Lyle Talbot wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Lyle Talbot
(Lysle Henderson)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Pittsburgh, Pensylvánie
Země:
Věk:
† 94 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Lyle Talbot - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
8.2.1902 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Lyle Talbot 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Lyle Talbot
datum narození 8.2.1902
(herec, instagram)

Lyle Talbot - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1995) - Vampira
(1974) - Sonic Boom
(1966) - Target: Sea of China
(1959) - Plán 9
(1959) - City of Fear
(1958) - The Notorious Mr. Monks
(1958) - The Hot Angel
(1957) - Tales of Wells Fargo (TV seriál)
(1957) - Guns Don't Argue
(1957) - God Is My Partner
(1957) - The George Sanders Mystery Theater (TV seriál)
(1956) - Hey, Jeannie! (TV seriál)
(1956) - The Great Man
(1956) - Dr. Christian (TV seriál)
(1956) - Calling Homicide
(1956) - Broken Arrow (TV seriál)
(1955) - The Millionaire (TV seriál)
(1955) - Sudden Danger
(1955) - Science Fiction Theatre (TV seriál)
(1955) - Navy Log (TV seriál)
(1955) - The Matchmaking Marshal
(1955) - Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
(1955) - Jail Busters
(1954) - With This Ring
(1954) - Two Guns and a Badge
(1954) - Trader Tom of the China Seas
(1954) - Tobor the Great
(1954) - The Whistler (TV seriál)
(1954) - The Steel Cage
(1954) - The Mad Magician
(1954) - The Joe Palooka Story (TV seriál)
(1954) - The Adventures of Rin Tin Tin (TV seriál)
(1954) - Stories of the Century (TV seriál)
(1954) - So You Want to Be Your Own Boss
(1954) - Public Defender (TV seriál)
(1954) - Není nad showbyznys
(1954) - Jail Bait
(1954) - Gunfighters of the Northwest
(1954) - The Desperado
(1954) - Captain Kidd and the Slave Girl
(1954) - Annie Oakley (TV seriál)
(1954) - Adventures of the Falcon (TV seriál)
(1953) - Wings of the Hawk
(1953) - White Lightning
(1953) - Tumbleweed
(1953) - Trail Blazers
(1953) - Topper (TV seriál)
(1953) - The Revlon Mirror Theater (TV seriál)
(1953) - The Pride of the Family (TV seriál)
(1953) - The Great Adventures of Captain Kidd
(1953) - Summer Theatre (TV seriál)
(1953) - Star of Texas
(1953) - Six Gun Decision
(1953) - Private Secretary (TV seriál)
(1953) - Mesa of Lost Women
(1953) - I'm the Law (TV seriál)
(1953) - Glen, nebo Glenda
(1953) - Down Among the Sheltering Palms
(1953) - Crossroad Avenger: The Adventures of the Tucson Kid
(1953) - Commando Cody: Sky Marshal of the Universe (TV seriál)
(1953) - Clipped Wings
(1952) - Your Jeweler's Showcase (TV seriál)
(1952) - Wyoming Roundup
(1952) - With a Song in My Heart
(1952) - Untamed Women
(1952) - The Pathfinder
(1952) - The Old West
(1952) - The Ford Television Theatre (TV seriál)
(1952) - The Abbott and Costello Show (TV seriál)
(1952) - Texas City
(1952) - Terry and the Pirates (TV seriál)
(1952) - Son of Geronimo
(1952) - Sea Tiger
(1952) - Outlaw Women
(1952) - Mr. & Mrs. North (TV seriál)
(1952) - Montana Incident
(1952) - Kansas Territory
(1952) - Hopalong Cassidy (TV seriál)
(1952) - Gang Busters (TV seriál)
(1952) - Feudin' Fools
(1952) - Desperadoes' Outpost
(1952) - Death Valley Days (TV seriál)
(1952) - Dangerous Assignment (TV seriál)
(1952) - Cowboy G-Men (TV seriál)
(1952) - Cavalcade of America (TV seriál)
(1952) - African Treasure
(1951) - The Scarf
(1951) - The Roy Rogers Show (TV seriál)
(1951) - The Range Rider (TV seriál)
(1951) - The Adventures of Kit Carson (TV seriál)
(1951) - Texas Lawmen
(1951) - Stage to Blue River
(1951) - Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
(1951) - Red Ryder (TV seriál)
(1951) - Purple Heart Diary
(1951) - Oklahoma Justice
(1951) - Mask of the Dragon
(1951) - Man From Sonora
(1951) - Lawless Cowboys
(1951) - Jungle Manhunt
(1951) - Hurricane Island
(1951) - Gruen Guild Playhouse (TV seriál)
(1951) - Gold Raiders
(1951) - Fury of the Congo
(1951) - Front Page Detective (TV seriál)
(1951) - Fingerprints Don't Lie
(1951) - Colorado Ambush
(1951) - Boston Blackie (TV seriál)
(1951) - Blue Blood
(1951) - Adventures of Wild Bill Hickok (TV seriál)
(1951) - Abilene Trail
(1950) - Triple Trouble
(1950) - The Jackpot
(1950) - The Jack Benny Program (TV seriál)
(1950) - The Gene Autry Show (TV seriál)
(1950) - The Du Pont Story
(1950) - The Daltons' Women
(1950) - The Cisco Kid (TV seriál)
(1950) - Space Patrol (TV seriál)
(1950) - Revenue Agent
(1950) - Racket Squad (TV seriál)
(1950) - One Too Many
(1950) - Lux Video Theatre (TV seriál)
(1950) - Lucky Losers
(1950) - Johnny One-Eye
(1950) - Cherokee Uprising
(1950) - Champagne for Caesar
(1950) - Federal Man
(1950) - Everybody's Dancin'
(1950) - Border Rangers
(1950) - Big Timber
(1950) - Atom Man Vs. Superman (TV seriál)
(1949) - Wild Weed
(1949) - The Sky Dragon
(1949) - The Mutineers
(1949) - Ringside
(1949) - Mississippi Rhythm
(1949) - Joe Palooka in the Big Fight
(1949) - Fighting Fools
(1949) - Batman and Robin
(1948) - The Vicious Circle
(1948) - Thunder in the Pines
(1948) - Shep Comes Home
(1948) - Quick on the Trigger
(1948) - Parole, Inc.
(1948) - Joe Palooka in Winner Take All
(1948) - Highway 13
(1948) - Devil's Cargo
(1948) - Appointment with Murder
(1947) - The Vigilante: Fighting Hero of the West
(1947) - Danger Street
(1946) - Strange Journey
(1946) - Strange Impersonation
(1946) - Song of Arizona
(1946) - North of the Border
(1946) - Murder Is My Business
(1946) - Chick Carter, Detective
(1946) - Gun Town
(1945) - Sensation Hunters
(1944) - Up in Arms
(1944) - Trail to Gunsight
(1944) - The Mystery of the Riverboat
(1944) - Sensations of 1945
(1944) - One Body Too Many
(1944) - Gambler's Choice
(1944) - The Falcon Out West
(1944) - Dixie Jamboree
(1944) - Are These Our Parents?
(1943) - The Meanest Man in the World
(1943) - A Night for Crime
(1943) - Man of Courage
(1942) - They Raid by Night
(1942) - She's in the Army
(1942) - Mexican Spitfire's Elephant
(1940) - Parole Fixer
(1940) - He Married His Wife
(1939) - Torture Ship
(1939) - They Asked for It
(1939) - Miracle on Main Street
(1939) - Melodie na bruslích
(1939) - Forged Passport
(1938) - The Arkansas Traveler
(1938) - Ostrov bázně
(1938) - One Wild Night
(1938) - I Stand Accused
(1938) - Change of Heart
(1938) - Hrdinové severu
(1937) - What Price Vengeance?
(1937) - West Bound Limited
(1937) - Three Legionnaires
(1937) - The Affairs of Cappy Ricks
(1937) - Second Honeymoon
(1936) - Trapped by Television
(1936) - The Singing Kid
(1936) - Murder by an Aristocrat
(1936) - Mind Your Own Business
(1936) - The Law in Her Hands
(1936) - Go West Young Man
(1936) - Boulder Dam
(1935) - Screen Snapshots Series 14, No. 11
Lyle Talbot - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1922) Abigail Adams - manželka
Další partnerské vztahy:
(*1910) Sally Blane
(*1894) Estelle Taylor
(*1907) Dorothy Burgess
(*1912) Alice Faye
(*1913) Loretta Young
(*1911) Mildred Shay

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Tygr

Tygr (Voda)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
8

8. den - Rovnováha

Numerologie - den narození
Tato osoba má vysokou energii. Má vůdcovské sklony. Je inteligentní, bystrá a podnikavá. Má dobrou představivost a obrazotvornost. Je odhodlaná a pracovitá.

22

Životní číslo - 22

Numerologie - životní číslo
Tato osoba má snahu po kolektivní činnosti. Je vysoké inteligence. Osobní život je na druhém místě. Má touhu budovat pro druhé. Vidí daleko a v širokých souvislostech.


Numerologický rozbor - Datum narození - 8.2.1902 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Lyle Talbot 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Lyle Talbot - herec

se narodil 8.2.1902 ve městě Pittsburgh, Pensylvánie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Lyle Talbot

Dnes se narodili
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) herečka

Spojené státy Jodie Foster
(*1962) herečka, režisérka

Spojené státy Robert Beltran
(*1953) herec

Spojené státy Gene Tierney
(*1920) herečka



Lyle Talbot
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
18°48’
 
LunaLuna:
Vodnář
18°07’
 
MerkurMerkur:
Ryby
5°17’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
29°11’
R
MarsMars:
Vodnář
29°36’
 
JupiterJupiter:
Vodnář
0°23’
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
22°10’
 
UranUran:
Střelec
20°21’
 
NeptunNeptun:
Blíženci
28°55’
R
PlutoPluto:
Blíženci
16°45’
R
S.UzelS.Uzel:
Štír
8°27’
R
Černá LunaLilith:
Štír
29°55’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
11°11’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
1xZeměZemě
9xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Sean Young
(*1959) herečka

Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politik, bratr JFK

Německo Otto von Habsburg
(*1912) spisovatel, europoslanec, publicista, novinář, nejstarším synem císaře karla i.

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) anglický básník období preromantismu

Itálie papež Pius VIII.
(*1761) 253. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Rakousko Franz Schubert
(*1797 - 1828) hudební skladatel

Česká republika Jiří Brabec
(*1940 - 2003) herec, skladatel

Rusko Boris Strugackij
(*1933 - 2012) scénárista, spisovatel

Francie André Bettencourt
(*1919 - 2007) politik

Belgie James Ensor
(*1860 - 1949) belgický malíř a grafik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »