Lyle Kanouse wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Lyle Kanouse

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Fort Worth, Texas
Země:
Věk:
66 let
Povolání:
herec

Lyle Kanouse - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
12.7.1952 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Lyle Kanouse 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Lyle Kanouse
datum narození 12.7.1952
(herec, instagram)

Lyle Kanouse - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Union Furnace
(2015) - Sex, Death and Bowling
(2015) - The Hollywood Reboot
(2014) - Out West
(2014) - Bad Teacher (TV seriál)
(2014) - America Is Still the Place
(2013) - The Trials of Cate McCall
(2013) - Independence
(2012) - Odplata Wyatta Earpa
(2011) - Up All Night (TV seriál)
(2011) - Dům u vycházejícího slunce
(2010) - Syčák Hesher
(2010) - Já jsem tady
(2010) - Caught in the Crossfire
(2009) - Užívej si, co to jde
(2009) - The Night Girl
(2009) - Taková moderní rodinka (TV seriál)
(2009) - Parks and Recreation (TV seriál)
(2008) - Zákon gangu (TV seriál)
(2007) - Supreme Courtships
(2007) - Řekni, že mě miluješ (TV seriál)
(2007) - Pan tělocvikář
(2007) - Okamžik zlomu
(2006) - Velká láska (TV seriál)
(2006) - Love Comes to the Executioner
(2006) - George Bush Goes to Heaven
(2005) - Vražedná čísla (TV seriál)
(2003) - Všechno je relativní (TV seriál)
(2003) - Recept na pohromu
(2003) - Předmět lásky
(2003) - Las Vegas: Kasino (TV seriál)
(2003) - Dr. Benny
(2002) - Temptation
(2002) - Laurel Canyon
(2002) - Firefly (TV seriál)
(2002) - Auto Focus - Muži uprostřed svého kruhu
(2002) - Andy Richter Controls the Universe (TV seriál)
(2001) - The Woman Every Man Wants
(2001) - Strážkyně zákona (TV seriál)
(2001) - My Wife and Kids (TV seriál)
(2001) - Looking for Bobby D
(2001) - Lizzie McGuire (TV seriál)
(2001) - Backgammon
(2000) - Ti druzí (TV seriál)
(2000) - Manhattan, AZ (TV seriál)
(2000) - Křižovatky medicíny (TV seriál)
(2000) - Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
(2000) - Chytrá holka
(2000) - Gilmorova děvčata (TV seriál)
(2000) - Brutally Normal (TV seriál)
(2000) - Big Time
(1999) - The Martin Short Show
(1999) - Univerzální voják: Zpět v akci
(1999) - The Unbelievables
(1999) - Time of Your Life (TV seriál)
(1999) - The Norm Show (TV seriál)
(1999) - Otcův návrat
(1999) - Machři a šprti (TV seriál)
(1999) - Kruh zla
(1999) - Angel (TV seriál)
(1998) - The 900 Lives of Jackie Frye
(1998) - The Yakuza Way
(1998) - Two Guys, a Girl and a Pizza Place (TV seriál)
(1998) - Sedm statečných (TV seriál)
(1998) - Možná už zítra (TV seriál)
(1998) - Mercy Point (TV seriál)
(1998) - Malibu, CA (TV seriál)
(1998) - Family Attraction
(1998) - Dopisy od vraha
(1997) - Věřte nevěřte (TV seriál)
(1997) - USA High (TV seriál)
(1997) - Port Charles (TV seriál)
(1997) - George & Leo (TV seriál)
(1996) - Případ pro Sam (TV seriál)
(1996) - Men Behaving Badly (TV seriál)
(1996) - Arli$$ (TV seriál)
(1995) - The Eddie Files (TV seriál)
(1994) - Pohotovost (TV seriál)
(1993) - Zločin v ulicích (TV seriál)
(1993) - Chůva k pohledání (TV seriál)
(1993) - Grace v jednom kole (TV seriál)
(1989) - Family Reunion
(1989) - Coach (TV seriál)
(1983) - Příliš tvrdý
(1983) - My Tutor
(1978) - Dallas (TV seriál)
(1973) - Mladí a neklidní (TV seriál)
(1963) - General Hospital (TV seriál)

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Drak

Drak (Voda)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
12

12. den - Všestrannost

Numerologie - den narození
Tato osoba je činorodá a myšlenkově bystrá. Je všestranná a profesionálně schopná. Je chytrá, oblíbená a přitažlivá. Vyniká v řadě oblastí. Má smysl pro rodinu.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 12.7.1952 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Lyle Kanouse 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Lyle Kanouse - herec

se narodil 12.7.1952 ve městě Fort Worth, Texas, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Lyle Kanouse

Dnes se narodili
Spojené státy Geena Davis
(*1956) herečka

Španělsko Plácido Domingo
(*1941) světoznámý operní pěvec a dirigent

Francie Christian Dior
(*1905) francouzský módní návrhář

Spojené státy Richard Winters
(*1918) voják, velitel roty E - Easy Company za 2. světové války

Mosambik Eusébio
(*1942) proslulý portugalský fotbalista


Lyle Kanouse
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
20°03’
 
LunaLuna:
Ryby
28°52’
 
MerkurMerkur:
Lev
16°26’
 
VenušeVenuše:
Rak
24°54’
 
MarsMars:
Štír
7°18’
 
JupiterJupiter:
Býk
15°44’
 
SaturnSaturn:
Váhy
9°01’
 
UranUran:
Rak
14°34’
 
NeptunNeptun:
Váhy
18°58’
 
PlutoPluto:
Lev
20°12’
 
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
23°12’
R
Černá LunaLilith:
Lev
11°46’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
8°49’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
1xZeměZemě
3xVzduchVzduch
7xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie John Hurt
(*1940) herec

Spojené státy Balthazar Getty
(*1975) herec

Spojené státy Linda Blair
(*1959) herečka

Spojené státy Jim Jarmusch
(*1953) režisér, scénárista, herec

Austrálie Michael Hutchence
(*1960) herec, hudebník, zpěvák skupiny INXS


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Dana Medřická
(*1920 - 1983) herečka

Spojené státy Peggy Lee
(*1920 - 2002) herečka, zpěvačka

Rusko Vladimir Iljič Lenin
(*1870 - 1924) politik, spisovatel

Indie George Orwell
(*1903 - 1950) spisovatel, esejista, satirik, antikomunista

Rakousko Božena Němcová
(*1820 - 1862) spisovatelka, zakladatelka novodobé české prózy



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Úplněk ve Lev Lvu
ukázat kalendář »