Luděk Munzar wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Luděk Munzar

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Nová Vcelnice
Země:
Věk:
† 85 let
Úmrtí:
26.1.2019 (Příčina: Nemoc)
Povolání:
herec

Luděk Munzar - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
20.3.1933 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Luděk Munzar 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Luděk Munzar
datum narození 20.3.1933
(herec, instagram)

Luděk Munzar - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Věčná Slavia
(2015) - Ceny Thálie 2014
(2015) - Václav Hybš 80 (koncert)
(2015) - Tajemství Rudolfa Hrušínského
(2014) - Piknik
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2013) - Ceny Thálie 2012
(2013) - Nevinné lži (TV seriál)
(2012) - Česká hlava 2012
(2012) - Ceny Thálie 2011
(2012) - 13. komnata Jaroslavy Tvrzníkové
(2012) - Svatá čtveřice
(2012) - Nejlepší Bakaláři (TV seriál)
(2011) - Zlaté vánoce - hraje Orchestr Václava Hybše
(2011) - Legendární historky
(2011) - Jakub Sklář – Luděk Munzar
(2011) - Vůně kávy
(2011) - Setkání s hvězdou: Jana Hlaváčová
(2011) - Nevinnost
(2010) - TOP STAR Extra
(2010) - Show Jana Krause
(2010) - Příběhy slavných: Sukovitá duše
(2010) - Království poezie Gabriely Vránové
(2009) - Zlatá šedesátá (TV seriál)
(2009) - Neobyčejné životy (TV seriál)
(2008) - Příběhy slavných -Umanutec (TV seriál)
(2007) - O korunu krále Karla
(2007) - Trapasy (TV seriál)
(2007) - Hraběnky (TV seriál)
(2006) - Příkopy (TV seriál)
(2006) - Místo v životě (TV seriál)
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Pošta pro tebe
(2005) - O češtině
(2005) - Zpět k pramenům (TV seriál)
(2005) - Náves (TV seriál)
(2004) - Vladimír Menšík - 75
(2004) - Smetanový svět
(2004) - I ve smrti sami
(2002) - Spravedlnosti času...
(2002) - Předčasná úmrtí: Je samo tělo tvé a kolem zem
(2002) - Paměť stromů (TV seriál)
(2001) - Život za lásku
(2001) - Takový slušný člověk
(2000) - Krásný ztráty
(2000) - Příběhy slavných: Herec Karel Höger
(1999) - Ortel
(1999) - Hotel Herbich (TV seriál)
(1999) - Hanele
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Rozhlédni se, člověče (TV seriál)
(1998) - Na lavici obžalovaných justice (TV seriál)
(1998) - Atentát na ministra financí
(1997) - Ve vedlejší roli Spejbl a Hurvínek
(1997) - Zlatá česká hlavička
(1997) - Pražský písničkář (TV seriál)
(1997) - Pražák
(1997) - Lakomec
(1997) - Jak vyženit z pekla štěstí
(1997) - Četnické humoresky (TV seriál)
(1996) - Žofín, ostrov vzpomínek a snů (TV seriál)
(1995) - Modrá krev
(1995) - Kníže Václav
(1995) - Generál Eliáš
(1995) - Den, kdy unesli papeže
(1994) - Legenda zvaná Beatles
(1994) - Z hříček o královnách: Nevěra po císařsku (útržek římský)
(1994) - Zapomenuté tváře
(1994) - Příběh kriminálního rady
(1994) - Detektiv Martin Tomsa (TV seriál)
(1994) - Bludiště
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Noc rozhodnutí
(1993) - Hora jménem Andělská
(1991) - Území bílých králů (TV seriál)
(1991) - Štúrovci (TV seriál)
(1991) - Růže z Bertramky
(1991) - Pilát Pontský, onoho dne
(1991) - Dido
(1990) - Přísahám a slibuji (TV seriál)
(1990) - Chybná diagnóza
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1988) - Felixír
(1988) - Smrt guvernéra
(1988) - Proces s vrahy Martynové
(1988) - Návrat
(1988) - Kdoví, kdy začne svítat
(1988) - Herec
(1988) - Bronzová spirála
(1987) - Vůně jehličí
(1987) - Zatmění všech sluncí
(1987) - Třináctý předseda
(1987) - Srdíčko
(1987) - Mág
(1987) - Karanténa
(1986) - Zlá krev (TV seriál)
(1986) - Lev s bílou hřívou
(1986) - Kus života
(1986) - Kdo se bojí, utíká
(1985) - Vévodkyně valdštejnských vojsk (divadelní záznam)
(1985) - Synové a dcery Jakuba skláře (TV seriál)
(1985) - Kronika krysaře
(1984) - Zpívánky
(1984) - ABECEDA
(1984) - Opus pro Smrtihlava
(1984) - Matyáš Bernard Braun
(1984) - Žofka z Janovic
(1984) - S čerty nejsou žerty
(1984) - Jestřábí věž
(1983) - Smrt krále Václava IV.
(1983) - Pod nohama nebe
(1983) - Nuž, brány dokořán již otevřete...!
(1983) - Naši furianti (divadelní záznam)
(1982) - Zelená je tráva
(1982) - Vyhnanství
(1982) - Třetí princ
(1982) - Salvador, sedmnáctého března krátce po páté
(1982) - Pouť králů
(1982) - Poslední propadne peklu
(1982) - Milostný poločas
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV seriál)
(1982) - Ale je ženatý
(1981) - V divadélku pod věží
(1981) - Velké malé vody
(1981) - Ubohý pan Kufalt
(1981) - Tři spory: Spor architekta Zítka
(1981) - Ta chvíle, ten okamžik
(1981) - Sredni Vaštar
(1981) - Soví hnízdo
(1980) - Než se zvedne opona
(1980) - Život je tvrdolín
(1980) - Temné slunce
(1980) - Něco je ve vzduchu
(1980) - Medvědí tanec
(1980) - Královská hra
(1980) - Každý má svůj stín
(1980) - Kašpárek, Honza a ti druzí (TV seriál)
(1980) - Jak napálit advokáta
(1980) - Bruncvík a lev
(1979) - Český písničkář
(1979) - Zlatí úhoři
(1979) - Zlaté rybičky
(1979) - Zadržitelný vzestup Arthura Uie (divadelní záznam)
(1979) - Osamělý jezdec
(1979) - Druhá první dáma
(1979) - Dnes v jednom domě (TV seriál)
(1979) - Čas pracuje pro vraha
(1978) - Co neodnesl čas
(1978) - Zip
(1978) - Stříbrná pila (TV seriál)
(1978) - Silnější než strach
(1978) - Putování skřítka Hajáska (TV seriál)
(1978) - Pohádky z květináče (TV seriál)
(1978) - Paví král
(1978) - Od zítřka nečaruji
(1977) - Zrcadlení
(1977) - Pasiáns
(1977) - Čarodějův učeň
(1977) - Alimenty
(1976) - Terezu bych kvůli žádné holce neopustil
(1976) - Šťastné a veselé
(1976) - Petřička
(1976) - Paleta lásky
(1976) - Odysseus a hvězdy
(1976) - Nezbedná pohádka
(1976) - Malá mořská víla
(1976) - Dům Na poříčí
(1976) - Doba strachu
(1975) - Kabaret U dobré pohody
(1975) - Zrcadlo pro Kristýnu
(1975) - Užovka
(1975) - Škaredá dědina
(1975) - Na konci světa
(1975) - Anna, sestra Jany
(1975) - Akce v Istanbulu
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV seriál)
(1974) - Sedmého dne večer
(1974) - Nepřátelé veřejnosti
(1973) - Země zlatých plodů
(1973) - Větrné moře
(1973) - Otevřený kruh
(1973) - Klobouk plný deště
(1973) - Hliněný vozíček
(1972) - Smrt si vybírá
(1972) - Slečna Golem
(1972) - Opory společnosti
(1972) - Hráč
(1971) - Rozsudek (TV seriál)
(1971) - První radosti
(1971) - Podezřelé prázdniny
(1971) - Nikdo mi nic nepoví
(1971) - Hry lásky šálivé
(1970) - Slečnám nic nevadí
(1970) - Kouzelný dům
(1970) - Julián odpadlík
(1969) - Devět kapitol ze starého dějepisu
(1969) - Balada o tom, proč byl Daněk Mikulík za živa čtvrcen
(1969) - Žalář nejtemnější
(1969) - Pan Tau (TV seriál)
(1968) - Znamení krve
Luděk Munzar - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Kohout

Kohout (Voda)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
20

20. den - Intuice

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, oddaná a laskavá. Pro tuto osobu je velmi důležitý partner. Milostný vztah hraje vážnou roli. Je trpělivá. Potřebuje lásku a něhu. Hledá harmonii.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 20.3.1933 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Luděk Munzar 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Luděk Munzar - herec

se narodil 20.3.1933 ve městě Nová Vcelnice
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Luděk Munzar

Dnes se narodili
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) herečka

Spojené státy Jodie Foster
(*1962) herečka, režisérka

Spojené státy Robert Beltran
(*1953) herec

Spojené státy Gene Tierney
(*1920) herečka



Luděk Munzar
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
29°25’
 
LunaLuna:
Kozoroh
20°28’
 
MerkurMerkur:
Beran
4°38’
R
VenušeVenuše:
Ryby
21°11’
 
MarsMars:
Panna
4°07’
R
JupiterJupiter:
Panna
16°54’
R
SaturnSaturn:
Vodnář
12°55’
 
UranUran:
Beran
21°59’
 
NeptunNeptun:
Panna
8°15’
R
PlutoPluto:
Rak
21°16’
R
S.UzelS.Uzel:
Ryby
6°44’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
5°52’
 
CheirónCheirón:
Býk
24°45’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
5xZeměZemě
1xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Sean Young
(*1959) herečka

Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politik, bratr JFK

Německo Otto von Habsburg
(*1912) spisovatel, europoslanec, publicista, novinář, nejstarším synem císaře karla i.

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) anglický básník období preromantismu

Itálie papež Pius VIII.
(*1761) 253. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Charles Manson
(*1934 - 2017) hudebník, zločinec, sériový vrah

Česká republika Jana Novotná
(*1968 - 2017) tenistka

Rakousko Franz Schubert
(*1797 - 1828) hudební skladatel

Česká republika Jiří Brabec
(*1940 - 2003) herec, skladatel

Rusko Boris Strugackij
(*1933 - 2012) scénárista, spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »