Luc Merenda wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Luc Merenda
(Luc Charles Olivier Merenda)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Nogent-le-Roi
Země:
Věk:
75 let
Povolání:
herec

Luc Merenda - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
3.9.1943 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Luc Merenda 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Luc Merenda
datum narození 3.9.1943
(herec, instagram)

Luc Merenda - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2012) - Eurocrime! The Italian Cop and Gangster Films That Ruled the '70s
(2011) - Le Giallo, une horreur érotique
(2007) - Hostel Part II: The Next Level
(2007) - Hostel Part II: A Legacy of Torture
(2007) - Hostel II
(1992) - Edera, L' (TV seriál)
(1990) - La Madonne et le dragon
(1989) - 'O re
(1988) - Nonni und Manni (TV seriál)
(1987) - Hasiči 2: Hrdinská mise
(1986) - Superúčetní
(1985) - Châteauvallon (TV seriál)
(1984) - Disparitions (TV seriál)
(1983) - Occhio nero, occhio biondo e occhio felino
(1982) - Pover'ammore
(1982) - Patto con la morte (TV seriál)
(1981) - Teste di quoio
(1981) - Miele di donna
(1980) - Il Ficcanaso
(1980) - Action
(1979) - Láska v první třídě
(1979) - Bersaglio altezza d'uomo
(1978) - Duri a morire
(1978) - Il Commissario Verrazzano
(1977) - Pensione paura
(1977) - Napoli si ribella
(1977) - Italia: Ultimo atto?
(1977) - La Banda del trucido
(1976) - Il Conto è chiuso
(1976) - Cattivi pensieri
(1976) - Amici di Nick Hezard, Gli
(1975) - La Polizia accusa: il servizio segreto uccide
(1975) - La Citta sconvolta: caccia spietata ai rapitori
(1975) - La Città gioca d'azzardo
(1974) - L'Uomo senza memoria
(1974) - Il Poliziotto è marcio
(1973) - Říkali mu Ámen
(1973) - La Ragazza fuoristrada
(1973) - Oremus, Alleluia e Così Sia
(1973) - Milano trema - la polizia vuole giustizia
(1973) - Jeptišky od sv. Archanděla
(1973) - Corpi presentano tracce di violenza carnale, I
(1972) - D'amore si muore
(1971) - Vrahové pořádku
(1971) - Rivalové pod rudým sluncem
(1971) - Le Mans
(1970) - Palácio dos Anjos, O
(1970) - OSS 117 prend des vacances

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Koza

Koza (Voda)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
3

3. den - Kamarádství

Numerologie - den narození
Je společenská a kamarádská. Má ráda lidi a má mnoho přátel. Je upřímná. Je činorodá a plná nápadů. Nemá strach z druhých lidí. V milostném vztahu chce být nezávislá. Velmi důležité je najít si partnera pro společnost.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 3.9.1943 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Luc Merenda 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Luc Merenda - herec

se narodil 3.9.1943 ve městě Nogent-le-Roi
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Luc Merenda

Dnes se narodili
Německo Tom Tykwer
(*1965) režisér, scénárista, skladatel, herec

Německo Hans Frank
(*1900) právník, nacista

Česká republika Eliška Kaplicky Fuchsová
(*1978) herečka, scénáristka, režisérka, manželka Jana Kaplického

Spojené státy Robert Moog
(*1934) vynálezce Moogova syntezátoru, průkopník elektronické hudby

Velká Británie Joan Collins
(*1933) herečka


Luc Merenda
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
10°06’
 
LunaLuna:
Váhy
21°23’
 
MerkurMerkur:
Váhy
6°31’
 
VenušeVenuše:
Panna
14°04’
R
MarsMars:
Blíženci
5°40’
 
JupiterJupiter:
Lev
14°04’
 
SaturnSaturn:
Blíženci
25°27’
 
UranUran:
Blíženci
8°47’
 
NeptunNeptun:
Váhy
0°59’
 
PlutoPluto:
Lev
7°48’
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
14°30’
R
Černá LunaLilith:
Lev
11°20’
 
CheirónCheirón:
Panna
5°11’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
3xZeměZemě
7xVzduchVzduch
0xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Kristin Scott Thomas
(*1960) herečka

Velká Británie Alfred Molina
(*1953) herec

Spojené státy Bob Dylan
(*1941) zpěvák

Česká republika Leona Machálková
(*1967) zpěvačka

Česká republika Vladimír Šmicer
(*1973) fotbalista


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Roger Moore
(*1927 - 2017) herec

Norsko Henrik Ibsen
(*1828 - 1906) dramatik, básník

Německo Heinrich Himmler
(*1900 - 1945) politik, nacista, říšský vůdce SS, šéf gestapa

Kanada Desimal
(*1980 - 2006) hudebník DnB, skladatel

Česká republika Xena Longenová
(*1891 - 1928) herečka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »