Maki Sakai wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Maki Sakai

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Tokio
Země:
Věk:
48 let
Povolání:
herečka

Maki Sakai - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
17.5.1970 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Maki Sakai 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Maki Sakai
datum narození 17.5.1970
(herečka, instagram)

Maki Sakai - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Tensai Tantei Mitarai: Nankai Jiken File
(2015) - Renai Aruaru
(2015) - Kaiki Renai Sakusen (TV seriál)
(2015) - Haretsu (TV seriál)
(2015) - Gisou no Fuufu (TV seriál)
(2015) - Dokutsu Ojisan
(2015) - Bokura Playboys Jukunen Tanteisha (TV seriál)
(2015) - Akamedaka
(2014) - Silent Poor (TV seriál)
(2014) - Gomenne Seishun (TV seriál)
(2013) - Paris Tokyo Paysage
(2013) - Kanata no ko (TV seriál)
(2013) - Chûgakusei Maruyama
(2012) - Sono Yoru no Samurai
(2012) - Reset ~ Hontou no Shiawase no Mitsukekata
(2012) - Mukôda Kuniko Innocent (TV seriál)
(2011) - Okujou no aru apâto
(2010) - Sūpu opera
(2010) - Ningen shikkaku
(2010) - Gegege no nyôbô
(2009) - Werukame (TV seriál)
(2009) - Watashi wa neko sutôkâ
(2009) - River
(2009) - Doroppu
(2009) - Boku tachi to chûzai san no 700 nichi sensô
(2009) - Acacia
(2008) - Za kōdo: Angō
(2008) - Wakuraba nagarete
(2008) - Shinizokonai no ao
(2008) - Nonko
(2008) - Ejison no haha (TV seriál)
(2008) - Biru to doubutsuen
(2007) - Jitsuroku rengô sekigun: Asama sansô he no michi
(2007) - Furījia
(2007) - Dolphin blue: Fuji, mou ichido sora e
(2007) - Akai bunka jûtaku no hatsuko
(2006) - Seishun kinzoku batto
(2005) - Seisankakkei no teigi (TV seriál)
(2004) - Kêtai deka Zenigata Rui (TV seriál)
(2004) - Kaidan Shin Mimibukuro: Gekijô-ban
(2004) - Division 1 (TV seriál)
(2003) - Koi wa Tatakai! (TV seriál)
(2003) - Kisarazu Cat's Eye: Nihon Series
(2003) - Kaidan Shin Mimibukuro (TV seriál)
(2002) - Night Hospital (TV seriál)
(2002) - Mokka no koibito
(2002) - Hatsu taiken (TV seriál)
(2002) - Cocorico Miracle Type (TV seriál)
(2001) - Big Wing (TV seriál)
(2001) - Aki no ryojô sasupensu 3: Shokutaku keiji Koyamada Shô'hei tabiji no hate
(1998) - Seikimatsu no uta (TV seriál)
(1997) - Hitonatsu no puropôzu (TV seriál)
(1997) - Gozonji! Fundoshi zukin
(1997) - Best Partner (TV seriál)
(1997) - Best Partner (TV seriál)
(1994) - Watashi no Unmei (TV seriál)
(1993) - Daburu kitchin (TV seriál)

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Pes

Pes (Kov)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
17

17. den - Zdatnost

Numerologie - den narození
Tato osoba má sílu a je odvážná. Je citlivá a ctižádostivá. Má dobrou pozorovací schopnost. Je výkonná, bystrá a pracovitá. Má vůdcovské schopnosti. Velmi důležitý je milostný vztah. Je společenská.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 17.5.1970 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Maki Sakai 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Maki Sakai - herečka

se narodila 17.5.1970 ve městě Tokio
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Maki Sakai

Dnes se narodili
Spojené státy Robert De Niro
(*1943) herec

Spojené státy Sean Penn
(*1960) herec, scénárista, režisér

Irsko Maureen O'Hara
(*1920) herečka, zpěvačka

Spojené státy Mae West
(*1892) herečka

Česká republika Filip Renč
(*1965) režisér, herec


Maki Sakai
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
26°09’
 
LunaLuna:
Váhy
11°22’
 
MerkurMerkur:
Býk
14°02’
R
VenušeVenuše:
Blíženci
23°51’
 
MarsMars:
Blíženci
19°29’
 
JupiterJupiter:
Váhy
28°01’
R
SaturnSaturn:
Býk
13°59’
 
UranUran:
Váhy
4°56’
R
NeptunNeptun:
Štír
29°37’
R
PlutoPluto:
Panna
24°46’
R
S.UzelS.Uzel:
Ryby
8°03’
R
Černá LunaLilith:
Lev
17°55’
 
CheirónCheirón:
Beran
9°02’
 
Zastoupení živlů:
0xOheňOheň
5xZeměZemě
6xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Edward Norton
(*1969) herec, režisér

Spojené státy Patrick Swayze
(*1952) herec, tanečník

Spojené státy Christian Slater
(*1969) herec, režisér

Spojené státy Robert Redford
(*1936) herec, režisér

Francie Roman Polanski
(*1933) režisér, scénárista, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Egypt Rudolf Hess
(*1894 - 1987) německý nacistický politik

Česká republika Ludvík Kundera
(*1920 - 2010) dramatik, překladatel, básník, prozaik

Itálie Umberto Boccioni
(*1882 - 1916) italský malíř, sochař, kritik umění, hlavní teoretik futurismu

Německo Ludwig Mies van Der Rohe
(*1886 - 1969) architekt

Austrálie Azaria Chamberlain
(*1980 - 1980) děvčátko zabité šelmou



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »