Lukáš Latinák wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Lukáš Latinák

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1977 (?)
Země:
Věk:
41 let
Povolání:
herec

Lukáš Latinák - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1977 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Lukáš Latinák 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Lukáš Latinák
datum narození v roce *1977
(herec, instagram)

Lukáš Latinák - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Tolstoj a peniaze (divadelní záznam)
(2016) - Agáva
(2015) - Úsmev ako dar 2015
(2015) - Tanec snov
(2015) - Spievankovo 5: O povolaniach
(2015) - Doktor Martin (TV seriál)
(2015) - Andílek na nervy
(2014) - Kukátko
(2014) - Čo ja viem
(2014) - Zomierajú postojačky
(2014) - Film o filme: Moje povstanie.sk
(2014) - Arcibiskup Bezák Zbohom
(2014) - Moje povstanie.sk
(2014) - Hodinový manžel
(2014) - Díra u Hanušovic
(2013) - Legenda o rytieroch zo Sitna
(2013) - Tančiareň (divadelní záznam)
(2013) - Legenda o rytieroch zo Sitna - Viva zbor! (divadelní záznam)
(2012) - Vo štvorici po Slovensku
(2012) - Slávik 2011
(2012) - Nikto nie je dokonalý
(2012) - Tady hlídám já
(2012) - Konfident
(2012) - Horúca krv (TV seriál)
(2011) - Osobnosť televíznej obrazovky 2010
(2011) - Legendy popu
(2011) - Fara (TV seriál)
(2010) - Adela show
(2010) - Občanský průkaz
(2010) - Nesmrtelní (TV seriál)
(2010) - Legenda o létajícím Cypriánovi
(2009) - Tajomstvo mojej kuchyne
(2009) - Partička
(2009) - V mene zákona (TV seriál)
(2009) - Rádio Hijó (TV seriál)
(2009) - Pouta
(2009) - Nikdy neříkej nikdy (TV seriál)
(2009) - Nedodržený slib
(2009) - Nebe, peklo… zem
(2008) - Webmaster
(2008) - Sedem
(2008) - Chodili sme spolu
(2008) - Profesionáli (TV seriál)
(2008) - Panelák (TV seriál)
(2008) - Malé oslavy
(2007) - Takí sme boli
(2007) - Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
(2007) - Návrat čápů
(2007) - Muzika
(2004) - Anjeli strážni
(2002) - Útěk do Budína
(2002) - Kruté radosti
(2002) - Děvčátko
(2002) - Dážď padá na naše duše
(2001) - Pod hladinou
(2000) - Krajinka
(2000) - Chaos
(2000) - Ako divé husi
(1999) - Zabijačka
(1998) - Aj múdry schybí
(1996) - Poltón

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Had

Had (Oheň)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
28

28. den - Rozpornost

Numerologie - den narození
Tato osoba je nezávislá a snaží se uspět. Řídí se citem a pak rozumem. Důležitý je partnerský vztah a rodinná pohoda. Má smysl pro humor. Ráda má vše pod svojí kontrolou. Rozhoduje se sama za sebe.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Lukáš Latinák 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Lukáš Latinák - herec

se narodil v roce *1977 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Lukáš Latinák

Dnes se narodili
Itálie Isabella Rossellini
(*1952) herečka

Spojené státy Jeanette MacDonald
(*1901) herečka, zpěvačka

Spojené státy Richard Boone
(*1917) herec

Velká Británie Paul McCartney
(*1942) skladatel, herec, scénárista, režisér

Polsko Lech Kaczyński
(*1949) politik, polský prezident, bratr-dvojče Jarosława Kaczynskiho


Lukáš Latinák
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
9°47’
 
LunaLuna:
Rak
6°06’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
26°52’
 
VenušeVenuše:
Beran
20°10’
 
MarsMars:
Vodnář
14°43’
 
JupiterJupiter:
Býk
24°17’
 
SaturnSaturn:
Lev
11°26’
R
UranUran:
Štír
11°42’
R
NeptunNeptun:
Střelec
16°03’
 
PlutoPluto:
Váhy
13°40’
R
S.UzelS.Uzel:
Váhy
26°47’
R
Černá LunaLilith:
Býk
23°55’
 
CheirónCheirón:
Beran
28°31’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
1xZeměZemě
4xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Kathleen Turner
(*1954) herečka

Česká republika Jiří Lír
(*1923) herec

Česká republika Jiří Voskovec
(*1905) režisér, textař, dramatik, spisovatel, básník, divadelní a filmový herec

Česká republika Václav Klaus
(*1941) politik, exprezident

Česká republika Jan Vodňanský
(*1941) spisovatel, herec, zpěvák, autor textů písní a lidový filosof


Výročí úmrtí dnes mají
Rusko Maxim Gorkij
(*1868 - 1936) spisovatel

Norsko Roald Amundsen
(*1872 - 1928) norský polární badatel

Portugalsko José Saramago
(*1922 - 2010) dramatik, prozaik

Francie Marcel Bigeard
(*1916 - 2010) francouzský vojenský důstojník

Francie Jean Cau
(*1925 - 1993) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »