Maggie Cheung wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Maggie Cheung

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Hongkong
Země:
Věk:
53 let
Povolání:
herečka

Maggie Cheung - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
20.9.1964 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Maggie Cheung 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Maggie Cheung
datum narození 20.9.1964
(herečka, instagram)

Maggie Cheung - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2010) - Yit Lat Lat
(2010) - Ten Thousand Waves
(2008) - Na východě ďábel, na západě jed
(2004) - 2046
(2004) - Život je peklo
(2002) - Hrdina
(2001) - Chin hei man bo
(2000) - Yi jian zhong qing
(2000) - Stvořeni pro lásku
(1999) - Augustin, roi du Kung-fu
(1997) - Song jia huang chao
(1997) - Sans titre
(1997) - Čínský hlavolam
(1996) - Tian mi mi
(1996) - Irma Vep
(1994) - Xin tong ju shi dai
(1993) - Zuřivý mnich
(1993) - Zhui nan zi
(1993) - Xian dai hao xia zhuan
(1993) - Wu xia qi gong zhu
(1993) - She diao ying xiong zhi dong cheng xi jiu
(1993) - Qian mian tian wang
(1993) - Lian zheng di yi ji
(1993) - Létající dýky
(1993) - Kin chan no Cinema Jack
(1993) - Ching Se
(1993) - Fei yue mi qing
(1993) - Dong fang san xia
(1993) - Bosonohý kluk
(1992) - Zhen de ai ni
(1992) - Xin long men ke zhan
(1992) - San ren zuo shi jie
(1992) - Ruan Lingyu
(1992) - Police Story 3
(1992) - Leung goh nuijen, yat goh leng, yat goh m leng
(1992) - Jia you xi shi
(1992) - Hua! ying xiong
(1992) - Dračí dvojčata
(1992) - Bojovník
(1992) - Bai mei gui
(1991) - Zhi zai chu wei
(1991) - Shuang cheng gu shi
(1991) - Hei xue
(1991) - Hao men ye yan
(1991) - Fu gui ji xiang
(1990) - San ren xin shi jie
(1990) - Ren zai Niu Yue
(1990) - Ke tu qiu hen
(1990) - Gun gun hong chen
(1990) - Gong chang fei long
(1990) - Ai zai bie xiang de ji jie
(1990) - Ah fei zing zyun
(1989) - Zai jian wang lao wu
(1989) - Xiao xiao xiao jing cha
(1989) - Wo ai fu gui
(1989) - Shen yong shuang mei mai
(1989) - Shao nu xin
(1989) - Qiu ai ye jing hun
(1989) - Čas válečníků
(1989) - Bu tuo wa de ren
(1988) - Yue liang, xing xing, tai yang
(1988) - Ying zhao nu lang 1988
(1988) - Wong gok ka moon
(1988) - Shuang fei lin men
(1988) - Qiu ai gan si dui
(1988) - Police Story 2
(1988) - Mother Vs. Mother
(1988) - Liu jin sui yue
(1988) - Guo bu xin lang
(1988) - Fei mao liu lang ji
(1988) - Ai de tao bing
(1987) - Yong ai zhuo yi ren
(1987) - Xin tiao yi bai
(1987) - Tian ci liang yuan
(1987) - Project A 2
(1987) - Cheng chong chui lui chai
(1987) - Huang-se gushi
(1986) - Yuan Zhen-Xia yu Wei Si-Li
(1986) - Mei gui de gu shi
(1986) - Kai xin gui zhuang gui
(1985) - Yang ka cheung (TV seriál)
(1985) - Sheng dan qi yu jie liang yuan
(1985) - Police Story
(1985) - Mo deng xian lu qi yuan
(1984) - Yuen fan
(1984) - Wak chu choi hong (TV seriál)
(1984) - Sun jaat si hing (TV seriál)
(1984) - Ching wa wong ji
Maggie Cheung - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1955) Olivier Assayas - manžel

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Drak

Drak (Dřevo)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
20

20. den - Intuice

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, oddaná a laskavá. Pro tuto osobu je velmi důležitý partner. Milostný vztah hraje vážnou roli. Je trpělivá. Potřebuje lásku a něhu. Hledá harmonii.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 20.9.1964 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Maggie Cheung 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Maggie Cheung - herečka

se narodila 20.9.1964 ve městě Hongkong
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Maggie Cheung

Dnes se narodili
Spojené státy Kevin Costner
(*1955) herec, režisér, zpěvák, skladatel

Velká Británie Cary Grant
(*1904) herec

Spojené státy Danny Kaye
(*1911) herec

Spojené státy Oliver Hardy
(*1892) herec

Velká Británie John Boorman
(*1933) scénárista, režisér


Maggie Cheung
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
27°32’
 
LunaLuna:
Ryby
12°17’
 
MerkurMerkur:
Panna
9°56’
 
VenušeVenuše:
Lev
12°59’
 
MarsMars:
Lev
3°14’
 
JupiterJupiter:
Býk
26°04’
R
SaturnSaturn:
Vodnář
29°46’
R
UranUran:
Panna
11°32’
 
NeptunNeptun:
Štír
15°51’
 
PlutoPluto:
Panna
14°28’
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
27°24’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
27°47’
 
CheirónCheirón:
Ryby
15°55’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
6xZeměZemě
2xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Tippi Hedren
(*1930) herečka, modelka, aktivistka

Spojené státy Dolly Parton
(*1946) herečka, zpěvačka

Spojené státy Janis Joplin
(*1943) zpěvačka, kytaristka

Spojené státy Edgar Allan Poe
(*1809) spisovatel, básník, literární kritik

Velká Británie James Watt
(*1736) mechanik, vynálezce a fyzik


Výročí úmrtí dnes mají
Indie Rudyard Kipling
(*1865 - 1936) básník, prozaik, novinář

Spojené státy Joan London
(*1901 - 1971) spisovatelka, dcera spisovatele Jacka Londona

Česká republika Václav Borovička
(*1925 - 1996) dramaturg, scénárista, režisér

Spojené státy John Tyler
(*1790 - 1862) 10. prezident usa

Velká Británie Cecil Beaton
(*1904 - 1980) anglický módní a portrétní fotograf



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »