Manami Koniši wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Manami Koniši

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Sendai
Země:
Věk:
41 let
Povolání:
herečka

Manami Koniši (Manami Konishi) - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
27.10.1978 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Manami Koniši 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Manami Koniši
datum narození 27.10.1978
(herečka, instagram)

Manami Koniši - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Tensai Tantei Mitarai: Nankai Jiken File
(2015) - Shi no Zouki (TV seriál)
(2014) - Suteki na Sentaxi (TV seriál)
(2014) - N no Tame ni (TV seriál)
(2014) - Kuu neru Futari Sumu Futari (TV seriál)
(2014) - Furiko
(2014) - Fûja
(2012) - Suteppufazâ suteppu (TV seriál)
(2012) - Soup: umare kawari no monogatari
(2011) - Yubiwa wo hametai
(2011) - Tōkyō Kōen
(2011) - Team Batista 3 (TV seriál)
(2010) - Yukizuri no Machi
(2010) - Surely Someday
(2010) - Marks no Yama (TV seriál)
(2010) - Aibô: Gekijô-ban II
(2009) - Nonchan noriben
(2008) - Suwîto rein: Shinigami no seido
(2008) - Shoni Kyumei (TV seriál)
(2008) - Pandora (TV seriál)
(2008) - Ashita no Kita Yoshio (TV seriál)
(2007) - Kira kira kenshûi (TV seriál)
(2007) - Churasan 4 (TV seriál)
(2007) - Akechi mitsuhide: Kami ni ai sarenakatta otoko
(2006) - Udon
(2006) - Tenshi no tamago
(2006) - Odplata
(2006) - Children
(2005) - Ruri no Shima (TV seriál)
(2005) - Jam Films S
(2004) - Steamboy
(2004) - Churasan 3 (TV seriál)
(2004) - Fire Boys (TV seriál)
(2003) - Churasan 2 (TV seriál)
(2003) - Buru
(2003) - Boku dake no Madonna (TV seriál)
(2002) - Utsutsu
(2002) - Tentai Kansoku (TV seriál)
(2002) - Seikei bijin (TV seriál)
(2002) - Hito ni yasashiku (TV seriál)
(2002) - Cocorico Miracle Type (TV seriál)
(2002) - Blue
(2002) - Babel (TV seriál)
(2002) - Amida-do dayori
(2001) - Shiroi Kage (TV seriál)
(2001) - Shin Hoshi no kinka (TV seriál)
(2001) - Kuroe
(2001) - Blue
(2001) - Ao to Shiro de Mizuiro
(2001) - Antique (TV seriál)

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Kůň

Kůň (Země)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
27

27. den - Svědomitost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, citová a intuitivní. Je poctivá, pragmatická a konzervativní. Nepodléhá novým směrům. Vyhýbá se povrchním vztahům. Velmi důležitou roli hraje milostný vztah. Je podnikavá.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 27.10.1978 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Manami Koniši 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Manami Koniši - herečka

se narodila 27.10.1978 ve městě Sendai
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Manami Koniši

Dnes se narodili
Spojené státy Adam Baldwin
(*1962) herec

Velká Británie Elizabeth Taylor
(*1932) herečka

Spojené státy Joanne Woodward
(*1930) herečka, režisérka

Česká republika Nataša Gollová
(*1912) herečka

Česká republika Jitka Kocurová
(*1979) herečka, modelka, moderátorka


Manami Koniši
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
3°42’
 
LunaLuna:
Panna
11°53’
 
MerkurMerkur:
Štír
20°17’
 
VenušeVenuše:
Štír
21°04’
R
MarsMars:
Štír
26°01’
 
JupiterJupiter:
Lev
7°41’
 
SaturnSaturn:
Panna
11°00’
 
UranUran:
Štír
15°54’
 
NeptunNeptun:
Střelec
16°29’
 
PlutoPluto:
Váhy
17°16’
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
24°41’
R
Černá LunaLilith:
Lev
1°38’
 
CheirónCheirón:
Býk
7°33’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
4xZeměZemě
1xVzduchVzduch
6xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy John Turturro
(*1957) herec, scénárista, režisér

Česká republika Věra Křesadlová
(*1944) herečka, zpěvačka, výtvarnice

Česká republika Otakar Vávra
(*1911) scénárista, režisér, pedagog

Česká republika Markéta Irglová
(*1988) herečka, zpěvačka, skladatelka, držitelka Oscara za píseň k filmu Once

Česká republika Karolína Kurková
(*1984) modelka, herečka, moderátorka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Leonard Nimoy
(*1931 - 2015) herec, režisér

Spojené státy Lillian Gish
(*1896 - 1993) herečka

Francie Louis Vuitton
(*1821 - 1892) modní návrhář

Německo Peter Behrens
(*1868 - 1940) německý architekt a designér

Rusko Boris Němcov
(*1959 - 2015) liberální politik, kritik, matematik, fyzik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »