Lynda Carter wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Lynda Carter
(Linda Jean Cordova Carter)

Pohlaví:
Žena
Narození:
24.7. 1951 - 12:00h
Místo:
Phoenix, Arizona
Země:
Věk:
67 let
  • Slunce: Lev
  • Luna:    Beran
  • ASC:     Váhy
  • Životní číslo: 11
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka

Lynda Carter - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození a čas (místní čas):
24.7.1951 - 12:00  (MST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
24.7.1951 - 19:00  
US, Phoenix:
33°27' s.š., 112°4' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Lynda Carter 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Lynda Carter
datum narození 24.7.1951
(herečka, instagram)

Lynda Carter - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2013) - Superheroes: A Never-Ending Battle (TV seriál)
(2012) - Wonder Women! The Untold Story of American Superheroines
(2010) - Daybreak
(2010) - Zrod komiksových superhrdinů
(2008) - The Wendy Williams Show
(2008) - Fallen Idols Aka DOPE.
(2007) - Tattered Angel
(2006) - Tempbot
(2005) - Wonder Woman: The Ultimate feminist Icon
(2005) - Revolutionizing the Classic: From Comic Book to Television - The Evolution of Wonder Woman from Page to Screen
(2005) - Škola superhrdinů
(2005) - Mistři hazardu
(2004) - Dvojí výzva
(2004) - The Best of So Graham Norton
(2004) - Beauty, Brawn, and Bulletproof Bracelets: A Wonder Woman Retrospective
(2004) - The Creature of the Sunny Side Up Trailer Park
(2003) - I Love the '70s (TV seriál)
(2003) - CBS at 75
(2003) - Maximální teror
(2003) - Dva a půl chlapa (TV seriál)
(2002) - Lynda Carter: The E! True Hollywood Story
(2002) - De Superman à Spider-Man: L'aventure des super-héros
(2001) - Heart-throbs of the 70s
(2001) - Superpoldové
(2001) - Smallville (TV seriál)
(2000) - The Mexican-Americans
(2000) - Intimate Portrait: Lynda Carter
(2000) - I Love 1970's (TV seriál)
(1999) - Intimate Portrait: Loni Anderson
(1999) - Family Blessings
(1998) - A Very Special Christmas from Washington, D.C.
(1998) - CBS: The First 50 Years
(1998) - Someone to Love Me
(1997) - A Prayer in the Dark
(1996) - The RuPaul Show
(1996) - She Woke Up Pregnant
(1996) - Když přátelství zabíjí
(1994) - Sokolí oko (TV seriál)
(1993) - Bouře v lahvi
(1991) - Táta
(1991) - Posing: Inspired by Three Real Stories
(1989) - Mike Hammer: Murder Takes All
(1987) - Happy 100th Birthday Hollywood
(1987) - Stillwatch
(1985) - Larry King Live
(1985) - Bob Hope Buys NBC?
(1984) - Partners in Crime (TV seriál)
(1984) - Body and Soul
(1983) - Rita Hayworth: The Love Goddess
(1982) - Night of 100 Stars
(1982) - Street Life
(1982) - Lynda Carter: Street Life
(1982) - Horká linka
(1981) - Men Who Rate a 10
(1981) - Entertainment Tonight
(1981) - Celebration
(1981) - Born to Be Sold
(1980) - Lynda Carter Special
(1980) - The Last Song
(1980) - Encore!
(1978) - The 30th Annual Primetime Emmy Awards
(1977) - The 29th Annual Primetime Emmy Awards
(1977) - Circus of the Stars #2
(1977) - Circus of the Stars
(1976) - A Special Olivia Newton-John
(1976) - Break the Bank
(1976) - Battle of the Network Stars
(1976) - A Matter of Wife... and Death
(1976) - Bobbie Jo and the Outlaw
(1975) - Wonder Woman (TV seriál)
(1975) - The New Original Wonder Woman
(1962) - The Merv Griffin Show

ASTROLOGIE
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Luna v Beranu

Luna v Beranu

Luna (Měsíc)
Pocit nejistoty vás může nutit věci vyřešit mnohem rychleji, než je to přirozené. Nehoňte se, jako by vám hrozil nějaký časový limit. Snažte se zpomalit, abyste se mohli rozhodnout, o co vám jde, a postupovat vlastním pohodlným tempem.

Ascendent ve Vahách

Ascendent ve Vahách

Ascendent / Descendent
Váhy dávají přednost akci, která je promyšlená, připravená a založená na objektivním a správném vyhodnocení situace. Snaha brát v úvahu i stanoviska druhých však může vést k ochromení, které se projevuje jako váhavost, nerozhodnost nebo oportunismus. Takový člověk bývá radši, když za něj rozhodne někdo jiný. Je důležité vytvořit si pevný systém hodnot a norem, jimiž by bylo možné se řídit, umožní to snadnější rozhodování.

HOROSKOPY
Zajíc

Zajíc (Kov)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
24

24. den - Přívětivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je velmi kamarádská, ochotná, velkorysá a starostlivá. Je citlivá, něžná, štědrá a laskavá. Má metodický přístup a je praktická. Má ráda harmonii a krásu.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 24.7.1951 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Lynda Carter 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Lynda Carter - herečka

se narodila 24.7.1951 ve městě Phoenix, Arizona, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Lynda Carter

Dnes se narodili
Spojené státy Teri Garr
(*1944) herečka

Velká Británie Ewen Bremner
(*1970) herec, představitel Spuda v Trainspottingu

Česká republika Jaroslav Marvan
(*1901) herec

Spojené státy Mos Def
(*1973) herec, rapper, zpěvák, aktivista

Rusko Alexandr Solženicyn
(*1918) prozaik


Lynda Carter
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Lev
1°03’
10
 
LunaLuna:
Beran
19°24’
6
 
MerkurMerkur:
Lev
26°17’
11
 
VenušeVenuše:
Panna
12°02’
11
 
MarsMars:
Rak
13°53’
9
 
JupiterJupiter:
Beran
13°59’
6
 
SaturnSaturn:
Panna
28°06’
12
 
UranUran:
Rak
11°00’
9
 
NeptunNeptun:
Váhy
16°56’
12
 
PlutoPluto:
Lev
18°54’
10
 
S.UzelS.Uzel:
Ryby
11°56’
5
R
Černá LunaLilith:
Rak
2°23’
9
 
CheirónCheirón:
Střelec
27°47’
3
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Rak
9°09’
9
Domy:
Váhy
20°47’
Beran
20°47’
2:
Štír
19°04’
8:
Býk
19°04’
3:
Střelec
20°02’
9:
Blíženci
20°02’
Kozoroh
22°48’
Rak
22°48’
5:
Vodnář
25°17’
Lev
25°17’
6:
Ryby
25°04’
Panna
25°04’
Zastoupení živlů:
7xOheňOheň
2xZeměZemě
3xVzduchVzduch
5xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Panna
6°48’
11
Slun./Luna:
Blíženci
10°14’
8


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jennifer Connelly
(*1970) herečka

Rumunsko Edward G. Robinson
(*1893) herec, scénárista

Spojené státy Frank Sinatra
(*1915) herec, zpěvák

Francie Gustave Flaubert
(*1821) spisovatel

Česká republika Jiří Mahen
(*1882) režisér, básník, novinář, dramaturg, knihovník


Výročí úmrtí dnes mají
Rakousko Marie Amálie Habsburská
(*1701 - 1756) římskoněmecká císařovna, královna česká

Indie Ravi Shankar
(*1920 - 2012) zpěvák, skladatel

Spojené státy Bettie Page
(*1923 - 2008) modelka

Spojené státy Sam Cooke
(*1931 - 1964) zpěvák

Spojené státy Lindsay Crosby
(*1938 - 1989) zpěvák



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »