Luděk Sobota wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Luděk Sobota

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1943 (?)
Země:
Věk:
75 let
Povolání:
herec, scénárista, režisér, bavič

Luděk Sobota - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1943 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Luděk Sobota 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Luděk Sobota
datum narození v roce *1943
(herec, scénárista, režisér, bavič, instagram)

Luděk Sobota - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Všechno nebo nic
(2016) - V klidu a naplno
(2016) - Ohnivý kuře (TV seriál)
(2016) - Na vodě (TV seriál)
(2015) - Upgrade
(2015) - Tajemství Jiřího Krampola
(2015) - Stopy života - Tatínek
(2014) - Překvápko!
(2014) - Nikdo není perfektní
(2014) - Film o seriálu Mazalové
(2014) - Neviditelní (TV seriál)
(2014) - MY 2
(2014) - Mazalové (TV seriál)
(2013) - Televizní legendy
(2013) - Šance 2013
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2013) - Polívka na víně
(2013) - Nejlepší scénka
(2013) - Máme rádi Česko
(2013) - Kouzelný Silvestr
(2013) - Exkluziv!
(2013) - Copak bych vám lhal?
(2013) - Příběhy slavných: Americký sen po česku
(2012) - 18 je jen začátek
(2012) - Na forbíně TM
(2012) - Legendy: Ivan Mládek: Šel tudy, měl banjo
(2012) - Legendy: Felix Holzmann: Včera, dnes a zítra
(2012) - Česká 30
(2012) - Zpátky se Sobotou (TV seriál)
(2012) - Film o filmu - Okresní přebor: Poslední zápas Pepika Hnátka
(2012) - Okresní přebor - Poslední zápas Pepika Hnátka
(2012) - Helena (TV seriál)
(2011) - Všechno nejlepší
(2011) - Tajemství filmových hvězd
(2011) - Český slavík Mattoni 2011
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Legendy: Tajemství Ladislava Smoljaka
(2011) - Tajemství staré bambitky
(2011) - Noha 22 (TV seriál)
(2011) - Ivan Mládek: Jožin z bažin a další největší hity
(2010) - 45 let Ypsilonky
(2010) - Zas je tady silvestr
(2010) - TOP STAR Extra
(2010) - Show Jana Krause
(2010) - Komici na jedničku (TV seriál)
(2010) - Okresní přebor (TV seriál)
(2009) - Zázraky přírody
(2009) - Talkshow Jana Saudka
(2009) - Slavné parodie
(2009) - Silvestr 2009 - Pojďte dál...
(2009) - Ano, šéfe!
(2009) - Neobyčejné životy (TV seriál)
(2008) - Zlaté televizní úsměvy aneb To nejlepší z televizní zábavy
(2008) - Mr. GS
(2008) - Anatomie gagu
(2008) - Cyranův ostrov (TV seriál)
(2007) - Humor na scénu!
(2007) - Chyťte doktora
(2006) - Žito
(2006) - To nejlepší z televizního humoru
(2006) - Hitparáda televizní zábavy
(2006) - 13. komnata Romana Skamene
(2006) - 13. komnata Luďka Soboty
(2006) - Klobouk Jiří Wimmer
(2006) - Buďte pozdraven, pane Jouda!
(2006) - Pakárna (TV seriál)
(2006) - Letiště (TV seriál)
(2005) - Žáci "pedagoga" Šimka
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Šimek šoumen
(2004) - Tak se ukaž, Silvestře
(2004) - Na stojáka
(2003) - Volejte Novu
(2003) - Národ sobě aneb České moře v 18 přílivech
(2002) - Tváře českého filmu
(2002) - Já a moji synové...
(2002) - Hodina pravdy
(2002) - Příběhy slavných (TV seriál)
(2001) - SILVESTR 2001
(2001) - Dobroty
(2001) - Co v Silvestru nebylo...
(2001) - Country estráda
(2000) - Na palmě
(2000) - IQ
(2000) - Pra pra pra (TV seriál)
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Silvestr ’99 aneb Paráda z Kavčích hor
(1999) - Silvestrovský koktejl 1999
(1999) - NASTUPUJE AMFORA
(1999) - Miláčci
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Nebát se a nakrást
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - DO-RE-MI
(1998) - Aj múdry schybí
(1998) - Explosionalista - Vladimír Boudník
(1997) - Úsměvy
(1997) - Senzibilšou
(1997) - Novoty
(1995) - Horoskopičiny
(1995) - Divoké pivo
(1994) - Ptákoviny
(1994) - Čundrcountryshow
(1994) - Caruso Show
(1994) - Ještě větší blbec, než jsme doufali
(1993) - Deset malých běloušků
(1993) - Česká soda (TV seriál)
(1993) - Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV seriál)
(1992) - V Praze bejvávalo blaze
(1992) - Šance
(1992) - Kufr
(1990) - Šaráda
(1990) - Sportovní hry na Kozím Hrádku
(1989) - Sobota v dívčí škole
(1989) - Karel Gott v Lucerně
(1989) - Radovanovy radovánky (TV seriál)
(1989) - O hloupém peciválovi
(1989) - Jak ševci zvedli vojnu pro červenou sukni
(1988) - Silvestr 1988 aneb Jak jsme to neviděli
(1988) - Večírek
(1988) - O Kubovi a Stázině (TV seriál)
(1987) - Zajíc v pytli
(1986) - Velká sýrová loupež
(1985) - Videostop
(1985) - Reklamy Jitky Molavcové
(1985) - Kavárnička dříve narozených
(1984) - Zpívánky
(1984) - Silvestrovská féerie
(1984) - ABECEDA
(1984) - Slané pohádky (TV seriál)
(1984) - Paragrafy na kolech (TV seriál)
(1984) - Bandité
(1983) - Den otevřených dveří aneb Čí jsou hory? Kavčí!
(1983) - Pletky paní Operetky (TV seriál)
(1983) - Létající Čestmír (TV seriál)
(1983) - Inzerát
(1982) - Románek za tři krejcary
(1982) - Možná přijde i kouzelník
(1982) - Únos Moravanky
(1982) - Srdečný pozdrav ze zeměkoule
(1981) - V divadélku pod věží
(1981) - Jak byste se zachovali
(1981) - Noc na zámku
(1981) - Neberte nám princeznú
(1981) - Buldoci a třešně
(1980) - Pojďte s námi na tah
(1980) - Jak se vám líbí?
(1980) - Co je doma, to se počítá, pánové...
(1980) - Blázni, vodníci a podvodníci
(1979) - Z melodie do melodie aneb Televizní samoobsluha
(1979) - Silvestr 1979 - Hrajeme si jako děti
(1979) - Ring volný
(1979) - Vítejte v Bethelu
(1979) - O chudém královstvíčku
(1979) - Nebožtíci na bále
(1979) - Hodinářova svatební cesta korálovým mořem
(1978) - Ypsilonka se baví
(1978) - Silvestr hravý a dravý
(1978) - Vondráčkovo pozdní odpoledne
(1978) - Sláva, nazdar výletu!
(1978) - Kačenka a Zlatovlásek
(1978) - Jak dostat tatínka do polepšovny
(1978) - Decentní večer (divadelní záznam)
(1977) - Silvestr na přání aneb Čí jsou hory Kavčí
(1977) - Rytmus v patách aneb Večer na přidanou
(1977) - Talíře nad Velkým Malíkovem
(1977) - Strašení čmeláků
(1977) - Jen ho nechte, ať se bojí
(1977) - „Já to tedy beru, šéfe...!“
(1976) - Zítra to roztočíme, drahoušku...!
(1976) - Sedm pater pro tisíc přání
(1976) - Děkujeme, pánové!
(1974) - Silvestr je za dveřmi
(1974) - Jáchyme, hoď ho do stroje!
(1973) - Zpívá Karel Gott
(1973) - Ze Soboty na Šimka
(1973) - Miloslav Šimek & Petr Nárožný & Luděk Sobota: Nejslavnější scénky
(1971) - Lepší pán
(1971) - Lekce
(1970) - Televarieté
(1969) - Ovoce stromů rajských jíme
(1967) - Zázračný hlavolam
(1967) - Soukromá vichřice

Luděk Sobota - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Luděk Sobota - Knihy

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Koza

Koza (Voda)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
27

27. den - Svědomitost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, citová a intuitivní. Je poctivá, pragmatická a konzervativní. Nepodléhá novým směrům. Vyhýbá se povrchním vztahům. Velmi důležitou roli hraje milostný vztah. Je podnikavá.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Luděk Sobota 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Luděk Sobota - herec, scénárista, režisér, bavič

se narodil v roce *1943 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Luděk Sobota

Dnes se narodili
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) herečka

Spojené státy Jodie Foster
(*1962) herečka, režisérka

Spojené státy Robert Beltran
(*1953) herec

Spojené státy Gene Tierney
(*1920) herečka



Luděk Sobota
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
5°19’
 
LunaLuna:
Ryby
17°21’
 
MerkurMerkur:
Býk
29°25’
R
VenušeVenuše:
Rak
18°01’
 
MarsMars:
Beran
0°04’
 
JupiterJupiter:
Rak
23°07’
 
SaturnSaturn:
Blíženci
14°33’
 
UranUran:
Blíženci
4°41’
 
NeptunNeptun:
Panna
29°19’
R
PlutoPluto:
Lev
5°15’
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
19°45’
R
Černá LunaLilith:
Lev
0°22’
 
CheirónCheirón:
Lev
24°01’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
2xZeměZemě
4xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Sean Young
(*1959) herečka

Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politik, bratr JFK

Německo Otto von Habsburg
(*1912) spisovatel, europoslanec, publicista, novinář, nejstarším synem císaře karla i.

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) anglický básník období preromantismu

Itálie papež Pius VIII.
(*1761) 253. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Charles Manson
(*1934 - 2017) hudebník, zločinec, sériový vrah

Česká republika Jana Novotná
(*1968 - 2017) tenistka

Rakousko Franz Schubert
(*1797 - 1828) hudební skladatel

Česká republika Jiří Brabec
(*1940 - 2003) herec, skladatel

Rusko Boris Strugackij
(*1933 - 2012) scénárista, spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »