Marc Lavoine wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Marc Lavoine

Pohlaví:
Muž
Narození:
6.8. 1962 - 04:45h
Místo:
Longjumeau
Země:
Věk:
56 let
  • Slunce: Lev
  • Luna:    Váhy
  • ASC:     Lev
  • Životní číslo: 5
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, zpěvák

Marc Lavoine - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Geslain (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
6.8.1962 - 04:45  (CET)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
6.8.1962 - 03:45  
FR, Longjumeau:
48°42' s.š., 2°18' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Marc Lavoine 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Marc Lavoine
datum narození 6.8.1962
(herec, zpěvák, instagram)

Marc Lavoine - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - L'emprise
(2014) - Sex v Paříži
(2014) - La Liste de mes envies
(2014) - Frères d'armes (TV seriál)
(2014) - À toute épreuve
(2013) - Papa Was Not a Rolling Stone
(2013) - Maman est en Amérique, elle a rencontré Buffalo Bill
(2013) - Le Coeur des hommes 3
(2013) - Bez hranic (TV seriál)
(2012) - Mains armées
(2011) - Les tribulations d'une caissière
(2010) - Přátelství nade vše
(2010) - Arthur a souboj dvou světů
(2009) - Korkoro
(2009) - Celle que j'aime
(2007) - Rencontres de cinéma
(2007) - Si c'était lui...
(2007) - Mužská srdce 2
(2006) - Salut les Terriens
(2006) - Le Village des enfoirés
(2006) - Toute la beauté du monde
(2003) - Les grands du rire
(2003) - La méthode Cauet
(2003) - Francouz
(2003) - Les Clefs de bagnole
(2002) - Hodný zloděj
(2002) - Blanche - královna zbojníků
(2001) - 2001 - l'odyssée des enfoirés
(2001) - Má žena je herečka
(2001) - Deception
(2001) - Dans la gueule du loup
(2000) - Qui veut gagner des millions?
(2000) - On ne peut pas plaire à tout le monde
(1999) - Les Enfoirés: dernière édition avant l'an 2000
(1999) - Moje drahá polovička
(1998) - Vivement dimanche prochain
(1998) - Tapis rouge
(1998) - Enfoirés en coeur
(1998) - Cantique de la racaille
(1997) - Le Zénith des enfoirés
(1996) - Thé ou café
(1996) - Vice vertu et vice versa
(1996) - Les Menteurs
(1995) - Fiesta
(1994) - Vincent à l'heure
(1994) - L'enfer
(1993) - Taratata
(1984) - Frankenstein 90
(1981) - Pause-café (TV seriál)

ASTROLOGIE
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Luna ve Vahách

Luna ve Vahách

Luna (Měsíc)
Luna ve Vahách hledá bezpečí v nějakém vztahu, má potřebu někoho uspokojovat, touží po společenské angažovanosti. Později se ale musí objevit a převážit to, co uspokojuje vás. Silná je potřeba rovnováhy a harmonie.

Ascendent ve Lvu

Ascendent ve Lvu

Ascendent / Descendent
Tento člověk potřebuje uplatňovat svou tvořivost, autoritu a moc. Vyhledává lásku, obdiv, potlesk. U někoho to vede k tomu, že se násilím dere do popředí, chová se výstředně. Obsahem usilování by mělo být stát se samostatnou svébytnou individualitou. Nebezpečím těchto lidí je pýcha. Musí nejdříve vyvinout patřičné úsilí, aby si úctu a obdiv zasloužili.

HOROSKOPY
Tygr

Tygr (Voda)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
6

6. den - Harmonie

Numerologie - den narození
Tato osoba potřebuje lásku a teplo domova. Vše dělá proto, aby dosáhla harmonie. Hledá partnera pro celý život. Je laskavá, citlivá, ohleduplná a bezelstná. Miluje rodinu a lidi, žije řádným manželským životem.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 6.8.1962 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Marc Lavoine 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Marc Lavoine - herec, zpěvák

se narodil 6.8.1962 ve městě Longjumeau
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Marc Lavoine

Dnes se narodili
Spojené státy Mickey Rooney
(*1920) herec

Česká republika František Filipovský
(*1907) herec, dabér

Česká republika Martin Růžek
(*1918) herec

Rakousko Romy Schneider
(*1938) herečka

Velká Británie Frank Lloyd
(*1886) režisér, herec


Marc Lavoine
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Lev
13°12’
1
 
LunaLuna:
Váhy
15°31’
4
 
MerkurMerkur:
Lev
21°14’
1
 
VenušeVenuše:
Panna
27°12’
3
 
MarsMars:
Blíženci
19°16’
11
 
JupiterJupiter:
Ryby
10°48’
8
R
SaturnSaturn:
Vodnář
7°40’
7
R
UranUran:
Lev
29°45’
2
 
NeptunNeptun:
Štír
10°46’
4
 
PlutoPluto:
Panna
8°55’
2
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
8°30’
1
R
Černá LunaLilith:
Váhy
1°12’
3
 
CheirónCheirón:
Ryby
9°41’
8
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Blíženci
1°35’
11
Domy:
Lev
3°54’
Vodnář
3°54’
2:
Lev
21°37’
8:
Vodnář
21°37’
3:
Panna
13°54’
9:
Ryby
13°54’
Váhy
13°51’
Beran
13°51’
5:
Štír
22°35’
Býk
22°35’
6:
Kozoroh
2°15’
Rak
2°15’
Zastoupení živlů:
9xOheňOheň
2xZeměZemě
4xVzduchVzduch
2xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Blíženci
8°52’
11
Slun./Luna:
Panna
14°21’
3


Zítra slaví narozeniny
Slovensko Yvetta Blanarovičová
(*1963) herečka, zpěvačka

Česká republika Veronika Freimanová
(*1955) herečka

Spojené státy Kevin Sorbo
(*1958) herec

Španělsko Pedro Almodóvar
(*1951) režisér, scénárista, herec

Spojené státy Howard Hughes
(*1905) režisér, letec, zakladatel a majitel Hughes Aircraft, jeden z nejbohatších lidí planety v 70. letech


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Bourvil
(*1917 - 1970) herec, zpěvák

Česká republika Sigmund Freud
(*1856 - 1939) lékař, psychiatr

Spojené státy Bob Fosse
(*1927 - 1987) herec

Spojené státy Robert Abel
(*1937 - 2001) tvůrce vizuálních efektů

Francie Prosper Mérimée
(*1803 - 1870) dramatik, prozaik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »