Mädchen Amick wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Mädchen Amick
(Mädchen E. Amick)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Reno, Nevada
Země:
Věk:
46 let
Povolání:
herečka, modelka

Mädchen Amick - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
12.12.1970 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Mädchen Amick 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Mädchen Amick
datum narození 12.12.1970
(herečka, modelka, instagram)

Mädchen Amick - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Twin Peaks (TV seriál)
(2016) - Love (TV seriál)
(2015) - American Horror Story: Hotel (TV seriál)
(2013) - Witches of East End (TV seriál)
(2012) - Longmire (TV seriál)
(2012) - Kráska a zvíře (TV seriál)
(2011) - Metro
(2011) - Kazatel
(2010) - Unanswered Prayers
(2010) - Pleading Guilty
(2009) - The Law
(2008) - The Verdict
(2008) - My Own Worst Enemy (TV seriál)
(2007) - A Slice of Lynch
(2007) - Secrets from Another Place: Creating Twin Peaks
(2007) - Viva Laughlin (TV seriál)
(2007) - Super drbna (TV seriál)
(2007) - Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
(2007) - Californication (TV seriál)
(2007) - Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
(2006) - Unesený (TV seriál)
(2005) - Casting About
(2005) - Lži a zrada
(2005) - Jake in Progress (TV seriál)
(2005) - Freddie (TV seriál)
(2005) - Four Corners of Suburbia
(2004) - Joey (TV seriál)
(2003) - Queens Supreme (TV seriál)
(2003) - Mrtví jako já (TV seriál)
(2003) - Lucky (TV seriál)
(2003) - Divoká karta (TV seriál)
(2002) - Krysy
(2002) - Globální dopad
(2001) - Risque
(2001) - Oběšenec
(2001) - Nebezpečná partie
(2001) - Face to Face
(2000) - Gilmorova děvčata (TV seriál)
(2000) - Ed (TV seriál)
(1999) - Vysoká hra
(1999) - Otec rock'n'rollu: Příběh Alana Freeda
(1998) - Štvanice
(1998) - Fantasy Island (TV seriál)
(1998) - Dawsonův svět (TV seriál)
(1997) - Zraněná
(1997) - Zavražděna, ale... její srdce žije dál
(1996) - Psychopat
(1996) - Bomba
(1995) - French Exit
(1995) - The Courtyard
(1995) - Central Park West (TV seriál)
(1994) - Pohotovost (TV seriál)
(1994) - Lapeni v ráji
(1993) - Padlí andělé (TV seriál)
(1993) - Láska, podvod a loupež
(1993) - Ideální milenka
(1992) - Twin Peaks
(1992) - Sleepwalkers
(1992) - The Fifth Corner (TV seriál)
(1991) - Poprvé
(1991) - Borrower - Oběti bez hlav
(1990) - Právo a pořádek (TV seriál)
(1990) - Městečko Twin Peaks
(1990) - Městečko Twin Peaks (TV seriál)
(1990) - Jury Duty: The Comedy
(1990) - Jak najít přítele
(1990) - Dnes v noci jsem nebezpečná
(1989) - Pobřežní hlídka: Panika na Malibu Beach
(1989) - Pobřežní hlídka (TV seriál)
(1987) - Star Trek: Nová generace (TV seriál)

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Pes

Pes (Kov)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
12

12. den - Všestrannost

Numerologie - den narození
Tato osoba je činorodá a myšlenkově bystrá. Je všestranná a profesionálně schopná. Je chytrá, oblíbená a přitažlivá. Vyniká v řadě oblastí. Má smysl pro rodinu.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 12.12.1970 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Mädchen Amick 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Mädchen Amick - herečka, modelka

se narodila 12.12.1970 ve městě Reno, Nevada, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Mädchen Amick

Dnes se narodili
Spojené státy Goldie Hawn
(*1945) herečka, režisérka

Island Björk
(*1965) herečka, zpěvačka, textařka

Česká republika Lešek Semelka
(*1946) zpěvák, skladatel, klávesista

Česká republika Kateřina Kristelová
(*1979) herečka, moderátorka, modelka, pedagožka

Itálie papež Benedikt XV
(*1854) 258. papež


Mädchen Amick
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
20°03’
 
LunaLuna:
Blíženci
15°25’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
10°40’
 
VenušeVenuše:
Štír
12°15’
 
MarsMars:
Štír
3°41’
 
JupiterJupiter:
Štír
23°40’
 
SaturnSaturn:
Býk
16°51’
R
UranUran:
Váhy
12°56’
 
NeptunNeptun:
Střelec
1°19’
 
PlutoPluto:
Panna
29°35’
 
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
26°59’
R
Černá LunaLilith:
Panna
11°05’
 
CheirónCheirón:
Beran
5°52’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
3xZeměZemě
4xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jamie Lee Curtis
(*1958) herečka

Spojené státy Scarlett Johansson
(*1984) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Terry Gilliam
(*1940) režisér, výtvarník, scénárista, člen skupiny Monty Python

Finsko Ville Valo
(*1976) zpěvák, skladatel, kytarista, aranžér

Velká Británie George Eliot
(*1819) spisovatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Karel Jaromír Erben
(*1811 - 1870) spisovatel

Francie Henri Charrière
(*1906 - 1973) spisovatel, kriminálník, autor románu Motýlek

Rakousko císař František Josef I.
(*1830 - 1916) rakouský císař

Rusko Ivan Andrejevič Krylov
(*1769 - 1844) básník, bajkař, dramatik, satirik, překladatel

Česká republika Jaroslav Bořita z Martinic
(*1582 - 1649) šlechtic vyhozený z okna při pražské defenestraci 1618



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »