Marek Vašut wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Marek Vašut

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1960 (?)
Země:
Věk:
58 let
Povolání:
herec

Marek Vašut - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1960 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Marek Vašut 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Marek Vašut
datum narození v roce *1960
(herec, instagram)

Marek Vašut - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Chcete být milionářem? (TV pořad)
(2016) - Návštěvníci 3: Revoluce
(2016) - Doktorka Kellerová (TV seriál)
(2015) - Stopy života - Tatínek
(2015) - Stopy života - Svatba
(2015) - Stopy života - Poslední návrat
(2015) - Stopy života - Nejhorší zánět
(2015) - Stopy života - Na dřeň
(2015) - Stopy života - Mateřská láska
(2015) - Lovci a oběti
(2014) - Překvápko!
(2014) - Pretty Woman
(2014) - Barrandovský Silvestr 2014
(2014) - Stopy života - O život
(2014) - Stopy života - Na plný úvazek
(2014) - Stopy života - Bílý střelec
(2014) - Stopy života - Až na věky
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2013) - Polívka na víně
(2013) - Máme rádi Česko
(2013) - Copak bych vám lhal?
(2013) - Barrandovský Silvestr
(2013) - Hledá se prezident
(2013) - Sanitka 2 (TV seriál)
(2013) - ONA A ON (TV seriál)
(2013) - Chvilková slabost
(2013) - Doktoři z Počátků (TV seriál)
(2013) - Bez hranic (TV seriál)
(2012) - Zdeněk Podhůrský & UNDERHILL: Číslo na Boha (hudební videoklip)
(2012) - Nikto nie je dokonalý
(2012) - Cesty k úspěchu
(2012) - Policajti z centra (TV seriál)
(2012) - Kurýr (TV seriál)
(2011) - Trampoty
(2011) - Pokondr live
(2011) - Bubo bubo
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Tajemství filmových kaskadérů
(2011) - V peřině
(2011) - Borgia (TV seriál)
(2010) - Show Jana Krause
(2010) - Mazec
(2010) - Kajínek
(2009) - Pojedinki: Pravitělstvo SŠA protiv Rudolfa Abelja
(2009) - Čas grimás
(2009) - Veni, vidi, vici
(2009) - Synova válka
(2009) - Solomon Kane
(2009) - The Philanthropist (TV seriál)
(2009) - Kněžna Libuše
(2008) - Intimní zpověď
(2008) - Strom naděje a splněných přání (koncert)
(2008) - Vy nám taky, šéfe!
(2008) - Vlna
(2008) - Panelák (TV seriál)
(2008) - Expozitura (TV seriál)
(2008) - Comeback (TV seriál)
(2008) - Bathory
(2007) - Mene Tekel (hudební videoklip)
(2007) - U muziky na silvestra
(2007) - Trapasy (TV seriál)
(2007) - Svatba na bitevním poli
(2007) - Chyťte doktora
(2007) - Hannibal - Zrození
(2007) - Edith Piaf
(2007) - Bestiář
(2006) - Trosečník
(2006) - Nákupná horúčka
(2006) - Let's Dance
(2006) - Extra
(2006) - Tristan a Isolda
(2006) - Prachy dělaj člověka
(2006) - Místo v životě (TV seriál)
(2006) - Krev zmizelého (TV seriál)
(2005) - Za oponou
(2005) - Všechnopárty
(2005) - VIP na cestách
(2005) - Umění milovat
(2005) - Ulice (TV seriál)
(2005) - Rána z milosti
(2005) - Obchod s bílým masem
(2005) - Medzi nami (TV seriál)
(2005) - Krev zmizelého
(2005) - Kameňák 3
(2005) - Jasnovidec
(2004) - Tenkrát na východě
(2004) - Pánský klub
(2004) - Zeměpis světa (TV seriál)
(2004) - Rex-patriates
(2004) - Zůstane to mezi námi
(2004) - Zbojníci (TV seriál)
(2004) - Van Helsing
(2004) - Román pro ženy
(2004) - Noci smutku
(2004) - Kameňák 2
(2003) - Strážce duší (TV seriál)
(2003) - Společník
(2003) - Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (TV seriál)
(2003) - Liga výjimečných
(2003) - Kameňák
(2003) - Hitler: Vzestup zla
(2003) - Děti planety Duna (TV seriál)
(2002) - Film o filmu: Andělská tvář
(2002) - xXx
(2002) - Únos domů
(2002) - Pohádka z ostrova Man
(2002) - Česká spojka
(2002) - Blade 2
(2001) - Tyjátr
(2001) - Stříbrná paruka (TV seriál)
(2001) - Nikdo neměl diabetes
(2001) - Múza je hrůza
(2001) - Experiment
(2001) - Člověk v ZOO
(2001) - Černí andělé (TV seriál)
(2001) - Andělská tvář
(2000) - Na palmě
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Urlaub auf Leben und Tod - Eine Familie hält zusammen
(1999) - Piráti (TV seriál)
(1999) - Nemocnice na pokraji zkázy (TV seriál)
(1999) - Mladý Ivanhoe
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Vykání psovi
(1998) - Motel Anathema (TV seriál)
(1998) - Milenec lady Chatterleyové
(1998) - The Brylcreem Boys
(1997) - TV Bomba
(1997) - Zdivočelá země (TV seriál)
(1997) - Četnické humoresky (TV seriál)
(1996) - Mňága - Happy End
(1996) - Pohádka o nejšťastnějším království
(1996) - Na hraně
(1996) - Mission: Impossible
(1995) - Horoskopičiny
(1995) - Venušina delta
(1995) - Playgirls II
(1995) - Jak chutná smrt
(1995) - Hazard
(1994) - Ruská ruleta
(1994) - Český bodyguard
(1994) - Jak se točil ŘÁD
(1994) - Zapomenuté tváře
(1994) - Řád
(1994) - Přetržený výkřik
(1994) - O zvířatech a lidech (TV seriál)
(1994) - Otčina
(1994) - Nehynoucí láska
(1994) - Nanebevstoupení Lojzka Lapáčka (TV seriál)
(1994) - Dračí prsten
(1994) - Divadelní román
(1994) - Diamantové meče
(1994) - Detektiv Martin Tomsa (TV seriál)
(1994) - Akumulátor 1
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Peklo v řetězech II
(1993) - Krvavý román
(1993) - Konec básníků v Čechách
(1993) - Jenny Marx, la femme du diable
(1993) - Hostina
(1993) - Hora jménem Andělská
(1993) - Anatol
(1992) - Vaše velká premiéra
(1992) - Šance
(1992) - Uctivá poklona, pane Kohn (TV seriál)
(1992) - Přítelkyně z domu smutku (TV seriál)
(1992) - Kamarád do deště II - Příběh z Brooklynu
(1992) - Hříchy pro pátera Knoxe (TV seriál)
(1990) - Šaráda
(1990) - Vracenky
(1990) - Vlci
(1990) - Sedum
(1990) - O Radkovi a Mileně
(1990) - Král kolonád
(1990) - Chybná diagnóza
(1989) - Zrcadlo
(1989) - Všechny krásy života
(1989) - Útěk ze seriálu
(1989) - Příběh '88
(1989) - O podezíravém králi
(1989) - Fubu
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1989) - Dlouhá míle (TV seriál)
(1989) - Divoká svině
(1989) - Divoká srdce
(1988) - Vlastně se nic nestalo
(1988) - Stupne poražených
(1988) - Pražská 5
(1988) - Druhý dech (TV seriál)
(1987) - Manéž Bolka Polívky
(1987) - Smrt z laboratoře
(1987) - O houslích krále snů
(1987) - Já, ty, on
(1987) - Hauři
(1987) - Flotila
(1986) - Ruce
(1986) - Pěsti ve tmě
(1986) - Panoptikum města pražského (TV seriál)
(1985) - Svět mýdlových bublinek
Marek Vašut - Knihy
2002 - Humanet

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Krysa

Krysa (Kov)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
5

5. den - Vnímavost

Numerologie - den narození
Je otevřená, odvážná, energická a zásadová. Je ráda svým pánem. Je vnímavá. Má ráda pokrok a potřebuje pro svoji činnost prostor. Má ráda změny a není pro ni nic pevného. Má téměř magnetický vliv na lidi, má šarm.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Marek Vašut 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Marek Vašut - herec

se narodil v roce *1960 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Marek Vašut

Dnes se narodili
Spojené státy Trey Parker
(*1969) herec, režisér, dabér, spolutvůrce seriálu South Park

Francie Auguste Lumière
(*1862) režisér, herec, jeden z prvních filmových tvůrců

Itálie Umberto Boccioni
(*1882) italský malíř, sochař, kritik umění, hlavní teoretik futurismu

Česká republika Zdeněk Tůma
(*1960) ekonom, 2. guvernér České národní banky

Spojené státy John Lithgow
(*1945) herec


Marek Vašut
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
14°59’
 
LunaLuna:
Panna
1°34’
 
MerkurMerkur:
Býk
1°31’
 
VenušeVenuše:
Býk
2°03’
 
MarsMars:
Ryby
25°34’
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
3°14’
R
SaturnSaturn:
Kozoroh
18°22’
R
UranUran:
Lev
16°59’
 
NeptunNeptun:
Štír
7°34’
R
PlutoPluto:
Panna
3°36’
R
S.UzelS.Uzel:
Panna
22°04’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
29°42’
 
CheirónCheirón:
Ryby
1°49’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
10xZeměZemě
0xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Maďarsko Bela Lugosi
(*1882) herec

Spojené státy Viggo Mortensen
(*1958) herec

Slovensko Hana Hegerová
(*1931) herečka, zpěvačka

Velká Británie Danny Boyle
(*1956) režisér, scénárista, herec

Francie Daniel Prévost
(*1939) herec, komik


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Oldřich Lipský
(*1924 - 1986) scénárista, režisér

Spojené státy Edward S. Curtis
(*1868 - 1952) etnolog, fotograf

Francie Camille Claudel
(*1864 - 1943) francouzská sochařka a grafička

Austrálie Dymphna Cusack
(*1902 - 1981) spisovatelka

Velká Británie Jacqueline du Pré
(*1945 - 1987) anglická violoncellistka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »