Manfred Krug wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Manfred Krug

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Duisburg
Země:
Věk:
† 79 let
Úmrtí:
Povolání:
herec, skladatel

Manfred Krug - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
8.2.1937 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Manfred Krug 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Manfred Krug
datum narození 8.2.1937
(herec, skladatel, instagram)

Manfred Krug - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2001) - Tatort - Tod vor Scharhörn
(2000) - Tatort - Rattenlinie
(2000) - Tatort - Der schwarze Skorpion
(2000) - Tatort - Blaues Blut
(1999) - Tatort - Traumhaus
(1999) - Tatort - Habgier
(1999) - Tatort - Der Duft des Geldes
(1998) - Tatort - Schüsse auf der Autobahn
(1998) - Tatort - Arme Püppi
(1997) - Tatort - Undercover-Camping
(1997) - Tatort - Mord hinterm Deich
(1997) - Tatort - Ausgespielt
(1996) - Tatort - Tod auf Neuwerk
(1996) - Tatort - Parteifreunde
(1996) - Tatort - Lockvögel
(1996) - Tatort - Fetischzauber
(1995) - Tatort - Tödliche Freundschaft
(1995) - Tatort - Tod eines Polizisten
(1995) - Tatort - Der König kehrt zurück
(1994) - Wir sind auch nur ein Volk (TV seriál)
(1994) - Tatort - Singvogel
(1994) - Tatort - Ein Wodka zuviel
(1994) - Der Blaue
(1993) - Tatort - Um Haus und Hof
(1993) - Tatort - Amoklauf
(1992) - Kinder, Kader, Kommandeure
(1992) - Tatort - Experiment
(1992) - Tatort - Blindekuh
(1992) - Místo činu - Stoeverův případ
(1991) - Místo činu - Smrt mladé dívky
(1991) - Místo činu - Finále v Rothenbaumu
(1990) - Wenn du groß bist, lieber Adam
(1990) - Tatort - Zeitzünder
(1990) - Tatort - Lauf eines Todes
(1990) - Rosamunde
(1990) - Neuner
(1989) - Tatort - Schmutzarbeit
(1989) - Tatort - Armer Nanosh
(1988) - Tatort - Spuk aus der Eiszeit
(1988) - Tatort - Pleitegeier
(1987) - Místo činu - Smrt v pavilonu slonů
(1987) - Místo činu - Plni nenávisti
(1986) - Whopper Punch 777
(1986) - Tatort - Tod auf Eis
(1986) - Tatort - Leiche im Keller
(1986) - Liebling Kreuzberg (TV seriál)
(1986) - Detektivbüro Roth (TV seriál)
(1984) - Manfred Krug: Krumme Touren
(1983) - Rendevous der Damen
(1981) - Das Traumschiff - Liebe und Karottensaft / Einer gewinnt immer / Ein neues Leben
(1981) - Das Traumschiff (TV seriál)
(1980) - Auf Achse (TV seriál)
(1979) - Feuer unter Deck
(1978) - Schovávaná pro dva
(1974) - Wie füttert man einen Esel?
(1974) - Kit a spol.
(1973) - Je später der Abend ...
(1973) - Legenda o Stülpnerovi (TV seriál)
(1972) - Ukradená bitva
(1971) - Husaren in Berlin
(1970) - Netzwerk
(1970) - Moje nultá hodina
(1970) - Místo činu (TV seriál)
(1969) - Weite Straßen, stille Liebe
(1969) - Se mnou ne, madam
(1969) - Käuzchenkuhle
(1969) - Hejtman Florián
(1968) - Den rozloučení
(1968) - Cesty (TV seriál)
(1967) - Frau Venus und ihr Teufel
(1967) - Die Fahne von Kriwoj Rog
(1966) - Spur der Steine
(1966) - Fräulein Schmetterling
(1965) - König Drosselbart
(1965) - Die Antike Münze
(1964) - Za mnou, holoto!
(1963) - Jednou v létě
(1962) - Umělcem s překážkami
(1962) - Revue um Mitternacht
(1962) - Minna von Barnhelm
(1962) - Královské děti
(1962) - Der Kinnhaken
(1962) - Boxer a smrť
(1961) - Professor Mamlock
(1961) - Guten Tag, lieber Tag
(1961) - Drei Kapitel Glück
(1960) - Pět nábojnic
(1960) - Lidé s křídly
(1960) - Kdo se směje naposled
(1959) - Zboží pro Katalánii
(1959) - Reportage 57
(1959) - Než udeří blesk
(1958) - Mädchen von 16 ½, Ein
(1957) - Vergeßt mir meine Traudel nicht
(1957) - Die Schönste
(1957) - Mazurka lásky

Manfred Krug - Skladatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Krysa

Krysa (Oheň)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
8

8. den - Rovnováha

Numerologie - den narození
Tato osoba má vysokou energii. Má vůdcovské sklony. Je inteligentní, bystrá a podnikavá. Má dobrou představivost a obrazotvornost. Je odhodlaná a pracovitá.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 8.2.1937 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Manfred Krug 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Manfred Krug - herec, skladatel

se narodil 8.2.1937 ve městě Duisburg
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Manfred Krug

Dnes se narodili
Japonsko Liv Ullmann
(*1938) herečka, scénáristka, režisérka

Velká Británie Jane Austen
(*1775) spisovatelka

Německo Ludwig van Beethoven
(*1770) skladatel

Spojené státy Philip K. Dick
(*1928) spisovatel sci-fi, esejista, filosof

Spojené státy Paul Vogt
(*1964) herec, komik


Manfred Krug
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
19°19’
 
LunaLuna:
Kozoroh
14°52’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
23°39’
 
VenušeVenuše:
Beran
6°07’
 
MarsMars:
Štír
17°04’
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
15°21’
 
SaturnSaturn:
Ryby
20°57’
 
UranUran:
Býk
5°54’
 
NeptunNeptun:
Panna
18°20’
R
PlutoPluto:
Rak
27°10’
R
S.UzelS.Uzel:
Střelec
21°30’
R
Černá LunaLilith:
Štír
14°18’
 
CheirónCheirón:
Blíženci
17°51’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
6xZeměZemě
2xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bill Pullman
(*1953) herec

Ukrajina Milla Jovovich
(*1975) herečka, zpěvačka, modelka, módní návrhářka

Spojené státy Giovanni Ribisi
(*1974) herec

Česká republika Jaroslav Satoranský
(*1939) herec

Česká republika Iva Hüttnerová
(*1948) herečka, moderátorka, výtvarnice


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Nicol Williamson
(*1936 - 2011) herec, představitel Merlina z Excaliburu

Spojené státy Lee Van Cleef
(*1925 - 1989) herec padouchů ve westernech

Německo Wilhelm Grimm
(*1786 - 1859) sběratel pohádek, jazykovědec

Česká republika Ladislav Zápotocký-Budečský
(*1852 - 1916) novinář, politik, průkopník socialismu, spoluzakladatel ČSSD

Česká republika Jiří Steimar
(*1887 - 1968) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »