Marek Daniel wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Marek Daniel

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1971
Země:
Věk:
46 let
Povolání:
herec

Marek Daniel - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1971 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Marek Daniel 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Marek Daniel
datum narození v roce *1971
(herec, instagram)

Marek Daniel - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Já, Mattoni (TV seriál)
(2015) - Boj o koláč
(2014) - Kancelář Blaník
(2014) - Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
(2013) - Mucha - Ježíš (hudební videoklip)
(2013) - Nominační večer Českého lva 2013
(2013) - Možná přijde i charita 2013
(2013) - Srdce temnoty (divadelní záznam)
(2013) - Poslední chvíle lidstva (divadelní záznam)
(2013) - Nevinné lži (TV seriál)
(2013) - Hodina, ve které jsme o sobě nevěděli (divadelní záznam)
(2013) - České století (TV seriál)
(2013) - Co v detektivce nebylo
(2012) - Film o filmu: Polski film
(2012) - Polski film
(2011) - Sráči
(2011) - Rodina je základ státu
(2011) - Alois Nebel
(2010) - Jindřich Štyrský - Mým očím nutno stále házeti potravu
(2010) - Zázraky života (TV seriál)
(2010) - Odcházení (divadelní záznam)
(2009) - Talkshow Jana Saudka
(2009) - Protektor
(2008) - Hvězdný reportér
(2008) - Film o filmu: Protektor
(2008) - Soukromé pasti (TV seriál)
(2007) - Venkovský učitel
(2007) - Gynekologie 2 (TV seriál)
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Štěstí
(2005) - Ivánku, kamaráde, můžeš mluvit? aneb Tak to mi ho teda vyndej (divadelní záznam)
(2005) - Doblba!
(2004) - Na stojáka
(2004) - Vaterland - Lovecký deník
(2004) - Horem pádem
(2003) - Sirup (divadelní záznam)
(2003) - Nuda v Brně
(2003) - Komediograf (TV seriál)
(2002) - Večery Analogonu (TV seriál)
(2001) - Komedie
(2001) - Vyhnání z ráje
(2001) - Uniforma
(2001) - Paralelní světy
(2001) - Divoké včely
(2000) - Tmavomoudrý svet
(1999) - Osudy piva
(1998) - Vašek Nešika a Šikulka Šikovná
(1998) - Systém Jarda Král
(1998) - Převeliké klanění právě narozenému Jezulátku aneb Betlém
(1998) - Kinetická encyklopedie všehomíra (TV seriál)
(1997) - Stůj, nebo se netrefím!
(1997) - Četnické humoresky (TV seriál)
(1996) - Kolja
(1994) - Detektiv Martin Tomsa (TV seriál)

Marek Daniel - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Vepř

Vepř (Kov)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Vrba

Vrba

Keltský horoskop
Lidé Vrby mívají složitou povahu. Na jedné straně jsou velmi senzitivní, vnímaví a citliví. Na straně druhé mají v sobě jakýsi věčný neklid, vnitřní nespokojenost, proměnlivost nálad i chování. Vrba mívá velkou fantazii, někdy bývá až snivá a dokáže se velmi dobře vcítit do situace druhých. Je velmi dobrým psychologem a umí toho využívat.

NUMEROLOGIE
13

13. den - Zranitelnost

Numerologie - den narození
Je samostatná a ctižádostivá. Je věrná, otevřená a odpovědná. Je oddaným partnerem. Tvrdě pracuje pro získání materiální jistoty.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Marek Daniel 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Marek Daniel - herec

se narodil v roce *1971 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Marek Daniel

Dnes se narodili
Spojené státy Bill Murray
(*1950) herec, scénárista

Česká republika Věra Ferbasová
(*1913) herečka

Česká republika Daniela Kolářová
(*1946) herečka

Česká republika Luba Skořepová
(*1923) herečka, spisovatelka

Česká republika Regina Zahradníková-Řandová
(*1967) herečka, dabérka


Marek Daniel
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
20°02’
 
LunaLuna:
Rak
11°12’
 
MerkurMerkur:
Panna
2°12’
 
VenušeVenuše:
Panna
24°35’
 
MarsMars:
Vodnář
11°59’
 
JupiterJupiter:
Střelec
0°14’
 
SaturnSaturn:
Blíženci
6°29’
 
UranUran:
Váhy
12°26’
 
NeptunNeptun:
Střelec
0°34’
 
PlutoPluto:
Panna
29°11’
 
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
12°25’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
11°40’
 
CheirónCheirón:
Beran
12°32’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
5xZeměZemě
4xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Ukrajina Paul Muni
(*1895) herec

Česká republika Arnošt Goldflam
(*1946) herec, režisér, dramatik, spisovatel, pedagog

Česká republika Zdeněk Štěpánek
(*1896) herec, scénárista, režisér, dramatik

Austrálie Nick Cave
(*1957) skladatel, herec, zpěvák, spisovatel

Velká Británie Rosamunde Pilcher
(*1924) spisovatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Dánsko král Haakon VII.
(*1872 - 1957) král

Velká Británie Walter Scott
(*1771 - 1832) básník, prozaik

Polsko Arthur Schopenhauer
(*1788 - 1860) filosof, pesimista

Spojené státy Florence Griffith Joyner
(*1959 - 1998) atletka, sprinterka, trojnásobná olympijská vítězka

Belgie Henry Bauchau
(*1913 - 2012) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »