Marcia Cross wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Marcia Cross
(Marcia Anne Cross)

Pohlaví:
Žena
Narození:
25.3. 1962 - 10:49h
Místo:
Newton, Massachusetts
Země:
Věk:
56 let
  • Slunce: Beran
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 1
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka

Marcia Cross - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Taglilatelo (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
25.3.1962 - 10:49  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
25.3.1962 - 15:49  
US, Newton:
42°20' s.š., 71°13' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Marcia Cross 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Marcia Cross
datum narození 25.3.1962
(herečka, instagram)

Marcia Cross - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Za oponou noci
(2011) - Bringing Up Bobby
(2010) - Postavte se rakovině
(2009) - Právě Peck
(2008) - The 60th Primetime Emmy Awards
(2008) - The Bonnie Hunt Show
(2008) - Speechless
(2006) - The Megan Mullally Show
(2005) - The 57th Annual Primetime Emmy Awards
(2005) - Martha
(2004) - The Tony Danza Show
(2004) - I Love the '90s (TV seriál)
(2004) - Zoufalé manželky (TV seriál)
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Melrose Place: The E! True Hollywood Story
(2003) - Intimate Portrait: Josie Bissett
(2003) - The Wind Effect
(2002) - SoapTalk
(2002) - Everwood (TV seriál)
(2002) - Eastwick
(2002) - Bank
(2001) - Intimate Portrait: Melissa Sue Anderson
(2001) - Žít ve strachu
(2000) - Cheers: The E! True Hollywood Story
(2000) - Podzimní premiéra
(2000) - Křižovatky medicíny (TV seriál)
(2000) - Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
(1998) - Dva z Queensu (TV seriál)
(1998) - Cíl: Země
(1997) - The View
(1997) - Intimate Portrait: Heather Locklear
(1997) - Temporarily Yours (TV seriál)
(1997) - Ally McBealová (TV seriál)
(1996) - Zvrhlosti žen
(1996) - Všichni starostovi muži (TV seriál)
(1996) - Případ pro Sam (TV seriál)
(1996) - Always Say Goodbye
(1996) - All She Ever Wanted
(1995) - Ripple
(1995) - Ned a Stacey (TV seriál)
(1995) - Mother's Day
(1995) - Krajní meze (TV seriál)
(1994) - M.A.N.T.I.S.
(1994) - Dotek anděla (TV seriál)
(1994) - Burkeho zákon (TV seriál)
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1993) - Boy Meets World (TV seriál)
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - Raven (TV seriál)
(1992) - Melrose Place (TV seriál)
(1991) - Parťáci (TV seriál)
(1991) - Herman's Head (TV seriál)
(1990) - Špatný vliv
(1990) - Bolest a vítězství
(1989) - Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
(1989) - Quantum Leap (TV seriál)
(1989) - Just Temporary
(1989) - Booker (TV seriál)
(1988) - Almost Grown (TV seriál)
(1988) - Almost Grown
(1987) - Jake a Tlusťoch (TV seriál)
(1986) - Oprah show
(1986) - Poslední dny Jesse Jamese
(1986) - It's Garry Shandling's Show (TV seriál)
(1986) - George Washington II: The Forging of a Nation
(1985) - Brass
(1984) - Who's the Boss? (TV seriál)
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1983) - Příběhy z temnot (TV seriál)
(1982) - Na zdraví (TV seriál)
(1981) - Entertainment Tonight
(1979) - Knots Landing (TV seriál)
(1975) - Good Morning America
(1968) - One Life to Live (TV seriál)
(1964) - Another World (TV seriál)
(1956) - The Edge of Night (TV seriál)
(1952) - Today
Marcia Cross - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Luna ve Štíru

Luna ve Štíru

Luna (Měsíc)
Toto postavení vytváří nutnost nořit se do svých pocitů co nejhlouběji, což s sebou přináší velkou zranitelnost. Nikomu nic nezapomenete. Je těžké k čemukoli vás donutit, výjimečně je možné na vás zapůsobit laskavostí.

Ascendent v Raku

Ascendent v Raku

Ascendent / Descendent
S tímto Ascendentem je třeba rozvíjet a tříbit citový život. Někdo je natolik citově zranitelný, že si kolem svého nitra vytváří tvrdý krunýř. Úkolem je najít svůj způsob, jak uplatnit svou citlivost, ne jí být zahlcován.

HOROSKOPY
Tygr

Tygr (Voda)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
25

25. den - Nenáročnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je skromná a nenáročná. Je citlivá a laskavá. Pro svůj život potřebuje citlivého partnera. Je tvořící a zábavná. Má sklony k uměleckým směrům. Má dobrou představivost a má nadání.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 25.3.1962 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Marcia Cross 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Marcia Cross - herečka

se narodila 25.3.1962 ve městě Newton, Massachusetts, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Marcia Cross

Dnes se narodili
Spojené státy Tim Robbins
(*1958) herec, režisér

Velká Británie Angela Lansbury
(*1925) herečka

Česká republika Vladimír Šmeral
(*1903) herec


Německo Nico
(*1938) herečka, skladatelka


Marcia Cross
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Beran
4°30’
10
 
LunaLuna:
Štír
22°42’
5
 
MerkurMerkur:
Ryby
15°25’
9
 
VenušeVenuše:
Beran
18°29’
10
 
MarsMars:
Ryby
10°27’
9
 
JupiterJupiter:
Vodnář
29°56’
9
 
SaturnSaturn:
Vodnář
8°51’
8
 
UranUran:
Lev
27°03’
3
R
NeptunNeptun:
Štír
13°04’
5
R
PlutoPluto:
Panna
8°12’
3
R
S.UzelS.Uzel:
Lev
15°34’
2
R
Černá LunaLilith:
Panna
16°20’
3
 
CheirónCheirón:
Ryby
8°08’
9
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Vodnář
28°42’
9
Domy:
Rak
10°31’
Kozoroh
10°31’
2:
Rak
29°34’
8:
Kozoroh
29°34’
3:
Lev
20°49’
9:
Vodnář
20°49’
Panna
17°40’
Ryby
17°40’
5:
Váhy
23°09’
Beran
23°09’
6:
Střelec
4°17’
Blíženci
4°17’
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
1xZeměZemě
2xVzduchVzduch
9xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Býk
14°05’
11
Slun./Luna:
Kozoroh
28°36’
7


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Montgomery Clift
(*1920) herec

Spojené státy Rita Hayworth
(*1918) herečka

Česká republika Rudolf Hrušínský
(*1920) herec, národní umělec

Česká republika Karel Heřmánek
(*1947) herec

Spojené státy Eminem
(*1972) herec, textař, rapper


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Deborah Kerr
(*1921 - 2007) herečka

Německo Hans Frank
(*1900 - 1946) právník, nacista

Německo Wilhelm Frick
(*1877 - 1946) německý ministr vnitra, říšský protektor

Německo Alfred Jodl
(*1890 - 1946) náčelník operačního štábu německých ozbrojených sil (OKW)

Německo Joachim von Ribbentrop
(*1893 - 1946) politik, Hitlerův ministr zahraničí



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »