Luke Wilson wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Luke Wilson
(Luke Cunningham Wilson)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Dallas, Texas
Země:
Věk:
47 let
Povolání:
herec, režisér

Luke Wilson - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
21.9.1971 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Luke Wilson 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Luke Wilson
datum narození 21.9.1971
(herec, režisér, instagram)

Luke Wilson - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Roadies (TV seriál)
(2016) - Outlaws and Angels
(2016) - Dear Eleanor
(2016) - All We Had
(2015) - The Ridiculous 6
(2015) - Rock Dog
(2015) - The Million Dollar Man
(2015) - Meadowland
(2015) - Diagnóza: Šampión
(2014) - Late Night with Seth Meyers
(2014) - Ride
(2014) - Playing It Cool
(2014) - Moje ségra má prima bráchu
(2013) - Straight A's
(2012) - Yellow
(2012) - Meeting Evil
(2011) - Mé nové Já (TV seriál)
(2010) - Conan
(2010) - Horší než smrt
(2009) - Prostředníci
(2008) - Zázraky se nedějí
(2008) - Tenure
(2007) - Up Close with Carrie Keagan
(2007) - 3:10 Vlak do Yumy
(2007) - Motel smrti
(2007) - Ledově ostří
(2007) - Deník zabijáka
(2007) - Bitva o planetu Terra 3D
(2007) - Ambiciózní blondýnka
(2006) - 78. Annual Academy Awards
(2006) - Úkladná vražda
(2006) - Soví houkání
(2006) - Moje superbejvalka
(2006) - Jackass 2
(2006) - Absurdistán
(2005) - Základ rodiny
(2005) - Příběh Wendella Bakera
(2004) - Zprávař: Příběh Rona Burgundyho
(2004) - Vincentův svět (TV seriál)
(2004) - Cesta kolem světa za 80 dní
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Reel Comedy: Old School
(2003) - Pravá blondýnka 2
(2003) - Mládí v trapu
(2003) - Inkognito
(2003) - Charlieho andílci: Na plný pecky
(2003) - Alex a Emma
(2002) - Last Call with Carson Daly
(2002) - Pomoc!!! Já mám rande
(2001) - Inside 'Legally Blonde'
(2001) - Taková zvláštní rodinka
(2001) - Pravá blondýnka
(2001) - Duše mrtvých
(2000) - Můj pes Skip
(2000) - Miláčku, vrať se
(2000) - Kdo seje zlo
(2000) - Charlieho andílci
(1999) - The Late Late Show with Craig Kilborn
(1999) - Zabijte ho!
(1999) - Modrý blesk
(1998) - Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
(1998) - Samotáři v New Yorku
(1998) - Jak jsem balil učitelku
(1998) - Co se doma usmaží
(1998) - Bongwater
(1997) - Vřískot 2
(1997) - Svatba za všechny prachy
(1997) - Lhaní po americku
(1996) - Grázlové
(1994) - Bottle Rocket
(1993) - Akta X (TV seriál)
(1981) - Entertainment Tonight

Luke Wilson - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Luke Wilson - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Vepř

Vepř (Kov)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
21

21. den - Pochopení

Numerologie - den narození
Tato osoba má velký potenciál. Je citlivá, laskavá a tolerantní. Snaží se pochopit druhé. Je tvořivá a může pracovat v širokém okruhu činností. Je společenská a diplomatická.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 21.9.1971 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Luke Wilson 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Luke Wilson - herec, režisér

se narodil 21.9.1971 ve městě Dallas, Texas, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Luke Wilson

Dnes se narodili
Spojené státy Brad Pitt
(*1963) herec

Spojené státy Ray Liotta
(*1954) herec

Spojené státy Betty Grable
(*1916) herečka

Spojené státy Katie Holmes
(*1978) herečka

Spojené státy DMX
(*1970) herec, zpěvák, rapper


Luke Wilson
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
27°50’
 
LunaLuna:
Váhy
18°22’
 
MerkurMerkur:
Panna
14°00’
 
VenušeVenuše:
Váhy
4°32’
 
MarsMars:
Vodnář
12°49’
 
JupiterJupiter:
Střelec
1°23’
 
SaturnSaturn:
Blíženci
6°31’
R
UranUran:
Váhy
12°55’
 
NeptunNeptun:
Střelec
0°43’
 
PlutoPluto:
Panna
29°29’
 
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
12°00’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
12°34’
 
CheirónCheirón:
Beran
12°12’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
4xZeměZemě
7xVzduchVzduch
0xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Německo Til Schweiger
(*1963) herec, režisér

Spojené státy Jake Gyllenhaal
(*1980) herec

Česká republika Martin Stropnický
(*1956) herec, politik, diplomat, 16. ministr obrany ČR

Francie Édith Piaf
(*1915) herečka, zpěvačka, skladatelka

Česká republika Antonín Zápotocký
(*1884) československý komunistický politik, odborový předák


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Martin Růžek
(*1918 - 1995) herec

Maďarsko Zsa Zsa Gabor
(*1915 - 2016) herečka

Francie Gilbert Bécaud
(*1927 - 2001) herec, zpěvák

Česká republika Václav Havel
(*1936 - 2011) bývalý prezident, dramatik, spisovatel

Polsko Johann Gottfried Herder
(*1744 - 1803) spisovatel, filosof



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »