Manfred Möck wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Manfred Möck

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Sangerhausen
Země:
Věk:
59 let
Povolání:
herec

Manfred Möck - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
14.2.1959 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Manfred Möck 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Manfred Möck
datum narození 14.2.1959
(herec, instagram)

Manfred Möck - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Die Kinder meines Bruders
(2016) - Die Akte General
(2015) - Herbert
(2014) - Neufeld, mitkommen!
(2014) - Der Samurai
(2012) - Hauptstadtrevier (TV seriál)
(2012) - Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Der Ex
(2011) - Was kommt
(2011) - Beutolomäus und die Wunderflöte
(2010) - Zeche is nich - Sieben Blicke auf das Ruhrgebiet 2010
(2010) - Neue Kleider für den Kaiser - Dreharbeiten am Hof von Sanssouci
(2010) - Císařovy nové šaty
(2010) - Bochumer Jungen
(2009) - Vraždy v Kaifecku
(2008) - Zúčtování
(2008) - Ossi's Eleven
(2007) - Zeit der Fische
(2007) - Pfarrer Braun - Das Erbe von Junkersdorf
(2007) - Liebe ist das schönste Geschenk
(2006) - Všichni nebyli vrazi
(2005) - Pfarrer Braun - Bruder Mord
(2005) - Pfarrer Braun - Adel vernichtet
(2005) - Ein Engel für alle (TV seriál)
(2004) - Zucker
(2004) - Tvýma očima
(2004) - Meine schönsten Jahre (TV seriál)
(2004) - Hunger auf Leben
(2004) - Der Job seines Lebens 2 - Wieder im Amt
(2003) - Polizeiruf 110 - Die Schlacht
(2003) - Otec Braun (TV seriál)
(2003) - Nicht ohne meinen Anwalt (TV seriál)
(2003) - Místo činu - Rej čarodějnic
(2003) - Der Puppengräber
(2003) - Der Job seines Lebens
(2003) - Alles Samba
(2002) - Der Duft des Geldes
(2002) - Berlín, Berlín (TV seriál)
(2001) - Smrtící víkend
(2001) - Polizeiruf 110 - Kurschatten
(2001) - Opferlamm - Zwischen Liebe und Haß
(2001) - Dej lásce šanci
(2000) - Tatort - Tödliches Verlangen
(2000) - Polizeiruf 110 - Die Macht und ihr Preis
(2000) - Einsatz in Hamburg - Tod am Meer
(2000) - Die innere Sicherheit
(2000) - Auf schmalem Grat
(1999) - Starkes Team - Der letzte Kampf, Ein
(1999) - Polizeiruf 110 - Schellekloppe
(1999) - Polizeiruf 110 - Mörderkind
(1999) - Doppeltes Dreieck
(1998) - Sperling und die Tote aus Vilnius
(1998) - Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Schnäppchenjäger
(1997) - Vater unter Verdacht, Ein
(1997) - Schlank bis in den Tod
(1997) - Röpers letzter Tag
(1997) - Raus aus der Haut
(1997) - Polizeiruf 110 - Der Tausch
(1996) - Tatort - Tod im Jaguar
(1996) - Beckmann und Markowski - Im Zwiespalt der Gefühle
(1995) - Polizeiruf 110 - Jutta oder Die Kinder von Damutz
(1994) - Tatort - Ein Wodka zuviel
(1994) - Sherlock Holmes und die sieben Zwerge
(1994) - Havelkaiser, Der (TV seriál)
(1992) - Unser Lehrer Doktor Specht (TV seriál)
(1990) - Volio bih da sam golub
(1990) - Albert Einstein
(1988) - Jedni druhých břemena neste
(1982) - Berlin, hier bin ich

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Vepř

Vepř (Země)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
14

14. den - Cílevědomost

Numerologie - den narození
Zařizuje si život podle sebe. Potřebuje bezpečné domácí prostředí a dobré povolání. Tvrdě pracuje a dovede vydělat peníze. Je dobrá v podnikání a obchodě. Je ohleduplná, pozorná a spolehlivá.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 14.2.1959 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Manfred Möck 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Manfred Möck - herec

se narodil 14.2.1959 ve městě Sangerhausen
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Manfred Möck

Dnes se narodili
Spojené státy Jeff Goldblum
(*1952) herec, režisér

Velká Británie Derek Jacobi
(*1938) herec

Francie Catherine Deneuve
(*1943) herečka

Japonsko Joan Fontaine
(*1917) herečka

Jamajka Shaggy
(*1968) zpěvák


Manfred Möck
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
25°03’
 
LunaLuna:
Býk
10°56’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
25°17’
 
VenušeVenuše:
Ryby
17°40’
 
MarsMars:
Blíženci
1°43’
 
JupiterJupiter:
Střelec
0°23’
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
4°10’
 
UranUran:
Lev
13°51’
R
NeptunNeptun:
Štír
6°56’
R
PlutoPluto:
Panna
3°10’
R
S.UzelS.Uzel:
Váhy
15°41’
R
Černá LunaLilith:
Býk
9°54’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
22°48’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
4xZeměZemě
5xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Václav Neckář
(*1943) český popový zpěvák a filmový herec

Kanada Ryan Reynolds
(*1976) herec

Česká republika Jiří Mádl
(*1986) herec, režisér, moderátor

Česká republika Dolly Buster
(*1969) režisérka, pornoherečka

Nový Zéland Graeme Revell
(*1955) hudební skladatel


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Lino Ventura
(*1919 - 1987) herec

Francie Paul Cézanne
(*1839 - 1906) francouzský malíř

Velká Británie Kingsley Amis
(*1922 - 1995) básník, prozaik

Alžírsko Louis Pierre Althusser
(*1918 - 1990) francouzský filozof

Francie Fernandez Arman
(*1928 - 2005) malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »