M. C. Gainey wikipedie, horoscope, astrology, instagram

M. C. Gainey
(Mike Connor Gainey)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Jackson, Mississippi
Země:
Věk:
70 let
Povolání:
herec

M. C. Gainey - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
18.1.1948 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(M. C. Gainey 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
M. C. Gainey
datum narození 18.1.1948
(herec, instagram)

M. C. Gainey - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Greater
(2015) - Shifting Gears
(2015) - Father's Day
(2014) - The Week
(2013) - The Pardon
(2012) - Unesená
(2012) - Nespoutaný Django
(2012) - Jak vyloupit spermabanku
(2012) - Duchotřesení
(2011) - Leave
(2010) - Trim
(2010) - Na vlásku
(2010) - Lost: The Final Journey
(2010) - Hnízdo neřesti
(2010) - Happy Town (TV seriál)
(2010) - Živí mrtví (TV seriál)
(2009) - Tripping Forward
(2009) - Slečna zamilovaná
(2009) - Glee (TV seriál)
(2008) - Mentalista (TV seriál)
(2007) - Pan tělocvikář
(2007) - Nepohřbený
(2007) - Divočáci
(2007) - Bobby Z
(2006) - Televizní hrátky
(2006) - Oktoberfest
(2005) - 30 Days in Hell: The Making of 'The Devil's Rejects'
(2005) - Už jsme tam?
(2005) - Sběratelé kostí (TV seriál)
(2005) - Mistři hazardu
(2005) - At Last
(2004) - Ztraceni (TV seriál)
(2004) - Zoufalé manželky (TV seriál)
(2004) - Klub hrůzy
(2004) - Bokovka
(2003) - Wonderland Masakr
(2003) - Terminátor 3: Vzpoura strojů
(2003) - Smolař
(2003) - Poslední šance
(2003) - King of the Ants
(2002) - Z nuly hrdinou
(2002) - Highway
(2002) - Country Bears
(2002) - Běž, Ronnie, běž!
(2001) - Deník sexuálních obětí
(1999) - Zámek hrůzy
(1999) - Tyrone
(1999) - Poslední zpověď
(1999) - Horse Sense
(1999) - Happy Texas
(1998) - Yakima Wash
(1998) - Pán ringu
(1998) - Blázni v parku
(1997) - Únos
(1997) - Con Air
(1996) - Rukojmí
(1996) - Občanka Ruth
(1996) - Klub tajných agentů
(1996) - Grázl
(1996) - Fanatik
(1996) - Death Benefit
(1995) - Láska dokáže stavět mosty
(1994) - Slepá spravedlnost
(1994) - Nový ráj
(1993) - Geronimo
(1993) - Danger Theatre (TV seriál)
(1992) - Ulterior Motives
(1992) - Šampióni
(1992) - Ned Blessing: The True Story of My Life
(1992) - Muž zázraků
(1991) - Matlock: The Witness Killings
(1990) - Ďábel
(1990) - Against the Law (TV seriál)
(1989) - Nevinný muž
(1989) - Elysian Fields
(1989) - Caddie Woodlawn
(1988) - Two Idiots in Hollywood
(1988) - Nitti - Neústupný
(1988) - Kouzelnice
(1987) - Osudná droga
(1986) - Jak chutná černá
(1986) - Chlapec - krysa
(1985) - The Rape of Richard Beck
(1984) - Starman
(1983) - Night Partners
(1982) - Frances
(1981) - Pennies from Heaven

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Vepř

Vepř (Oheň)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
18

18. den - Odpovědnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je silná a zdatná. Je přemýšlivá a má dobrou inteligenci. Je starostlivá a má ochraňovatelský vztah k lidem. Dovede získat inspiraci z vyšších zdrojů. Někdy sklon k filozofii. Je upřímná a zásadová.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 18.1.1948 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

M. C. Gainey 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

M. C. Gainey - herec

se narodil 18.1.1948 ve městě Jackson, Mississippi, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - M. C. Gainey

Dnes se narodili
Spojené státy Juliette Lewis
(*1973) herečka, režisérka

Spojené státy Jane Russell
(*1921) herečka

Velká Británie Tony Scott
(*1944) režisér, herec

Spojené státy Eric Douglas
(*1958) herec, komik, syn Kirka Douglase

Česká republika Josef Vojtek
(*1965) herec, zpěvák


M. C. Gainey
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
27°18’
 
LunaLuna:
Beran
15°58’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
6°53’
 
VenušeVenuše:
Ryby
0°29’
 
MarsMars:
Panna
6°57’
R
JupiterJupiter:
Střelec
18°46’
 
SaturnSaturn:
Lev
20°55’
R
UranUran:
Blíženci
22°51’
R
NeptunNeptun:
Váhy
12°59’
R
PlutoPluto:
Lev
14°08’
R
S.UzelS.Uzel:
Býk
19°53’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
9°18’
 
CheirónCheirón:
Štír
22°33’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
4xZeměZemě
3xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bruce Campbell
(*1958) herec, scénárista, režisér, spisovatel

Spojené státy Meryl Streep
(*1949) herečka

Spojené státy Kris Kristofferson
(*1936) herec, zpěvák

Česká republika Helena Třeštíková
(*1949) režisérka, pedagožka, dokumentaristka, 8. ministryně kultury ČR

Rakousko Klaus Maria Brandauer
(*1943) herec, režisér


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy John Lee Hooker
(*1917 - 2001) zpěvák

Rusko Nikolaj Andrejevič Rimskij-Korsakov
(*1844 - 1908) ruský hudební skladatel a pedagog

Česká republika Vladimír Drha
(*1944 - 2017) scénárista, režisér

Německo Ulrich Thein
(*1930 - 1995) herec, režisér

Německo Bert Kaempfert
(*1923 - 1980) hudební skladatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »