Mala Powers wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Mala Powers
(Mary Ellen Powers)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
San Francisco, Kalifornie
Země:
Věk:
† 75 let
Úmrtí:
11.6.2007 (Příčina: Leukémie)
Povolání:
herečka

Mala Powers - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
20.12.1931 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Mala Powers 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Mala Powers
datum narození 20.12.1931
(herečka, instagram)

Mala Powers - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Reel Herstory: The Real Story of Reel Women
(2002) - Hitters
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1981) - Seis pasajes al infierno
(1976) - Charlieho andílci (TV seriál)
(1976) - Allá donde muere el viento
(1975) - Switch (TV seriál)
(1972) - The Doomsday Machine
(1971) - The Man and the City (TV seriál)
(1970) - The Silent Force (TV seriál)
(1969) - Daddy's Gone A-Hunting
(1968) - Rogues' Gallery
(1968) - Here Come the Brides (TV seriál)
(1967) - Ironside (TV seriál)
(1967) - Gentle Ben (TV seriál)
(1966) - Mission: Impossible (TV seriál)
(1966) - Jericho (TV seriál)
(1965) - The Wild Wild West (TV seriál)
(1964) - The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
(1964) - Daniel Boone (TV seriál)
(1964) - Bewitched (TV seriál)
(1963) - Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
(1963) - Arrest and Trial (TV seriál)
(1962) - Girl Talk
(1962) - Wide Country (TV seriál)
(1962) - The Gallant Men (TV seriál)
(1961) - The Bob Cummings Show (TV seriál)
(1961) - Hazel (TV seriál)
(1961) - Flight of the Lost Balloon
(1961) - Everglades (TV seriál)
(1961) - Dr. Kildare (TV seriál)
(1960) - Thriller (TV seriál)
(1960) - Surfside 6 (TV seriál)
(1960) - Fear No More
(1959) - The Rebel (TV seriál)
(1959) - The Man and the Challenge (TV seriál)
(1959) - Rawhide (TV seriál)
(1959) - Lock Up (TV seriál)
(1959) - Hawaiian Eye (TV seriál)
(1959) - Bourbon Street Beat (TV seriál)
(1959) - Bonanza (TV seriál)
(1958) - 77 Sunset Strip (TV seriál)
(1958) - Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
(1958) - Sierra Baron
(1958) - Lawman (TV seriál)
(1958) - The Colossus of New York
(1958) - Bronco (TV seriál)
(1957) - Wagon Train (TV seriál)
(1957) - The Unknown Terror
(1957) - Tombstone Territory (TV seriál)
(1957) - The Storm Rider
(1957) - The Restless Gun (TV seriál)
(1957) - Tammy and the Bachelor
(1957) - Sugarfoot (TV seriál)
(1957) - Perry Mason (TV seriál)
(1957) - Mr. Adams and Eve (TV seriál)
(1957) - Maverick (TV seriál)
(1957) - Man on the Prowl
(1957) - Death in Small Doses
(1956) - Zane Grey Theater (TV seriál)
(1956) - On Trial (TV seriál)
(1955) - Zuřivý úsvit
(1955) - Matinee Theatre (TV seriál)
(1955) - Cheyenne (TV seriál)
(1955) - Celebrity Playhouse (TV seriál)
(1955) - Bengazi
(1955) - Appointment with Adventure (TV seriál)
(1954) - The Yellow Mountain
(1954) - Studio 57 (TV seriál)
(1954) - Disneyland (TV seriál)
(1953) - Geraldine
(1953) - General Electric Theater (TV seriál)
(1953) - City That Never Sleeps
(1953) - City Beneath the Sea
(1952) - The Ford Television Theatre (TV seriál)
(1952) - The Fisher Family (TV seriál)
(1952) - Rose of Cimarron
(1950) - Outrage
(1950) - Edge of Doom
(1950) - Cyrano de Bergerac
(1947) - Pantomime Quiz
(1942) - Tough As They Come
Mala Powers - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
(*1913) Gig Young
(*1905) Howard Hughes

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Koza

Koza (Kov)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
20

20. den - Intuice

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, oddaná a laskavá. Pro tuto osobu je velmi důležitý partner. Milostný vztah hraje vážnou roli. Je trpělivá. Potřebuje lásku a něhu. Hledá harmonii.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 20.12.1931 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Mala Powers 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Mala Powers - herečka

se narodila 20.12.1931 ve městě San Francisco, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Mala Powers

Dnes se narodili
Česká republika Čestmír Řanda st.
(*1923) zasloužilý umělec, herec, divadelní režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901) herec, režisér

Spojené státy Jeff Chandler
(*1918) herec, zpěvák

Irsko Paddy Kelly
(*1977) zpěvák, skladatel, textař, bývalý člen The Kelly Family

Spojené státy Robert Hand
(*1942) astrolog


Mala Powers
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
27°38’
 
LunaLuna:
Býk
6°05’
 
MerkurMerkur:
Střelec
29°46’
R
VenušeVenuše:
Kozoroh
23°23’
 
MarsMars:
Kozoroh
7°53’
 
JupiterJupiter:
Lev
22°26’
R
SaturnSaturn:
Kozoroh
22°26’
 
UranUran:
Beran
15°27’
R
NeptunNeptun:
Panna
7°57’
R
PlutoPluto:
Rak
21°32’
R
S.UzelS.Uzel:
Beran
0°53’
R
Černá LunaLilith:
Beran
15°01’
 
CheirónCheirón:
Býk
19°25’
R
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
6xZeměZemě
0xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Radek John
(*1954) politik, publicista, spisovatel a scénárista

Česká republika Zdeněk Junák
(*1951) herec

Venezuela Alicia Machado
(*1976) herečka, zpěvačka, modelka

Mexiko Dulce María
(*1985) herečka, zpěvačka, hudební skladatelka

Francie Philippe Bouvard
(*1929) spisovatel


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Grossmann
(*1941 - 1971) herec, zpěvák, textař, autor her a povídek

Jižní Afrika Nelson Mandela
(*1918 - 2013) prezident JAR, bojovník proti apartheidu

Francie Alexandre Dumas starší
(*1802 - 1870) prozaik, dramatik, spisovatel

Rakousko Wolfgang Amadeus Mozart
(*1756 - 1791) hudební skladatel, pianista, varhaník, virtuos

Francie Claude Monet
(*1840 - 1926) francouzský impresionistický malíř a grafik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »