Lydie Denier wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Lydie Denier

Pohlaví:
Žena
Narození:
15.4. 1964 - 06:00h
Místo:
Saint-Nazaire
Země:
Věk:
54 let
  • Slunce: Beran
  • Luna:    Blíženci
  • ASC:     Beran
  • Životní číslo: 3
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka

Lydie Denier - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Geslain (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
15.4.1964 - 06:00  (CET)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
15.4.1964 - 05:00  
FR, Saint-Nazaire:
47°17' s.š., 2°12' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Lydie Denier 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Lydie Denier
datum narození 15.4.1964
(herečka, instagram)

Lydie Denier - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2007) - Voskové děti
(2005) - Žraločí muž
(2005) - Město v ohrožení
(2004) - Big Kiss
(2003) - The Killer Within Me
(2002) - Projekt Viper
(2001) - Savage Season
(2001) - Never Die Twice
(2000) - Ides of March
(2000) - Gilmorova děvčata (TV seriál)
(2000) - Bad Guys
(1998) - Sucre amer
(1998) - Fatal Pursuit
(1998) - Acapulco H.E.A.T. (TV seriál)
(1997) - Nová dobrodružství Robina Hooda (TV seriál)
(1997) - Conan (TV seriál)
(1996) - Všichni starostovi muži (TV seriál)
(1996) - Útok
(1996) - Tarzan: The Epic Adventures
(1996) - Tarzanova neuvěřitelná dobrodružství (TV seriál)
(1996) - St. Tropez (TV seriál)
(1996) - Modrý Pacifik (TV seriál)
(1996) - Invisible Temptation
(1996) - Bílá smrt
(1995) - The Single Guy (TV seriál)
(1995) - Láska navzdory osudu
(1995) - Do krajnosti
(1995) - Dokonalé alibi
(1994) - Anděl strážný
(1993) - V ohrožení
(1993) - Red Shoe Diaries 3: Another Woman's Lipstick
(1993) - Noční past
(1993) - Nebezpečné vyšetřování
(1992) - Smyslná orchidej 2
(1992) - Melrose Place (TV seriál)
(1992) - Invaze do soukromí
(1992) - Deníky červených střevíčků (TV seriál)
(1991) - Tarzan (TV seriál)
(1991) - Policie z Palm Beach (TV seriál)
(1991) - Goin' to Chicago
(1990) - Satan's Princess
(1990) - Midnight Cabaret
(1990) - Flash (TV seriál)
(1990) - Americký vampír 3
(1989) - Pobřežní hlídka (TV seriál)
(1988) - Superzachránci
(1988) - Neprůstřelný
(1988) - Krvavé souvislosti
(1988) - China Beach (TV seriál)
(1987) - The Night Stalker
(1987) - Killer Instinct
(1986) - Starman (TV seriál)
(1986) - It's Garry Shandling's Show (TV seriál)
(1986) - The Ellen Burstyn Show (TV seriál)
(1985) - Le feu sous la peau
(1985) - Grunt! The Wrestling Movie
(1963) - General Hospital (TV seriál)

ASTROLOGIE
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Luna v Blížencích

Luna v Blížencích

Luna (Měsíc)
Luna v Blížencích se projevuje potřebou změny a bezprostřednosti. Bezpečí spočívá v tom, že sdělujete své pocity jiným a sami o nich přemýšlíte. Můžete být upovídaní, vyjadřujete se lehce a obratně, lze to využít v literatuře, žurnalistice nebo poradenství.

Ascendent v Beranu

Ascendent v Beranu

Ascendent / Descendent
Člověk s Ascendentem v Beranu se ke světu staví rozhodně. Chce být činorodý a mít sílu k prosazení svých záměrů. Chce objevovat své vlastní schopnosti, nečeká na to, co přijde zvenčí.

HOROSKOPY
Drak

Drak (Dřevo)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
15

15. den - Odvaha

Numerologie - den narození
Je vnímavá, citlivá a nezávislá. Je ambiciózní, aktivní a energická. Má kuráž a odvahu. Je hrdá a pracovitá. Má tvůrčí projev. Je starostlivá a laskavá. Rodina je pro ni vším.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 15.4.1964 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Lydie Denier 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Lydie Denier - herečka

se narodila 15.4.1964 ve městě Saint-Nazaire
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Lydie Denier

Dnes se narodili
Spojené státy Josh Hartnett
(*1978) herec

Spojené státy Robin Williams
(*1951) herec, komik

Spojené státy David Hasselhoff
(*1952) herec, zpěvák

Maďarsko Béla Tarr
(*1955) režisér, scénárista, herec

Slovensko Andrea Kerestešová
(*1984) herečka


Lydie Denier
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Beran
25°15’
1
 
LunaLuna:
Blíženci
2°24’
2
 
MerkurMerkur:
Býk
11°22’
1
 
VenušeVenuše:
Blíženci
10°53’
2
 
MarsMars:
Beran
12°57’
1
 
JupiterJupiter:
Býk
0°42’
1
 
SaturnSaturn:
Ryby
2°10’
12
 
UranUran:
Panna
6°15’
6
R
NeptunNeptun:
Štír
17°02’
7
R
PlutoPluto:
Panna
11°56’
6
R
S.UzelS.Uzel:
Rak
5°47’
4
R
Černá LunaLilith:
Střelec
10°15’
8
 
CheirónCheirón:
Ryby
16°53’
12
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Ryby
5°28’
12
Domy:
Beran
12°37’
Váhy
12°37’
2:
Býk
22°43’
8:
Štír
22°43’
3:
Blíženci
16°21’
9:
Střelec
16°21’
Rak
5°40’
Kozoroh
5°40’
5:
Rak
26°01’
Kozoroh
26°01’
6:
Lev
23°43’
Vodnář
23°43’
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
6xZeměZemě
3xVzduchVzduch
3xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Vodnář
24°09’
12
Slun./Luna:
Býk
13°49’
1


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Willem Dafoe
(*1955) herec, režisér

Spojené státy Albert Brooks
(*1947) herec, scénárista, režisér

Velká Británie Terence Stamp
(*1938) herec

Česká republika Iva Bittová
(*1958) zpěvačka, houslistka, herečka

Česká republika Jaroslav Čejka
(*1936) herec, tanečník, mim


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Claus von Stauffenberg
(*1907 - 1944) důstojník, aktér neúspěšného atentátu na Hitlera

Jižní Afrika Basil Rathbone
(*1892 - 1967) herec

Spojené státy John Heard
(*1946 - 2017) herec

Spojené státy D. W. Griffith
(*1875 - 1948) režisér, herec

Spojené státy E. L. Doctorow
(*1931 - 2015) spisovatel, univerzitní profesor, historik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »