Marek Ťapák wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Marek Ťapák

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1960 (?)
Země:
Věk:
58 let
Povolání:
herec

Marek Ťapák - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1960 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Marek Ťapák 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Marek Ťapák
datum narození v roce *1960
(herec, instagram)

Marek Ťapák - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - 49. Horehronské dni spevu a tanca v Heľpe
(2014) - Doktori (TV seriál)
(2013) - Chlapi neplačú (TV seriál)
(2013) - České století (TV seriál)
(2012) - Tanec mezi střepinami
(2012) - Horúca krv (TV seriál)
(2011) - Zadná Poľana
(2011) - Dr. Ludsky (TV seriál)
(2009) - Bez servítky
(2009) - Odsouzené (TV seriál)
(2008) - Mesto tieňov (TV seriál)
(2007) - Záhady SK (TV seriál)
(2006) - Príbeh jedného Platana
(2003) - Záchranáři (TV seriál)
(1998) - Pevnosť Boyard
(1998) - Obrus s monogramom
(1997) - Nejasná zpráva o konci světa
(1996) - Matúš
(1996) - Handel's Last Chance
(1995) - Veľmi starí obaja
(1994) - Škoda,že je pobehlica (divadelní záznam)
(1994) - Národný hriešnik
(1994) - Dvadsaťštyri hodín zo života istej ženy
(1992) - Putá osudu
(1991) - Štúrovci (TV seriál)
(1990) - Vtáčia princezná
(1990) - Niť života
(1990) - Keď báčik z Chochoľova umrie
(1990) - Faidra
(1989) - Ráno ako pes
(1989) - Núraddín Ali a Anísaldžalísa
(1989) - Krajina Dživiben
(1988) - Zostane to v rodine
(1988) - Samo, kupec a kráľ
(1988) - Sagarmatha
(1988) - Karakušov rozsudok
(1987) - Koník z ebenu
(1986) - Kohút nezaspieva
(1986) - Keby to naši vedeli
(1986) - Don Carlos
(1986) - Alžbetin dvor (TV seriál)
(1986) - Akcia Edelstein
(1985) - Skleníková Venuša
(1985) - Pred sviatkami
(1985) - Hlupákovo šťastie
(1984) - Povstalecká história (TV seriál)
(1984) - Návrat Jána Petru
(1984) - Najmocnejšia zbraň
(1984) - Majka
(1984) - Čierny slnovrat
(1983) - Letný strom radosti
(1982) - Vinník bez viny?
(1982) - Rozprávky pätnástich sestier (TV seriál)
(1982) - Největší pecivál na světě
(1981) - Plavčík a Vratko
(1981) - Katera
(1980) - Najatý klaun
(1980) - Bakalári (TV seriál)
(1977) - Vianočné oblátky
(1973) - Putovanie do San Jaga
(1967) - Roztrhla sa hudáčkovi struna
(1967) - Mister Scrooge
(1966) - Živý bič
(1966) - Kryštál z Istanbulu

Marek Ťapák - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Krysa

Krysa (Kov)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
22

22. den - Vytrvalost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a laskavá. Potřebuje pro to oporu partnera. Je praktická a důkladná. Je metodická a má organizátorské schopnosti. Snadno provádí praktická rozhodnutí.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Marek Ťapák 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Marek Ťapák - herec

se narodil v roce *1960 ve Slovenském městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Marek Ťapák

Dnes se narodili
Spojené státy Jack Nicholson
(*1937) herec, scénárista, režisér

Česká republika Barbora Hrzánová
(*1964) herečka

Rusko Vladimir Iljič Lenin
(*1870) politik, spisovatel

Rusko Vladimir Nabokov
(*1899) scénárista, spisovatel

Česká republika Vladimír Špidla
(*1951) politik, 4. předseda vlády České republiky


Marek Ťapák
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
2°21’
 
LunaLuna:
Ryby
22°11’
 
MerkurMerkur:
Beran
9°08’
 
VenušeVenuše:
Beran
16°04’
 
MarsMars:
Ryby
15°35’
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
3°36’
R
SaturnSaturn:
Kozoroh
18°24’
 
UranUran:
Lev
16°55’
R
NeptunNeptun:
Štír
7°55’
R
PlutoPluto:
Panna
3°42’
R
S.UzelS.Uzel:
Panna
22°46’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
28°14’
 
CheirónCheirón:
Ryby
1°21’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
6xZeměZemě
0xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Mexiko Anthony Quinn
(*1915) herec

Velká Británie John Hannah
(*1962) herec

Spojené státy Shirley Temple
(*1928) herečka, politička

Spojené státy Michael Moore
(*1954) kontroverzní režisér, scénárista

Japonsko Kendži Kawai
(*1957) japonský hudební skladatel


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Richard Nixon
(*1913 - 1994) 37. prezident usa

Rumunsko Mircea Eliade
(*1907 - 1986) historik náboženství, spisovatel

Velká Británie James Stirling
(*1791 - 1865) kapitán britského královského námořnictva

Španělsko Miguel de Cervantes
(*1547 - 1616) španělský voják, básník, spisovatel, autor Dona Quijota

Chorvatsko Alida Valli
(*1921 - 2006) herečka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »