Malisa Longo wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Malisa Longo
(Maria Luisa Longo)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Benátky
Země:
Věk:
68 let
Povolání:
herečka

Malisa Longo - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
13.6.1950 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Malisa Longo 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Malisa Longo
datum narození 13.6.1950
(herečka, instagram)

Malisa Longo - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1999) - Joe D'Amato Totally Uncut
(1997) - Inquietudine
(1992) - L'Uovo del cuculo
(1990) - Pierino torna a scuola
(1990) - Koncert hrůzy
(1989) - La Señora del Oriente Express
(1989) - Classe di ferro (TV seriál)
(1988) - Snack Bar Budapešť
(1988) - Frati rossi, I
(1987) - Poslední bojovníci
(1986) - Senza vergogna
(1985) - Miranda
(1985) - Carabinieri si nasce
(1983) - Thor: Neporazitelný barbar
(1982) - Gunan il guerriero
(1980) - Železná pěst mafie
(1980) - Město žen
(1980) - La Dottoressa ci sta col colonello
(1980) - Asesinato de una Call Girl
(1979) - Sette uomini d'oro nello spazio
(1979) - Il Mammasantissima
(1978) - La Guerra dei robot
(1978) - Battaglie negli spazi stellari
(1977) - El Macho
(1977) - Helga, vlčice ze Stilbergu
(1977) - Elsa Fräulein SS
(1977) - California
(1977) - Anno zero - guerra nello spazio
(1976) - Taxi love, servizio per signora
(1976) - Salon Kitty
(1976) - Mark colpisce ancora
(1976) - Emanuelle bianca e nera
(1976) - C'è una spia nel mio letto
(1976) - L'Adolescente
(1975) - Zanna Bianca e il cacciatore solitario
(1975) - Superuomini, superdonne, superbotte
(1975) - Giochi erotici di una famiglia per bene
(1975) - Erotická dobrodružství Robinsona Crusoe
(1975) - Amori, letti e tradimenti
(1974) - Q
(1974) - Il Domestico
(1974) - Adolescence pervertie
(1973) - Ricco
(1973) - Prenez la queue comme tout monde
(1973) - Milano trema - la polizia vuole giustizia
(1973) - Le Guerriere dal seno nudo
(1973) - C'era una volta questo pazzo pazzo west
(1972) - Le Mille e una notte all'italiana
(1972) - Decameron proibitissimo - Boccaccio mio statte zitto
(1972) - Decamerone proibito, II
(1972) - Cesta draka
(1972) - La Bella Antonia, prima Monica e poi Dimonia
(1972) - Beffe, licenze et amori del Decamerone segreto
(1972) - Bandoleros della dodicesima ora, I
(1972) - Afyon oppio
(1971) - Zorro il cavaliere della vendetta
(1971) - Slepý pistolník
(1971) - Roma bene
(1971) - Io Cristiana, studentessa degli scandali
(1970) - Trasplante de un cerebro
(1970) - Il Trapianto
(1970) - La Ragazza di nome Giulio
(1970) - No desearás al vecino del quinto
(1970) - La Muerte busca un hombre
(1970) - Edipeon
(1970) - La Banda de los tres crisantemos
(1969) - Zorro marchese di Navarra
(1969) - Una sull'altra
(1969) - À propos de la femme
(1968) - Nude... si muore

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Tygr

Tygr (Kov)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
13

13. den - Zranitelnost

Numerologie - den narození
Je samostatná a ctižádostivá. Je věrná, otevřená a odpovědná. Je oddaným partnerem. Tvrdě pracuje pro získání materiální jistoty.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 13.6.1950 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Malisa Longo 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Malisa Longo - herečka

se narodila 13.6.1950 ve městě Benátky
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Malisa Longo

Dnes se narodili
Francie Pierre Richard
(*1934) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Madonna
(*1958) herečka, zpěvačka, skladatelka, režisérka, tanečnice, návrhářka

Německo Charles Bukowski
(*1920) spisovatel, básník

Bělorusko Šimon Peres
(*1923) politik, izraelský prezident

Česká republika Xindl X
(*1979) zpěvák, scénárista


Malisa Longo
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
21°53’
 
LunaLuna:
Býk
27°58’
 
MerkurMerkur:
Býk
28°42’
 
VenušeVenuše:
Býk
13°43’
 
MarsMars:
Váhy
0°36’
 
JupiterJupiter:
Ryby
7°09’
 
SaturnSaturn:
Panna
13°18’
 
UranUran:
Rak
4°21’
 
NeptunNeptun:
Váhy
14°37’
R
PlutoPluto:
Lev
16°14’
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
3°27’
R
Černá LunaLilith:
Býk
16°56’
 
CheirónCheirón:
Střelec
18°25’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
5xZeměZemě
4xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Robert De Niro
(*1943) herec

Spojené státy Sean Penn
(*1960) herec, scénárista, režisér

Irsko Maureen O'Hara
(*1920) herečka, zpěvačka

Spojené státy Mae West
(*1892) herečka

Česká republika Filip Renč
(*1965) režisér, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Maďarsko Bela Lugosi
(*1882 - 1956) herec

Spojené státy Elvis Presley
(*1935 - 1977) zpěvák

Česká republika Ivan Hlinka
(*1950 - 2004) hokejista a trenér českého týmu

Česká republika Antonín Sova
(*1864 - 1928) spisovatel

Spojené státy Big Mama
(*1905 - 2015) nejstarší žijící veteránka USA



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »