Lurene Tuttle wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Lurene Tuttle

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Pleasant Lake
Země:
Věk:
† 78 let
Úmrtí:
Povolání:
herečka

Lurene Tuttle - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
20.8.1907 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Lurene Tuttle 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Lurene Tuttle
datum narození 20.8.1907
(herečka, instagram)

Lurene Tuttle - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2007) - Cinemassacre's Monster Madness (TV seriál)
(1987) - Evil Town
(1985) - Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
(1985) - Hollywood Beat (TV seriál)
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - It Came Upon the Midnight Clear
(1984) - Crazy Like a Fox (TV seriál)
(1983) - Testament
(1983) - Shooting Stars
(1982) - Voyagers! (TV seriál)
(1982) - St. Elsewhere (TV seriál)
(1982) - Matt Houston (TV seriál)
(1981) - The Adventures of Huckleberry Finn
(1981) - The Return of the Beverly Hillbillies
(1981) - Dynastie (TV seriál)
(1980) - White Mama
(1980) - Thanksgiving in the Land of Oz
(1980) - Neberte Rusům tajné dokumenty
(1980) - Human Experiments
(1980) - Carlton Your Doorman
(1979) - Trapper John, M.D. (TV seriál)
(1979) - The Dukes of Hazzard (TV seriál)
(1979) - Nutcracker Fantasy
(1979) - Hart a Hartová (TV seriál)
(1979) - The Clonus Horror
(1978) - The Manitou
(1978) - Katastrofa letu 401
(1977) - The Love Boat (TV seriál)
(1977) - Final Chapter: Walking Tall
(1977) - Fantasy Island (TV seriál)
(1976) - Law and Order
(1976) - Charlieho andílci (TV seriál)
(1976) - Alice (TV seriál)
(1975) - Walking Tall Part II
(1975) - Switch (TV seriál)
(1974) - These Are the Days (TV seriál)
(1974) - Police Woman (TV seriál)
(1974) - Madam Sundance
(1974) - Live Again, Die Again
(1974) - Little House on the Prairie (TV seriál)
(1974) - Cheap
(1974) - The Cowboys (TV seriál)
(1973) - Kráčející skála
(1973) - Barnaby Jones (TV seriál)
(1973) - Adam's Rib (TV seriál)
(1972) - The Rookies (TV seriál)
(1971) - The Smith Family (TV seriál)
(1971) - The Jimmy Stewart Show (TV seriál)
(1970) - The Partridge Family (TV seriál)
(1970) - Mary Tyler Moore (TV seriál)
(1969) - The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
(1969) - Medical Center (TV seriál)
(1968) - The Name of the Game (TV seriál)
(1968) - The Mod Squad (TV seriál)
(1968) - Julia (TV seriál)
(1968) - The Horse in the Gray Flannel Suit
(1968) - Adam-12 (TV seriál)
(1967) - The Second Hundred Years (TV seriál)
(1967) - Mannix (TV seriál)
(1967) - Judd for the Defense (TV seriál)
(1966) - The Ghost and Mr. Chicken
(1966) - Štístko
(1966) - Pistols 'n' Petticoats (TV seriál)
(1966) - Iron Horse (TV seriál)
(1965) - The Restless Ones
(1965) - Tammy (TV seriál)
(1965) - Nightmare in the Sun
(1965) - I Dream of Jeannie (TV seriál)
(1964) - Valentine's Day (TV seriál)
(1964) - The Munsters (TV seriál)
(1964) - My Living Doll (TV seriál)
(1964) - Karen (TV seriál)
(1963) - Vlastní žena se nekritizuje
(1963) - Petticoat Junction (TV seriál)
(1963) - My Favorite Martian (TV seriál)
(1963) - Mr. Novak (TV seriál)
(1963) - Burke's Law (TV seriál)
(1962) - Wide Country (TV seriál)
(1962) - The Beverly Hillbillies (TV seriál)
(1962) - Saints and Sinners (TV seriál)
(1961) - The Americans (TV seriál)
(1961) - Ripcord (TV seriál)
(1961) - Hazel (TV seriál)
(1961) - Father of the Bride (TV seriál)
(1961) - Dr. Kildare (TV seriál)
(1961) - The Asphalt Jungle (TV seriál)
(1961) - Alcoa Premiere (TV seriál)
(1960) - The Barbara Stanwyck Show (TV seriál)
(1960) - The Andy Griffith Show (TV seriál)
(1960) - Psycho
(1960) - Pete and Gladys (TV seriál)
(1960) - My Three Sons (TV seriál)
(1960) - Michael Shayne (TV seriál)
(1960) - Ma Barker's Killer Brood
(1960) - Johnny Midnight (TV seriál)
(1960) - Insight (TV seriál)
(1959) - The Twilight Zone (TV seriál)
(1959) - The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
(1959) - Shotgun Slade (TV seriál)
(1959) - Rawhide (TV seriál)
(1959) - Johnny Ringo (TV seriál)
(1959) - Grand Jury (TV seriál)
(1959) - Dennis, postrach okolí (TV seriál)
(1959) - Bourbon Street Beat (TV seriál)
(1959) - Bonanza (TV seriál)
(1959) - Adventures in Paradise (TV seriál)
(1958) - The Unchained Goddess
(1958) - Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
(1958) - The Texan (TV seriál)
(1958) - The Ann Sothern Show (TV seriál)
(1958) - Lawman (TV seriál)
(1958) - Buckskin (TV seriál)
(1957) - Wagon Train (TV seriál)
(1957) - Untamed Youth
(1957) - The Thin Man (TV seriál)
(1957) - The Restless Gun (TV seriál)
(1957) - The Real McCoys (TV seriál)
(1957) - The Gray Ghost (TV seriál)
(1957) - The Californians (TV seriál)
(1957) - Tales of Wells Fargo (TV seriál)
(1957) - Slander
(1957) - Sladká vůně úspěchu
(1957) - Perry Mason (TV seriál)
(1957) - Leave It to Beaver (TV seriál)
(1957) - Have Gun - Will Travel (TV seriál)
(1957) - Goodyear Theatre (TV seriál)
(1957) - Colt .45 (TV seriál)
(1957) - Bachelor Father (TV seriál)
(1956) - The Adventures of Jim Bowie (TV seriál)
(1956) - Playhouse 90 (TV seriál)
(1956) - On Trial (TV seriál)
(1956) - Broken Arrow (TV seriál)
(1955) - The 20th Century-Fox Hour (TV seriál)
(1955) - The Millionaire (TV seriál)
(1955) - The Bob Cummings Show (TV seriál)
(1955) - Soldiers of Fortune (TV seriál)
(1955) - Sincerely Yours
(1955) - My Friend Flicka (TV seriál)
(1955) - Matinee Theatre (TV seriál)
(1955) - Gunsmoke (TV seriál)
(1955) - The Glass Slipper
(1955) - Front Row Center (TV seriál)
(1955) - Crusader (TV seriál)
(1954) - Summer Playhouse (TV seriál)
(1954) - Studio 57 (TV seriál)
(1953) - You Are There (TV seriál)
(1953) - Three Lives
(1953) - Niagara
(1953) - Never Wave at a WAC
(1953) - Make Room for Daddy (TV seriál)
(1953) - Life with Father (TV seriál)
(1953) - Letter to Loretta (TV seriál)
(1953) - Give a Girl a Break
(1953) - General Electric Theater (TV seriál)
(1953) - The Affairs of Dobie Gillis
(1952) - Screen Snapshots 5852: Hollywood Night at '21' Club
(1952) - The Unexpected (TV seriál)
(1952) - The Adventures of Ozzie & Harriet (TV seriál)
(1952) - Room for One More
(1952) - Klepáním se neobtěžuj
(1952) - Cavalcade of America (TV seriál)
(1951) - Tomorrow Is Another Day
(1951) - The Whip Hand
(1951) - Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
(1951) - I Love Lucy (TV seriál)
(1951) - Goodbye, My Fancy
(1950) - Watch the Birdie
(1950) - The George Burns and Gracie Allen Show (TV seriál)
(1950) - The Admiral Was a Lady
(1950) - Stars Over Hollywood (TV seriál)
(1950) - A Life of Her Own
(1948) - Vysněný dům pana Blandingse
(1948) - Macbeth
(1948) - Homecoming
(1947) - Heaven Only Knows
(1941) - Tom Dick and Harry
(1934) - Stand Up and Cheer!

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Koza

Koza (Oheň)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
20

20. den - Intuice

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, oddaná a laskavá. Pro tuto osobu je velmi důležitý partner. Milostný vztah hraje vážnou roli. Je trpělivá. Potřebuje lásku a něhu. Hledá harmonii.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 20.8.1907 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Lurene Tuttle 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Lurene Tuttle - herečka

se narodila 20.8.1907 ve městě Pleasant Lake, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Lurene Tuttle

Dnes se narodili
Spojené státy Bill Pullman
(*1953) herec

Ukrajina Milla Jovovich
(*1975) herečka, zpěvačka, modelka, módní návrhářka

Spojené státy Giovanni Ribisi
(*1974) herec

Česká republika Jaroslav Satoranský
(*1939) herec

Česká republika Iva Hüttnerová
(*1948) herečka, moderátorka, výtvarnice


Lurene Tuttle
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
26°18’
 
LunaLuna:
Kozoroh
14°34’
 
MerkurMerkur:
Lev
9°59’
 
VenušeVenuše:
Lev
19°21’
 
MarsMars:
Kozoroh
7°52’
 
JupiterJupiter:
Lev
0°19’
 
SaturnSaturn:
Ryby
26°05’
R
UranUran:
Kozoroh
9°04’
R
NeptunNeptun:
Rak
13°56’
 
PlutoPluto:
Blíženci
24°34’
 
S.UzelS.Uzel:
Rak
21°32’
R
Černá LunaLilith:
Rak
14°56’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
15°03’
R
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
4xZeměZemě
1xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Brad Pitt
(*1963) herec

Spojené státy Ray Liotta
(*1954) herec

Spojené státy Betty Grable
(*1916) herečka

Spojené státy Katie Holmes
(*1978) herečka

Spojené státy DMX
(*1970) herec, zpěvák, rapper


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jennifer Jones
(*1919 - 2009) herečka

Rusko Kim Čong-il
(*1941 - 2011) politik, vůdce Korejské lidově demokratické republiky

Spojené státy Captain Beefheart
(*1941 - 2010) zpěvák, hudebník

Česká republika Antonín Hájek
(*1944 - 1989) zpěvák, skladatel, hudebník, textař, kapelník

Spojené státy Alaina Reed Hall
(*1946 - 2009) zpěvačka, herečka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »