Lukáš Vaculík wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Lukáš Vaculík

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1962 (?)
Země:
Věk:
55 let
Povolání:
herec

Lukáš Vaculík - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1962 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Lukáš Vaculík 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Lukáš Vaculík
datum narození v roce *1962
(herec, instagram)

Lukáš Vaculík - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Jak básníci čekají na zázrak
(2016) - Četníci z Luhačovic (TV seriál)
(2016) - Bratříček Karel
(2015) - Vybíjená
(2015) - Místo zločinu Plzeň (TV seriál)
(2014) - Neskoro večer: Talkshow Petra Marcina
(2013) - Příběh kmotra
(2013) - Nevinné lži (TV seriál)
(2012) - Tady hlídám já
(2012) - Nejlepší Bakaláři (TV seriál)
(2011) - Souboj seriálů... vy rozhodnete!
(2011) - Vůně kávy
(2010) - Rozmarná léta českého filmu
(2009) - Proč bychom se netopili (TV seriál)
(2009) - Jménem krále
(2008) - Soukromé pasti (TV seriál)
(2008) - Pohádkové počasí
(2008) - Na vlky železa
(2008) - Fredy a Zlatovláska
(2008) - Fišpánská jablíčka
(2006) - Čétéčko
(2006) - Poslední sezona (TV seriál)
(2005) - Eden - Zlatá karta
(2005) - Eden (TV seriál)
(2004) - Černí baroni (TV seriál)
(2003) - Strážce duší (TV seriál)
(2003) - Past
(2003) - Jak básníci neztrácejí naději
(2002) - Tváře českého filmu
(2002) - Vyvraždění rodiny Greenů
(2002) - Miláček
(2002) - Chlípník
(2001) - Z pekla štěstí 2
(2001) - Princezna ze mlejna 2 (TV seriál)
(2000) - První pomoc
(2000) - Přízraky mezi námi (TV seriál)
(2000) - Případy detektivní kanceláře Ostrozrak (TV seriál)
(1999) - Z pekla štěstí (TV seriál)
(1999) - Z pekla štěstí
(1999) - Zkrocení zakletého řetězu
(1999) - Strašidlo
(1999) - Princezna ze mlejna 2
(1999) - Pán hradu
(1999) - Mořská brána
(1999) - Ani málo, ani moc
(1998) - XXL
(1998) - Bakaláři 1998
(1998) - Svetlo
(1998) - Motel Anathema (TV seriál)
(1998) - Listonošky
(1997) - Navštívenka
(1997) - Žena v kleci
(1997) - Vojtík a duchové
(1997) - Rodinné šperky
(1997) - O zlé a dobré vodě
(1997) - O třech ospalých princeznách
(1997) - Cyprián a bezhlavý prapradědeček
(1997) - Četnické humoresky (TV seriál)
(1996) - Úpis
(1996) - Pohádka o nejšťastnějším království
(1996) - Lékárníkových holka (TV seriál)
(1996) - Jak se dělá opera
(1996) - Draculův švagr (TV seriál)
(1995) - Tak neváhej a toč – speciál!
(1995) - Horoskopičiny
(1995) - Válka barev
(1995) - Netrpělivost srdce
(1995) - Nesmluvená setkání
(1995) - Kníže Václav
(1995) - Jediná na světě
(1995) - Hrad stínů
(1994) - Český bodyguard
(1994) - Zlaté hejno
(1994) - Die Winterreise
(1994) - Princezna ze mlejna (TV seriál)
(1994) - Hořké víno
(1994) - Elegantní řešení
(1993) - Zelený rytíř
(1993) - Nahota na prodej
(1992) - Kamarád do deště II - Příběh z Brooklynu
(1991) - Tankový prapor
(1991) - Láska zlatnice Leonetty
(1990) - Vzpomínka na břehu moře
(1990) - Sedum
(1990) - Radostný život posmrtný
(1989) - Sedm bílých plášťů
(1989) - Království stromů
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1989) - Divoká srdce
(1989) - Berenika
(1988) - Sagvan Tofi - Dávej, ber (hudební videoklip)
(1988) - Oznamuje se láskám vašim
(1988) - Kamarád do deště
(1987) - Třikrát s Wildou
(1986) - Velká filmová loupež
(1985) - Třetí patro (TV seriál)
(1985) - Dva t. č. v zel. hl. dvě veselé nekuř.
(1985) - Cawdor a Fera
(1985) - Barvy na výběr
(1984) - ABECEDA
(1984) - Této noci v tomto vlaku
(1984) - Sanitka (TV seriál)
(1984) - Láska z pasáže
(1984) - Král Drozdí brada
(1984) - Jestřábí věž
(1984) - Barrandovské nocturno aneb Jak film zpíval a tančil
(1984) - Adam a Eva (TV seriál)
(1983) - Větrná setba
(1983) - Psí kůže
(1983) - O velkém nosu
(1983) - Brakýři
(1982) - Zelená vlna
(1982) - Vyhnanství
(1982) - Vítr v kapse
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV seriál)
(1982) - Dobrá Voda (TV seriál)
(1981) - Zakázaný výlet
(1981) - Neříkej mi majore!
(1980) - Zlatá slepice
(1979) - Lásky mezi kapkami deště

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Tygr

Tygr (Voda)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
8

8. den - Rovnováha

Numerologie - den narození
Tato osoba má vysokou energii. Má vůdcovské sklony. Je inteligentní, bystrá a podnikavá. Má dobrou představivost a obrazotvornost. Je odhodlaná a pracovitá.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Lukáš Vaculík 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Lukáš Vaculík - herec

se narodil v roce *1962 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Lukáš Vaculík

Dnes se narodili
Velká Británie John Hurt
(*1940) herec

Spojené státy Balthazar Getty
(*1975) herec

Spojené státy Linda Blair
(*1959) herečka

Spojené státy Jim Jarmusch
(*1953) režisér, scénárista, herec

Austrálie Michael Hutchence
(*1960) herec, hudebník, zpěvák skupiny INXS


Lukáš Vaculík
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
17°12’
 
LunaLuna:
Lev
27°54’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
15°28’
R
VenušeVenuše:
Rak
19°38’
 
MarsMars:
Býk
7°49’
 
JupiterJupiter:
Ryby
11°47’
 
SaturnSaturn:
Vodnář
11°09’
R
UranUran:
Lev
26°56’
 
NeptunNeptun:
Štír
11°12’
R
PlutoPluto:
Panna
7°37’
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
11°37’
R
Černá LunaLilith:
Panna
24°39’
 
CheirónCheirón:
Ryby
10°52’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
2xZeměZemě
4xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Nizozemsko Rutger Hauer
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Richard Dean Anderson
(*1950) herec, představitel MacGyvera

Francie Jeanne Moreau
(*1928) herečka

Česká republika Jan Keller
(*1955) sociolog, filozof, publicista, environmentalista, poslanec

Francie Stendhal
(*1783) spisovatel, představitel kritického realismu a romantismu


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Jean Simmons
(*1929 - 2010) herečka

Austrálie Heath Ledger
(*1979 - 2008) herec, zpěvák

Spojené státy Telly Savalas
(*1924 - 1994) herec, režisér

Spojené státy Lyndon B. Johnson
(*1908 - 1973) 36. prezident usa

Velká Británie královna Viktorie
(*1819 - 1901) britská královna a indická císařovna



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »