Lucy Liu wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Lucy Liu
(Lucy Alexis Liu)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
50 let
Povolání:
herečka

Lucy Liu - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
2.12.1968 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Lucy Liu 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Lucy Liu
datum narození 2.12.1968
(herečka, instagram)

Lucy Liu - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Kung Fu Panda 3
(2016) - Kung Fu Panda: Secrets of the Scroll
(2015) - Saturday Night Live 40th Anniversary Special
(2015) - East of Main Street: Taking the Lead
(2014) - 66. Emmy Awards
(2014) - The 68th Annual Tony Awards
(2014) - Late Night with Seth Meyers
(2014) - Zvonilka a tvor Netvor
(2014) - Zvonilka a piráti
(2013) - Zlatý Glóbus 2013
(2012) - 64. Emmy Awards
(2012) - The 2012 Film Independent Spirit Awards
(2012) - Zvonilka: Tajemství křídel
(2012) - Pěsti ze železa
(2012) - Jak prosté (TV seriál)
(2011) - Zvonilka a Velké hry
(2011) - Someday This Pain Will Be Useful to You
(2011) - Oddělen
(2011) - Kung Fu Panda 2
(2011) - Blissovy trampoty
(2010) - The 64th Annual Tony Awards
(2010) - Zvonilka a velká záchranná výprava
(2010) - Vezmi si mě
(2010) - Nómadas
(2010) - Kung Fu Panda slaví svátky
(2009) - Kids' Inaugural: We Are the Future (koncert)
(2009) - Zvonilka a ztracený poklad
(2009) - Policajti z L. A. (TV seriál)
(2009) - Afro Samurai: Resurrection
(2008) - Zvonilka
(2008) - Vánoce v New Yorku
(2008) - Rocket
(2008) - Kung Fu Panda
(2008) - Cashmere Mafia (TV seriál)
(2007) - Špioni a biják
(2007) - Oběť: Lovec krve
(2007) - Krycí jméno: Čistič
(2006) - Payback: Straight Up
(2006) - Ošklivka Betty (TV seriál)
(2006) - Nabít a zabít
(2005) - Tsunami Aid: A Concert of Hope (koncert)
(2005) - 3 jehly
(2005) - Domino
(2004) - Schůzka s Drew
(2004) - The Making of 'Kill Bill: Volume 2'
(2004) - Maya a Miguel (TV seriál)
(2004) - Legenda o Mulan 2
(2004) - Kill Bill 2
(2004) - Joey (TV seriál)
(2003) - The Making of 'Kill Bill'
(2003) - I Love the '70s (TV seriál)
(2003) - Party Monster
(2003) - Kill Bill
(2003) - Charlieho andílci: Na plný pecky
(2002) - Tělo na tělo
(2002) - Chicago
(2002) - Cypher
(2001) - America: A Tribute to Heroes
(2001) - E! Rank (TV seriál)
(2001) - Hotel
(2000) - 2000 MTV Movie Awards
(2000) - The Making of 'Charlie's Angels'
(2000) - Tenkrát na východě
(2000) - Charlieho andílci
(1999) - Pravda zabíjí
(1999) - Odplata
(1999) - Molly
(1999) - Láska zabíjí
(1999) - Futurama (TV seriál)
(1999) - Boxeři
(1999) - Ally (TV seriál)
(1997) - Za branami pekla
(1997) - V záběru
(1997) - Riot
(1997) - Pilní zloději
(1997) - Mucholapka
(1997) - Ally McBealová (TV seriál)
(1996) - Pearl (TV seriál)
(1996) - Každý den v akci (TV seriál)
(1996) - Jerry Maguire
(1996) - Guy
(1996) - Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
(1995) - Herkules (TV seriál)
(1995) - Bang
(1994) - Pohotovost (TV seriál)
(1994) - Hotel Malibu (TV seriál)
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1993) - Protozoa
(1993) - Policie New York (TV seriál)
(1993) - Akta X (TV seriál)
(1992) - Ban wo zong heng
(1991) - Kutil Tim (TV seriál)
(1990) - Beverly Hills 90210 (TV seriál)
(1989) - Coach (TV seriál)
(1986) - Právo v Los Angeles (TV seriál)
(1981) - Entertainment Tonight

Lucy Liu - Producentská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Lucy Liu - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Opice

Opice (Země)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
2

2. den - Družnost

Numerologie - den narození
Je ohleduplná a dovede naslouchat druhým. Je oddaná a citově založená. Pracuje i pro druhé a dokáže se vcítit do druhého. Je družná a drží se v blízkosti rodiny. Je diplomatem.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 2.12.1968 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Lucy Liu 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Lucy Liu - herečka

se narodila 2.12.1968 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Lucy Liu

Dnes se narodili
Spojené státy Danny DeVito
(*1944) herec, režisér, komik

Francie Sophie Marceau
(*1966) herečka, režisérka, scénáristka

Spojené státy Rock Hudson
(*1925) herec

Spojené státy Martin Scorsese
(*1942) režisér, scénárista, herec, pedagog

Velká Británie Bernard Montgomery
(*1887) britský polní maršál


Lucy Liu
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
10°23’
 
LunaLuna:
Býk
13°32’
 
MerkurMerkur:
Střelec
7°49’
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
21°08’
 
MarsMars:
Váhy
13°59’
 
JupiterJupiter:
Váhy
2°30’
 
SaturnSaturn:
Beran
19°01’
R
UranUran:
Váhy
3°22’
 
NeptunNeptun:
Štír
26°46’
 
PlutoPluto:
Panna
24°55’
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
6°10’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
18°37’
 
CheirónCheirón:
Ryby
28°52’
R
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
4xZeměZemě
3xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Owen Wilson
(*1968) herec, scénárista

Spojené státy Chloë Sevigny
(*1974) herečka

Česká republika Helena Štáchová
(*1944) loutkoherečka, dabérka, zpěvačka, režisérka, scénáristka, spisovatelka, ředitelka Divadla Spejbla a Hurvínka

Česká republika Marcela Březinová
(*1960) zpěvačka

Německo Carl Maria von Weber
(*1786) hudební skladatel, kapelník, klavírista a dirigent


Výročí úmrtí dnes mají
Polsko Kateřina Veliká
(*1729 - 1796) ruská carevna

Česká republika Laďka Kozderková
(*1949 - 1986) herečka, zpěvačka

Maďarsko Sandor Belcsak
(*1938 - 1999) astrolog

Německo Ricarda Huch
(*1864 - 1947) spisovatelka

Spojené státy Audre Lorde
(*1934 - 1992) aktivistka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »