World Gone Mad
(1933) - The Woman Accused
(1933) - Strictly Personal
(1933) - Kachní polévka
(1933) - Diplomaniacs
(1932) - 20,000 Years in Sing Sing
(1932) - They Call It Sin
(1932) - Okay, America!
(1932) - Night After Night
(1932) - Frisco Jenny
(1932) - Afraid to Talk
(1931) - Stolen Heaven
(1931) - The Road to Singapore
(1931) - Blonde Crazy
(1923) - The Last Moment
(1922) - Woman, Wake Up
(1921) - What's Worth While?
(1921) - Too Wise Wives
(1921) - The Blot

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.


Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
19

19. den - Účastenství

Numerologie - den narození
Má velkou sílu a elán. Je moudrá, chápavá a účastná. Je intelektuálně založená. Je trpělivá a snaží se vyhovět žádostem druhých. V milostných vztazích je oddaná. Chce porozumět partnerovi a je velkorysá. Vášnivě ochraňuje rodinu.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 19.2.1895 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Louis Calhern 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Louis Calhern - herec

se narodil 19.2.1895 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Louis Calhern

Dnes se narodili
Spojené státy Mickey Rooney
(*1920) herec

Česká republika František Filipovský
(*1907) herec, dabér

Česká republika Martin Růžek
(*1918) herec

Rakousko Romy Schneider
(*1938) herečka

Velká Británie Frank Lloyd
(*1886) režisér, herec


Louis Calhern
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
0°37’
 
LunaLuna:
Kozoroh
4°11’
 
MerkurMerkur:
Ryby
11°29’
R
VenušeVenuše:
Ryby
19°52’
 
MarsMars:
Býk
24°13’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
26°15’
R
SaturnSaturn:
Štír
7°14’
R
UranUran:
Štír
19°55’
 
NeptunNeptun:
Blíženci
13°00’
R
PlutoPluto:
Blíženci
9°47’
R
S.UzelS.Uzel:
Ryby
23°13’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
16°35’
 
CheirónCheirón:
Váhy
8°23’
R
Zastoupení živlů:
0xOheňOheň
3xZeměZemě
3xVzduchVzduch
7xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Slovensko Yvetta Blanarovičová
(*1963) herečka, zpěvačka

Česká republika Veronika Freimanová
(*1955) herečka

Spojené státy Kevin Sorbo
(*1958) herec

Španělsko Pedro Almodóvar
(*1951) režisér, scénárista, herec

Spojené státy Howard Hughes
(*1905) režisér, letec, zakladatel a majitel Hughes Aircraft, jeden z nejbohatších lidí planety v 70. letech


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Bourvil
(*1917 - 1970) herec, zpěvák

Česká republika Sigmund Freud
(*1856 - 1939) lékař, psychiatr

Spojené státy Bob Fosse
(*1927 - 1987) herec

Spojené státy Robert Abel
(*1937 - 2001) tvůrce vizuálních efektů

Francie Prosper Mérimée
(*1803 - 1870) dramatik, prozaik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »