Lucie Bílá wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Lucie Bílá
(Hana Zaňáková)

Pohlaví:
Žena
Narození:
*1966 (?)
Země:
Věk:
52 let
  • Slunce: Beran
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Blíženci
  • Životní číslo: 6
  • Partnerská shoda
Povolání:
zpěvačka, muzikálová herečka

Lucie Bílá - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1966 (?)
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Lucie Bílá 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Lucie Bílá
datum narození v roce *1966
(zpěvačka, muzikálová herečka, instagram)

Lucie Bílá - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Jack Russel: Zachránce planety
(2016) - Lucie Bílá - Když tančí ďábel s andělem (hudební videoklip)
(2016) - Galavečer k 50. Lucie Bílé (TV pořad)
(2016) - Anděl Páně 2
(2015) - Show Leoše Mareše
(2015) - Český slavík Mattoni 2015
(2015) - Česko Slovensko má talent 5
(2015) - Česká MISS 2015
(2015) - Babovřesky 3
(2014) - TýTý 2013
(2014) - Megasilvestr s Vladimírem Hronem
(2014) - CHART SHOW
(2014) - Český Slavík Mattoni 2014
(2014) - ČESKÁ MISS 2014
(2014) - Lucie Bílá - Černobílé Tour (koncert)
(2013) - 60 pečetí
(2013) - TýTý 2012
(2013) - Televizní legendy
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2013) - Krampoloviny
(2013) - Galashow 60
(2013) - Exkluziv!
(2013) - Český slavík Mattoni 2013
(2013) - Česko vaří s Pohlreichem ŽIVĚ
(2013) - Česko Slovensko má talent 4
(2013) - Ceny Anděl 2012
(2013) - Tajemství Lucie Bílé
(2013) - Příběhy slavných: Malá hvězda nezapadá (TV seriál)
(2013) - Díky nejen za jazz, pane prezidente (koncert)
(2013) - Arakain, Lucie Bílá, Petr Kolář - XXX - Praha PVA Expo (koncert)
(2013) - Čtyřlístek ve službách krále
(2013) - Babovřesky
(2012) - Zrcadlo tvého života
(2012) - Vtip za stovku!
(2012) - To nejlepší ze Slavíků
(2012) - Tajemství Karla Svobody
(2012) - Slovenka roka 2012
(2012) - Nikto nie je dokonalý
(2012) - Limuzína
(2012) - Drzá Diana
(2012) - Český slavík Mattoni 2012
(2012) - Český lev 2011
(2012) - Česko Slovensko má talent 3
(2012) - Ceny Anděl 2011
(2012) - Tribute (koncert)
(2012) - Tajemství Michala Davida
(2012) - Tajemství Karla Gotta
(2012) - Pavel Vítek: Mít sen a jemu se vzdát
(2012) - Arakain XXX & Lucie Bílá
(2012) - Carmen
(2011) - Zlatá hokejka 2011
(2011) - Všechno nejlepší
(2011) - Uchem jehly
(2011) - To byl náš hit
(2011) - Splněná přání - Srdce pro děti
(2011) - Silvestr na pláži
(2011) - Pokondr live
(2011) - Partička
(2011) - Návrat kráľov
(2011) - Moje místo
(2011) - Lucie Bílá 011
(2011) - Legendy popu
(2011) - Český slavík Mattoni 2011
(2011) - Česko Slovensko má talent 2
(2011) - Česko Slovensko má talent PLUS
(2011) - Česko Slovensko má Silvestra
(2011) - Česká hlava 2011
(2011) - Ceny Anděl 2010
(2011) - Bílé Vánoce Lucie Bílé v Opeře (koncert)
(2011) - Ahoj, Marie! (koncert)
(2011) - V peřině
(2011) - Autopohádky
(2010) - Lucie Bílá - Bang! Bang! (hudební videoklip)
(2010) - VIP zprávy
(2010) - TýTý 2009
(2010) - TOP STAR Extra
(2010) - Show Jana Krause
(2010) - Rozmarná léta českého filmu
(2010) - Nikdo není dokonalý speciál
(2010) - Kinorama
(2010) - Galashow s latinou III
(2010) - Deset zastavení s mistry zábavy
(2010) - Český slavík Mattoni 2010
(2010) - Česko Slovensko má talent
(2010) - Česko Slovensko má Silvester 2010
(2010) - Václav Hybš - muzikantská legenda (koncert)
(2010) - Michal David 50 - Mejdan roku (koncert)
(2010) - Němcová (divadelní záznam)
(2010) - Elixír života (divadelní záznam)
(2009) - TýTý 2008
(2009) - Silvestr 2009 - Pojďte dál...
(2009) - Pelíšky slavných
(2009) - Kniha mého srdce
(2009) - Karneval na Barrandově
(2009) - Český slavík Mattoni 2009
(2009) - Anno 2008 - 15 let TV Nova
(2009) - Lucie Bílá Best of Video
(2009) - Karel Gott 70 (koncert)
(2009) - Líbáš jako Bůh
(2009) - Láska je láska (divadelní záznam)
(2008) - TýTý 2007
(2008) - TOP STAR magazín
(2008) - Přísně tajné
(2008) - Mr. GS
(2008) - Limuzína
(2008) - Intimní zpověď
(2008) - Elán je Elán
(2008) - Český slavík Mattoni 2008
(2008) - Café X
(2008) - Rok s Luciou Bílou
(2008) - Po stopách hvězd (TV seriál)
(2008) - Oltáře útěchy
(2008) - Lucie Bílá na Žofíně (koncert)
(2008) - ČT Live - Pavel Vrba (koncert)
(2007) - Lucie Bílá - Miluji tě (hudební videoklip)
(2007) - TýTý 2006
(2007) - Takí sme boli
(2007) - Souboj hitů
(2007) - Jak se staví sen
(2007) - Hádej, kdo jsem!
(2007) - Dobročinná akademie aneb Paraple 2007
(2007) - 13. komnata Jana Révaie
(2007) - Lucie 007
(2007) - ČT Live - Lucie Bílá (koncert)
(2007) - ČT Live - Arakain (koncert)
(2006) - Silvestr za oponou
(2006) - Příběhy slavných: Neřízená střela Stella
(2006) - Lucie Bílá - Koncert (koncert)
(2006) - Kde lampy bloudí
(2005) - Za oponou
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Vodopád Tomáše Hanáka
(2005) - Vladimír Menšík nonstop
(2005) - Vánoce s Troškou pohádek
(2005) - Silvestr 2005
(2005) - Kluci v akci
(2005) - Inbox
(2005) - Český slavík Mattoni 2005
(2005) - České hlavy
(2005) - Holka od Červený řeky (koncert)
(2005) - Hrubeš a Mareš jsou kamarádi do deště
(2004) - Petr Hapka feat. Lucie Bílá - Dívám se dívám (hudební videoklip)
(2004) - Všichni tančí Novambu
(2004) - Uvolněte se, prosím
(2004) - TýTý 2003
(2004) - Silvestr 2004
(2004) - Český slavík Mattoni 2004
(2004) - Anjeli strážni
(2004) - Lucie Bílá Lucerna Live (koncert)
(2004) - Lucie Bílá: Láska je Láska
(2004) - Karel Svoboda 65 (koncert)
(2004) - Karel Gott - Sen o Vánocích
(2003) - Lucie Bílá - Vokurky (střihová verze) (hudební videoklip)
(2003) - Lucie Bílá - Vokurky (hudební videoklip)
(2003) - Lucie Bílá - eSeMeS (hudební videoklip)
(2003) - Vyhlášení ankety TýTý Týdeníku Televize o nejpopulárnější osobnosti TV obrazovky za rok 2002
(2003) - Volenka
(2003) - Silvestrovský božský výběr
(2003) - Silvestrovské taneční hodiny
(2003) - Silvestrovská Manéž Bolka Polívky
(2003) - Paškál
(2003) - Na streche
(2003) - Český slavík Mattoni 2003
(2003) - Arakain: 20 let natvrdo
(2003) - Johanka z Arku (divadelní záznam)
(2002) - Vyhlášení ankety o nejpopulárnější osobnosti TV obrazovky za rok 2001
(2002) - Všichni zlatí slavíci
(2002) - Silvestr 2002
(2002) - Český slavík Mattoni 2002
(2002) - Příběhy slavných (TV seriál)
(2002) - Olympic slaví 40 let (koncert)
(2001) - Vyhlášení ankety o nejpopulárnější osobnosti TV obrazovky za rok 2000
(2001) - Tyjátr
(2001) - Tisíc růží pro Jiřinu
(2001) - SILVESTR 2001
(2001) - Písničky z Manéže Bolka Polívky
(2001) - Český slavík - Mattoni 2001
(2001) - Bílé Vánoce Lucie Bílé
(2001) - Barvy života
(2001) - O ztracené lásce (TV seriál)
(2000) - Lucie Bílá - Spáso duše mé (hudební videoklip)
(2000) - Lucie Bílá - Most přes minulost (hudební videoklip)
(2000) - Lucie Bílá - Air (hudební videoklip)
(2000) - Vyhlášení ankety o nejpopulárnější osobnosti TV obrazovky za rok 1999
(2000) - Souhvězdí Novy
(2000) - Pod pokličkou
(2000) - Miss tisíciletí
(2000) - Lucie na bílo
(2000) - Krásný ztráty
(2000) - Hogo Fogo
(2000) - Lucie Bílá: Život je zebra
(1999) - Zpověď
(1999) - Vyhlášení ankety o nejpopulárnější osobnosti TV obrazovky za rok 1998
(1999) - Skopičiny
(1999) - Silvestr ’99 aneb Paráda z Kavčích hor
(1999) - Silvestr 99
(1999) - Silvestrovský koktejl 1999
(1999) - Noc s Andělem
(1999) - ČESKÝ SLAVÍK Mattoni '99
(1999) - Banánové rybičky

Lucie Bílá - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Lucie Bílá - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1980) Václav Noid Bárta - manžel
(*1995) Filip Kratochvíl - syn
Další partnerské vztahy:
(*1968) Tomáš Holý
(*1951) Petr Kratochvíl

ASTROLOGIE
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Luna ve Štíru

Luna ve Štíru

Luna (Měsíc)
Toto postavení vytváří nutnost nořit se do svých pocitů co nejhlouběji, což s sebou přináší velkou zranitelnost. Nikomu nic nezapomenete. Je těžké k čemukoli vás donutit, výjimečně je možné na vás zapůsobit laskavostí.

Ascendent v Blížencích

Ascendent v Blížencích

Ascendent / Descendent
Ascendent v Blížencích je spojen se zvídavostí a zájmem o to, jak věci fungují. Všestrannost a přizpůsobivost jsou přednosti, ale může to vést k roztříštěnosti zájmů. Tento člověk pak někdy umí všechno, ale nic pořádně. Nerad se podřizuje nutnosti volit z více možností jen jedinou. Jeho úkolem je šířit informace.

HOROSKOPY
Kůň

Kůň (Oheň)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
7

7. den - Zkušenost

Numerologie - den narození
Má dar naslouchat svému vnitřnímu hlasu. Tato osoba je citlivá a vnímavá. Pro svůj život potřebuje partnera. Často má názory duchovní povahy, vztah k životnímu prostředí a medicíně. Stává se aktivistou.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Lucie Bílá 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Lucie Bílá - zpěvačka, muzikálová herečka

se narodila v roce *1966 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Lucie Bílá

Dnes se narodili
Česká republika Pavlína Filipovská
(*1941) zpěvačka, televizní i rozhlasová moderátorka, herečka

Austrálie Kylie Minogue
(*1968) herečka, zpěvačka

Česká republika Edvard Beneš
(*1884) 2. československý prezident

Velká Británie Ian Fleming
(*1908) námořní důstojník, spisovatel, tvůrce Jamese Bonda

Irsko Thomas Moore
(*1779) básník, právník, autor písní, skladatel, romanopisec


Lucie Bílá
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Beran
17°01’
11
 
LunaLuna:
Štír
11°45’
6
 
MerkurMerkur:
Ryby
23°10’
11
 
VenušeVenuše:
Ryby
0°37’
10
 
MarsMars:
Beran
22°03’
11
 
JupiterJupiter:
Blíženci
25°12’
1
 
SaturnSaturn:
Ryby
23°11’
11
 
UranUran:
Panna
16°22’
5
R
NeptunNeptun:
Štír
21°41’
6
R
PlutoPluto:
Panna
16°24’
5
R
S.UzelS.Uzel:
Býk
27°32’
12
R
Černá LunaLilith:
Ryby
0°37’
10
 
CheirónCheirón:
Ryby
23°32’
11
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Kozoroh
14°30’
8
Domy:
Blíženci
19°45’
Střelec
19°45’
2:
Rak
8°04’
8:
Kozoroh
8°04’
3:
Rak
25°21’
9:
Kozoroh
25°21’
Lev
15°40’
Vodnář
15°40’
5:
Panna
14°26’
Ryby
14°26’
6:
Váhy
29°26’
Beran
29°26’
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
3xZeměZemě
5xVzduchVzduch
6xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Beran
17°43’
11
Slun./Luna:
Kozoroh
29°23’
9


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Bob Hope
(*1903) herec

Spojené státy John F. Kennedy
(*1917) 35. prezident usa

Spojené státy Danny Elfman
(*1953) hudební skladatel

Velká Británie Rupert Everett
(*1959) herec, zpěvák, model

Česká republika Věra Plívová-Šimková
(*1934) režisérka


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie král Eduard VIII.
(*1894 - 1972) král Spojeného království, císař Indie

Rakousko Alfred Adler
(*1870 - 1937) rakouský lékař a psycholog

Německo Leopold Mozart
(*1719 - 1787) hudební skladatel, otec Wolfganga Amadea Mozarta

Velká Británie Anne Brontë
(*1820 - 1849) spisovatelka

Německo Marie Josefa Bavorská
(*1739 - 1767) římskoněmecká císařovna



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »