Majel Barrett wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Majel Barrett
(Majel Leigh Hudec)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Columbus, Ohio
Země:
Věk:
† 76 let
Úmrtí:
18.12.2008 (Příčina: Leukémie)
Povolání:
herečka

Majel Barrett - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
23.2.1932 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Majel Barrett 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Majel Barrett
datum narození 23.2.1932
(herečka, instagram)

Majel Barrett - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Hamlet A.D.D.
(2009) - Star Trek
(2002) - Star Trek X: Nemesis
(2001) - America Loves... Star Trek
(2001) - Star Trek: Enterprise (TV seriál)
(2000) - Mars and Beyond
(1997) - Trekkies
(1997) - Země: poslední konflikt (TV seriál)
(1996) - Star Trek VIII: První kontakt
(1995) - Vražedná matka
(1995) - Star Trek: Voyager - Ochránce
(1995) - Star Trek: Voyager (TV seriál)
(1994) - Tetovaná Tereza
(1994) - Star Trek VII: Generace
(1994) - Star Trek: Nová generace - Všechno dobré...
(1994) - Spiderman (TV seriál)
(1993) - Star Trek: Hluboký vesmír devět - Vyslanec
(1993) - Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
(1991) - Star Trek 25th Anniversary Special
(1987) - Star Trek: Nová generace (TV seriál)
(1986) - Star Trek IV: Cesta domů
(1979) - The Suicide's Wife
(1979) - Star Trek: Film
(1979) - The Man in the Santa Claus Suit
(1977) - Spectre
(1977) - Princip domina
(1974) - The Questor Tapes
(1974) - Planet Earth
(1973) - Westworld
(1973) - Star Trek (TV seriál)
(1973) - Genesis II
(1967) - Stopa blesku
(1967) - The Second Hundred Years (TV seriál)
(1967) - Průvodce ženatého muže
(1966) - Star Trek: Klec
(1966) - Star Trek (TV seriál)
(1966) - Country Boy
(1965) - The F.B.I. (TV seriál)
(1965) - Sylvia
(1963) - The Quick and the Dead
(1963) - The Lieutenant (TV seriál)
(1961) - Love in a Goldfish Bowl
(1958) - The Black Orchid
(1958) - Pirát
(1958) - As Young as We Are
(1957) - Will Success Spoil Rock Hunter?
(1957) - Leave It to Beaver (TV seriál)

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Opice

Opice (Voda)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
23

23. den - Samostatnost

Numerologie - den narození
Rozhoduje se sama a nedá se ovlivnit. Žije svůj vlastní život. Někdy se jeví, jako by chtěla volnost, ale ve skutečnosti potřebuje partnera. Je citlivá, něžná, milá a chce být milována. Je chápavá, bystrá a společenská.

22

Životní číslo - 22

Numerologie - životní číslo
Tato osoba má snahu po kolektivní činnosti. Je vysoké inteligence. Osobní život je na druhém místě. Má touhu budovat pro druhé. Vidí daleko a v širokých souvislostech.


Numerologický rozbor - Datum narození - 23.2.1932 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Majel Barrett 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Majel Barrett - herečka

se narodila 23.2.1932 ve městě Columbus, Ohio, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Majel Barrett

Dnes se narodili
Spojené státy Steve Buscemi
(*1957) herec

Kanada Christopher Plummer
(*1929) herec

Česká republika Bára Štěpánová
(*1959) herečka, moderátorka

Česká republika Jiří Pomeje
(*1964) herec

Spojené státy Jamie Foxx
(*1967) herec, zpěvák


Majel Barrett
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
3°40’
 
LunaLuna:
Panna
22°59’
 
MerkurMerkur:
Ryby
0°50’
 
VenušeVenuše:
Beran
12°54’
 
MarsMars:
Vodnář
28°43’
 
JupiterJupiter:
Lev
15°36’
R
SaturnSaturn:
Kozoroh
29°56’
 
UranUran:
Beran
16°53’
 
NeptunNeptun:
Panna
6°41’
R
PlutoPluto:
Rak
20°15’
R
S.UzelS.Uzel:
Ryby
27°27’
R
Černá LunaLilith:
Beran
22°14’
 
CheirónCheirón:
Býk
19°00’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
4xZeměZemě
1xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Josef Abrhám
(*1939) herec

Česká republika Dan Bárta
(*1969) zpěvák, textař

Velká Británie Jane Birkin
(*1946) herečka, zpěvačka

Pákistán Raj Kapoor
(*1924) režisér indických filmů

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895) král


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jon Hall
(*1915 - 1979) herec

Rusko Vasilij Vasiljevič Kandinskij
(*1866 - 1944) ruský malíř, grafik a teoretik umění

Španělsko Maimonides
(*1135 - 1204) rabín, židovský filosof, lékařem

Francie Jules Claretie
(*1840 - 1913) spisovatel

Francie Victor de Laprade
(*1812 - 1883) francouzský básník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »