Louis Seigner wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Louis Seigner

Pohlaví:
Muž
Narození:
23.6. 1903 - 10:00h
Místo:
Arcisse, Saint-Chef
Země:
Věk:
† 87 let
  • Slunce: Rak
  • Luna:    Blíženci
  • ASC:     Panna
  • Životní číslo: 6
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
Povolání:
herec

Louis Seigner - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
gauquelin (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
23.6.1903 - 10:00  ( LMT )
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
23.6.1903 - 09:39  (-0:21h)
FR, Arcisse, Saint-Chef:
45°38' s.š., 5°22' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Louis Seigner 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Louis Seigner
datum narození 23.6.1903
(herec, instagram)

Louis Seigner - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1982) - Ubožáci
(1981) - Asphalte
(1979) - On purge bébé
(1978) - Mais n'te promène donc pas toute nue
(1977) - Lorenzaccio
(1977) - C'est Mozart qu'on assassine
(1976) - Pan Klein
(1975) - Zvláštní oddělení
(1975) - Polibky z Hongkongu
(1974) - Vyvolení
(1974) - Julie Charles
(1972) - Les Rois maudits (TV seriál)
(1971) - Mais n'te promène donc pas toute nue
(1968) - Paša
(1966) - Pod africkým sluncem
(1964) - Les Amitiés particulières
(1962) - Zatmění
(1962) - Le Petit garçon de l'ascenseur
(1962) - Le Massaggiatrici
(1962) - Carillons sans joie
(1962) - Al otro lado de la ciudad
(1961) - Le Président
(1960) - Pravda
(1960) - Le Panier à crabes
(1960) - Le barbier de Séville
(1960) - Les Frangines
(1960) - Cosacchi, I
(1960) - Le Baron de l'écluse
(1960) - Le Barbier de Séville ou La précaution inutile
(1960) - À pleines mains
(1959) - Les Yeux de l'amour
(1959) - Slepá ulička
(1959) - Quai des illusions
(1959) - Le Mariage de Figaro
(1959) - Le Malade imaginaire
(1959) - Luční ulice
(1959) - Détournement de mineurs
(1959) - Les Affreux
(1958) - Pomsta
(1958) - Les Jeux dangereux
(1958) - Burziáni
(1958) - Le Bourgeois gentilhomme
(1957) - Quelle sacrée soirée
(1957) - Les Premiers outrages
(1957) - Nathalie
(1957) - Miss Catastrophe
(1957) - Le Grand bluff
(1957) - Bartleby l'écrivain
(1956) - Paris, Palace Hôtel
(1955) - La Rue des bouches peintes
(1955) - Ragazze d'oggi
(1955) - Les Nuits de Montmartre
(1955) - Milord l'Arsouille
(1955) - Marguerite de la nuit
(1954) - Zoé
(1954) - Si Versailles m'était conté
(1954) - Obsession
(1954) - Hrabě Monte Christo
(1954) - La Bella Otero
(1954) - Amori di Manon Lescaut, Gli
(1953) - Minuit... Quai de Bercy
(1953) - Koenigsmark
(1953) - Les Amours finissent à l'aube
(1952) - Všichni jsme vrahové
(1952) - Son dernier Noël
(1952) - Les Sept péchés capitaux
(1952) - Radovánky
(1952) - Les Dents longues
(1952) - Boží soud
(1952) - Les Amants de minuit
(1952) - Adorables créatures
(1951) - La Plus belle fille du monde
(1951) - Monsieur Octave
(1951) - L'enfant des neiges
(1951) - Le cas du docteur Galloy
(1951) - La case du docteur Galloy
(1951) - Le Dindon
(1951) - Dakota 308
(1951) - Coq en pâte
(1951) - Clara de Montargis
(1950) - Un certain monsieur
(1950) - Miquette a její matka
(1950) - La Marie du port
(1949) - Singoalla
(1949) - Maya
(1948) - Věznice parmská
(1948) - Člověk člověku
(1948) - Le Colonel Durand
(1948) - La Carcasse et le tord-cou
(1947) - Les Chouans
(1947) - La Femme en rouge
(1946) - Vlast
(1946) - Návrat nežádoucího
(1946) - Jericho
(1946) - L'Homme au chapeau rond
(1945) - Le Jugement dernier
(1944) - Vautrin
(1944) - Premier de cordée
(1943) - Le Voyageur de la Toussaint
(1943) - Tvrdohlavci
(1943) - Les Roquevillard
(1943) - Havran
(1943) - Des jeunes filles dans la nuit
(1943) - Andělé hříchu
(1942) - Le Mariage de Chiffon
(1942) - La Loi du printemps
(1942) - La symphonie fantastique
(1942) - Défense d'aimer
(1941) - Nous les gosses
(1939) - Entente cordiale
(1938) - Poplach ve Středomoří
(1935) - Le Commissaire est bon enfant, le gendarme est sans pitié
(1934) - Les Deux mousquetaires de Nini
(1932) - Chotard et Cie
(1931) - Une histoire entre mille

ASTROLOGIE
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Luna v Blížencích

Luna v Blížencích

Luna (Měsíc)
Luna v Blížencích se projevuje potřebou změny a bezprostřednosti. Bezpečí spočívá v tom, že sdělujete své pocity jiným a sami o nich přemýšlíte. Můžete být upovídaní, vyjadřujete se lehce a obratně, lze to využít v literatuře, žurnalistice nebo poradenství.

Ascendent v Panně

Ascendent v Panně

Ascendent / Descendent
Tento člověk se nejlépe rozvíjí pomocí duchovní analýzy, rozlišování a sebekritiky. Uplatňování znalostí musí být účelné, s ohledem na užitek, který to přinese - musí být prospěšné veřejnosti. Středem pozornosti je zájem o tělo a zdraví. I z mysli je třeba pečlivě selektovat negativní zkušenosti a zbavit se jich. Pozor na posedlost pořádkumilovností, přesností a dokonalostí, tím člověk ztrácí přirozenou spontánnost.

HOROSKOPY
Zajíc

Zajíc (Voda)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
23

23. den - Samostatnost

Numerologie - den narození
Rozhoduje se sama a nedá se ovlivnit. Žije svůj vlastní život. Někdy se jeví, jako by chtěla volnost, ale ve skutečnosti potřebuje partnera. Je citlivá, něžná, milá a chce být milována. Je chápavá, bystrá a společenská.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 23.6.1903 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Louis Seigner 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Louis Seigner - herec

se narodil 23.6.1903 ve městě Arcisse, Saint-Chef
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Louis Seigner

Dnes se narodili
Spojené státy Robert Blake
(*1933) herec

Spojené státy Jack Warden
(*1920) herec

Velká Británie Tara Fitzgerald
(*1967) herečka

Švédsko Greta Garbo
(*1905) herečka

Spojené státy James Marsden
(*1973) herec


Louis Seigner
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Rak
0°44’
10
 
LunaLuna:
Blíženci
4°47’
10
 
MerkurMerkur:
Blíženci
9°47’
10
 
VenušeVenuše:
Lev
15°21’
12
 
MarsMars:
Váhy
7°40’
2
 
JupiterJupiter:
Ryby
22°37’
7
 
SaturnSaturn:
Vodnář
8°25’
5
R
UranUran:
Střelec
23°20’
4
R
NeptunNeptun:
Rak
3°18’
10
 
PlutoPluto:
Blíženci
19°27’
10
 
S.UzelS.Uzel:
Váhy
11°59’
2
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
25°44’
5
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
21°09’
5
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Lev
11°49’
12
Domy:
Panna
7°46’
Ryby
7°46’
2:
Váhy
0°25’
8:
Beran
0°25’
3:
Váhy
28°42’
9:
Beran
28°42’
Střelec
2°34’
Blíženci
2°34’
5:
Kozoroh
8°24’
Rak
8°24’
6:
Vodnář
10°38’
Lev
10°38’
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
2xZeměZemě
9xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Rak
20°10’
11
Slun./Luna:
Blíženci
17°45’
10


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Jeremy Irons
(*1948) herec

Česká republika Jan Skopeček
(*1925) herec, dramatik

Česká republika Valérie Zawadská
(*1958) herečka, dabérka

Itálie Alessandra Martines
(*1963) herečka, tanečnice

Česká republika Emil Zátopek
(*1922) atlet - běžec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Josef Vinklář
(*1930 - 2007) herec

Spojené státy Jimi Hendrix
(*1942 - 1970) zpěvák, textař, kytarista

Švýcarsko Leonhard Euler
(*1707 - 1783) průkopnický matematik a fyzik

Spojené státy Vitas Gerulaitis
(*1954 - 1994) tenista

Švédsko Dag Hammarskjöld
(*1905 - 1961) politik, diplomat, druhý generální tajemník OSN



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »