Marc Anthony wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Marc Anthony
(Marco Antonio Muñiz)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
51 let
Povolání:
herec, zpěvák

Marc Anthony - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
16.9.1968 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Marc Anthony 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Marc Anthony
datum narození 16.9.1968
(herec, zpěvák, instagram)

Marc Anthony - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Jennifer Lopez: Dance Again
(2014) - Grammy Awards 2014
(2013) - 2013 American Music Awards
(2012) - The Annual Crafts & Arts Contest
(2012) - $ellebrity
(2011) - Pitbull featuring Marc Anthony - Rain Over Me (hudební videoklip)
(2011) - The 2011 Billboard Music Awards
(2011) - Zlatý Glóbus 2011
(2011) - Americký X Factor
(2009) - Zlatý Glóbus 2009
(2009) - MTV Video Music Awards 2009
(2009) - Lopez Tonight
(2009) - Sestra Hawthornová (TV seriál)
(2008) - The Wendy Williams Show
(2008) - An Unlikely Weapon
(2007) - V zajetí rytmu
(2006) - Vášeň v tanci
(2005) - Vengeance Is Mine: Reinventing 'Man on Fire'
(2004) - Muž v ohni
(2003) - Jennifer Lopez: The Reel Me (hudební videoklip)
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2003) - Harry for the Holidays
(2002) - The Victoria's Secret Fashion Show
(2002) - Miss Universe Pageant
(2002) - American Idol
(2001) - Miss Universe 2001
(2001) - Christmas in Rockefeller Center
(2001) - Michael Jackson Live (koncert)
(2001) - John Lennon: Come Together (koncert)
(2001) - V čase motýlů
(2000) - Christmas in Washington
(2000) - Christmas in Rockefeller Center
(2000) - Marc Anthony: The Concert from Madison Square Garden (koncert)
(2000) - Jennifer Lopez: Feelin' So Good
(2000) - Gloria Estefan's Caribbean Soul: The Atlantis Concert (koncert)
(1999) - The Latin Beat
(1999) - Počítání mrtvých
(1999) - Con la música por dentro
(1998) - Romance del cumbanchero
(1997) - The View
(1997) - The 22nd New York Salsa Festival
(1997) - RMM 10th. Anniversary Collection VOL. 3
(1997) - RMM 10th. Anniversary Collection VOL. 1
(1996) - Show Rosie O'Donnellové
(1996) - Caiga quien caiga
(1996) - Al compas de un sentimiento
(1996) - Žranice
(1996) - Suplent
(1995) - MADtv
(1995) - Mejores videos de India & Marc Anthony, Los
(1995) - Nebezpečná síť
(1994) - Inside the Actors Studio
(1994) - Extra
(1994) - Familia RMM Combinacion Perfecta
(1994) - Natural Causes
(1993) - Carlitova cesta
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - Gomorron
(1992) - HBO First Look (TV seriál)
(1989) - BingoLotto
(1988) - Live with Regis and Kathie Lee
(1988) - East Side Story
(1985) - Larry King Live
(1981) - Entertainment Tonight
(1975) - Saturday Night Live
(1975) - Good Morning America
Marc Anthony - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1969) Jennifer Lopez - manželka
(*1974) Dayanara Torres - manželka
Další partnerské vztahy:
(*1967) Mira Sorvino

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Opice

Opice (Země)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
16

16. den - Přímočarost

Numerologie - den narození
Má jasný názor na to, co je v životě dobré a špatné. Ozývá se proti netoleranci. Má dobrou pozorovací schopnost. Má smysl pro harmonii a lad. Je něžná a milá. Má snahu dobře vycházet s druhými a pochopit, co potřebují.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 16.9.1968 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Marc Anthony 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Marc Anthony - herec, zpěvák

se narodil 16.9.1968 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Marc Anthony

Dnes se narodili
Česká republika Čestmír Řanda st.
(*1923) zasloužilý umělec, herec, divadelní režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901) herec, režisér

Spojené státy Jeff Chandler
(*1918) herec, zpěvák

Irsko Paddy Kelly
(*1977) zpěvák, skladatel, textař, bývalý člen The Kelly Family

Spojené státy Robert Hand
(*1942) astrolog


Marc Anthony
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
23°40’
 
LunaLuna:
Rak
11°49’
 
MerkurMerkur:
Váhy
19°38’
 
VenušeVenuše:
Váhy
17°28’
 
MarsMars:
Lev
26°40’
 
JupiterJupiter:
Panna
18°00’
 
SaturnSaturn:
Beran
24°12’
R
UranUran:
Panna
29°13’
 
NeptunNeptun:
Štír
24°14’
 
PlutoPluto:
Panna
22°42’
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
10°15’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
10°01’
 
CheirónCheirón:
Beran
1°25’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
5xZeměZemě
2xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Radek John
(*1954) politik, publicista, spisovatel a scénárista

Česká republika Zdeněk Junák
(*1951) herec

Venezuela Alicia Machado
(*1976) herečka, zpěvačka, modelka

Mexiko Dulce María
(*1985) herečka, zpěvačka, hudební skladatelka

Francie Philippe Bouvard
(*1929) spisovatel


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Grossmann
(*1941 - 1971) herec, zpěvák, textař, autor her a povídek

Jižní Afrika Nelson Mandela
(*1918 - 2013) prezident JAR, bojovník proti apartheidu

Francie Alexandre Dumas starší
(*1802 - 1870) prozaik, dramatik, spisovatel

Rakousko Wolfgang Amadeus Mozart
(*1756 - 1791) hudební skladatel, pianista, varhaník, virtuos

Francie Claude Monet
(*1840 - 1926) francouzský impresionistický malíř a grafik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »