Macha Méril wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Macha Méril
(Marie-Madeleine Gagarine)

Pohlaví:
Žena
Narození:
3.9. 1940 - 08:10h
Místo:
Rabat
Země:
Věk:
79 let
  • Slunce: Panna
  • Luna:    Panna
  • ASC:     Panna
  • Životní číslo: 8
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka

Macha Méril - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Gauquelin (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
3.9.1940 - 08:10  (WEST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
3.9.1940 - 07:10  
MA, Rabat:
34°2' s.š., 6°51' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Macha Méril 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Macha Méril
datum narození 3.9.1940
(herečka, instagram)

Macha Méril - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - La trouvaille de Juliette
(2014) - Cena slávy
(2013) - Le bal des secrets (TV seriál)
(2012) - Un Bonheur n'arrive jamais seul
(2012) - Malgré-Elles
(2012) - Climats
(2011) - A dix minutes des naturistes
(2010) - Les Nuits d´Alice
(2009) - Zlato
(2007) - René Bousquet ou Le grand arrangement
(2006) - Mademoiselle Gigi
(2006) - C'est arrivé dans l'escalier
(2004) - Le Fond de l'air est frais
(2004) - Clochemerle
(2003) - Rien ne va plus
(2002) - Le fabuleux destin de...
(2002) - Âges ingrats
(2001) - Paris à tout prix
(2001) - Un citronnier pour deux
(2001) - Láska a moře (TV seriál)
(2000) - Qui veut gagner des millions?
(2000) - Le Sciamane
(1999) - Lettre à mon frère Guy Gilles, cinéaste trop tôt disparu
(1999) - Vítr z Pyrenejí (TV seriál)
(1999) - Nouvelle vie, nouvelle donne
(1998) - Vivement dimanche prochain
(1998) - Vojákova dcera nepláče
(1998) - L'Inventaire
(1998) - Belle grand-mère
(1997) - Et si on faisait un bébé?
(1996) - Thé ou café
(1996) - Morlock : Le tunnel
(1996) - L'Île aux secrets
(1996) - Le Crabe sur la banquette arrière
(1996) - Alla turca
(1995) - Le Fils de Gascogne
(1994) - Voyage en Pologne
(1994) - Délit mineur
(1994) - Berlin '39
(1993) - Le Don
(1993) - L'Éternel mari
(1992) - Zuppa di pesce
(1992) - Marie-Galante (TV seriál)
(1992) - Grosses têtes, Les (TV seriál)
(1992) - L'Élixir d'amour
(1992) - Double Vision
(1991) - Storia semplice, Una
(1991) - Schůzka s Venuší
(1991) - Les Mouettes
(1991) - Money
(1989) - La Vouivre
(1989) - Lance et compte III (TV seriál)
(1988) - Lance et compte II (TV seriál)
(1987) - Laura und Luis (TV seriál)
(1986) - Suivez mon regard
(1986) - Lance et compte (TV seriál)
(1986) - Duet pro jednoho
(1985) - Il mondo dell'orrore di Dario Argento
(1985) - Mistři gagu
(1985) - L'homme de pouvoir
(1985) - Les nanas
(1985) - Colette (TV seriál)
(1985) - Bez střechy a bez zákona
(1985) - Au nom de tous les miens (TV seriál)
(1984) - Les Fauves
(1983) - Poneys sauvages, Les (TV seriál)
(1983) - Mortelle randonnée
(1983) - Le Grand carnaval
(1983) - Dorothée, danseuse de corde
(1983) - Au nom de tous les miens
(1982) - L'apprentissage de la ville
(1982) - L'académie des 9 (TV seriál)
(1982) - Emmenez-moi au théâtre: Chêne et lapins angora
(1982) - Le Crime d'amour
(1981) - Uns et les autres, Les (TV seriál)
(1981) - Rose di Danzica, Le (TV seriál)
(1981) - Otčím
(1981) - Jedni a druzí
(1980) - Něžné sestřenice
(1980) - Je dors comme un bébé
(1979) - La Promessa
(1978) - Tanto va la gatta al lardo...
(1978) - Rock 'n' Roll
(1978) - Robert et Robert
(1978) - Ridendo e scherzando
(1978) - Jdi za mámou, táta pracuje
(1978) - Il y a encore des noisetiers
(1978) - En l'autre bord
(1977) - Ride bene... chi ride ultimo
(1977) - Pasión
(1977) - Emmenez-moi au Ritz
(1977) - Donna di seconda mano, Una
(1977) - Delirio d'amore
(1977) - Au bout du printemps
(1976) - Perdutamente tuo... mi firmo Macaluso Carmelo fu Giuseppe
(1976) - Peccatori di provincia
(1976) - Čínská ruleta
(1975) - L'Ultimo treno della notte
(1975) - Tmavě červená
(1975) - Son tornate a fiorire le rose
(1975) - Cinéma 16 (TV seriál)
(1974) - Poslední den školy před vánočními svátky
(1974) - L'Età della pace
(1974) - Amore mio non farmi male
(1973) - Les Chinois à Paris
(1972) - Nous ne vieillirons pas ensemble
(1971) - Siamo tutti in liberta provvisoria
(1970) - La Notte dei fiori
(1970) - L'Amore coniugale
(1968) - Au pan coupé
(1967) - Thèmes et variations du cinéma: Elles parlent de Gérard Philipe
(1967) - Ne jouez pas avec Les Martiens
(1967) - Kráska dne
(1967) - L'Horizon
(1966) - L'Espion
(1965) - Cinéma de notre temps: Jean-Luc Godard ou Le cinéma au défi
(1965) - Petrolejový princ
(1964) - Vdaná žena
(1964) - Francoise aneb Život v manželství
(1963) - Kdo to spal v mé posteli?
(1963) - Jean-Marc aneb Život v manželství
(1962) - Láska na polštáři
(1962) - Adorable menteuse
(1960) - La Main chaude
(1959) - Znamení lva
Macha Méril - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Luna v Panně

Luna v Panně

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí souvisí s pořádkem a přehledností, a to i v oblasti citů, můžete mít touhu uklízet všechno, co je chaotické a neuspořádané. Pěstujte více otevřené tolerantnosti a akceptujte nedokonalosti života.

Ascendent v Panně

Ascendent v Panně

Ascendent / Descendent
Tento člověk se nejlépe rozvíjí pomocí duchovní analýzy, rozlišování a sebekritiky. Uplatňování znalostí musí být účelné, s ohledem na užitek, který to přinese - musí být prospěšné veřejnosti. Středem pozornosti je zájem o tělo a zdraví. I z mysli je třeba pečlivě selektovat negativní zkušenosti a zbavit se jich. Pozor na posedlost pořádkumilovností, přesností a dokonalostí, tím člověk ztrácí přirozenou spontánnost.

HOROSKOPY
Drak

Drak (Kov)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
3

3. den - Kamarádství

Numerologie - den narození
Je společenská a kamarádská. Má ráda lidi a má mnoho přátel. Je upřímná. Je činorodá a plná nápadů. Nemá strach z druhých lidí. V milostném vztahu chce být nezávislá. Velmi důležité je najít si partnera pro společnost.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 3.9.1940 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Macha Méril 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Macha Méril - herečka

se narodila 3.9.1940 ve městě Rabat
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Macha Méril

Dnes se narodili
Spojené státy Bette Davis
(*1908) herečka

Spojené státy Gregory Peck
(*1916) herec

Spojené státy Spencer Tracy
(*1900) herec

Česká republika Petr Čtvrtníček
(*1964) herec

Velká Británie Peter Greenaway
(*1942) režisér, scénárista, kameraman, herec


Macha Méril
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Panna
10°37’
12
 
LunaLuna:
Panna
26°24’
1
 
MerkurMerkur:
Panna
9°27’
12
 
VenušeVenuše:
Rak
24°45’
10
 
MarsMars:
Panna
9°18’
12
 
JupiterJupiter:
Býk
15°40’
8
 
SaturnSaturn:
Býk
14°44’
8
R
UranUran:
Býk
26°08’
9
R
NeptunNeptun:
Panna
24°41’
1
 
PlutoPluto:
Lev
3°32’
11
 
S.UzelS.Uzel:
Váhy
12°30’
1
R
Černá LunaLilith:
Beran
9°20’
7
 
CheirónCheirón:
Rak
27°50’
11
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Váhy
9°48’
1
Domy:
Panna
24°01’
Ryby
24°01’
2:
Váhy
20°48’
8:
Beran
20°48’
3:
Štír
21°06’
9:
Býk
21°06’
Střelec
23°29’
Blíženci
23°29’
5:
Kozoroh
25°55’
Rak
25°55’
6:
Vodnář
26°30’
Lev
26°30’
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
12xZeměZemě
3xVzduchVzduch
1xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Lev
8°45’
11
Slun./Luna:
Panna
18°30’
12


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Jaromír Štětina
(*1943) senátor, novinář, válečný reportér, spisovatel, antikomunista

Německo Udo Dirkschneider
(*1952) zpěvák, zakladatel kapely U.D.O., dřívější člen Accept

Francie Nadar
(*1820) fotograf, průkopník portrétní fotografie, novinář, spisovatel

Itálie Karel Felix Sardinský
(*1765) sardinský král

Španělsko Maimonides
(*1135) rabín, židovský filosof, lékařem


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Charlton Heston
(*1923 - 2008) herec

Česká republika Karel Zeman
(*1910 - 1989) národní umělec, režisér, výtvarník, animátor, autor filmu Cesta do pravěku

Spojené státy Howard Hughes
(*1905 - 1976) režisér, letec, zakladatel a majitel Hughes Aircraft, jeden z nejbohatších lidí planety v 70. letech

Spojené státy Kurt Cobain
(*1967 - 1994) kytarista, zpěvák Nirvany

Spojené státy Allen Ginsberg
(*1926 - 1997) básník, jedna z vůdčích osobností beatnické generace



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »