Margaret Cho wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Margaret Cho
(Margaret Moran Cho)

Pohlaví:
Žena
Narození:
5.12. 1968 - 06:29h
Místo:
San Francisco, Kalifornie
Země:
Věk:
48 let
  • Slunce: Střelec
  • Luna:    Blíženci
  • ASC:     Střelec
  • Životní číslo: 5
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka, režisérka

Margaret Cho - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Taglilatelo (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
5.12.1968 - 06:29  (PST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
5.12.1968 - 14:29  
US, San Francisco:
37°47' s.š., 122°25' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Margaret Cho 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Margaret Cho
datum narození 5.12.1968
(herečka, režisérka, instagram)

Margaret Cho - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Hellstorm
(2015) - The Late Show with Stephen Colbert
(2015) - The Women's List
(2015) - Call Me Lucky
(2015) - Undateable John
(2015) - Tooken
(2014) - Finding Your Roots with Henry Louis Gates, Jr
(2014) - Mluvím jako buzna?
(2014) - Lennon or McCartney
(2014) - Senior Project
(2014) - Cabot College
(2013) - The Real
(2013) - In Bed with Joan
(2013) - Hollywood Game Night
(2013) - Gay of Thrones (TV seriál)
(2013) - Amelia's 25th
(2012) - See a Little Light: A Celebration of the Music and Legacy of Bob Mould
(2012) - Where the Bears Are (TV seriál)
(2011) - GGN: Snoop Dogg's Double G News Network
(2011) - Dave's Old Porn
(2011) - Miss Representation
(2010) - Talk show bez zábran
(2010) - The Green Room with Paul Provenza
(2010) - Amerika: Příběh o Spojených státech (TV seriál)
(2009) - Jak Bruce Lee změnil svět
(2009) - V těle boubelky (TV seriál)
(2008) - The Wendy Williams Show
(2008) - Strašidelné příběhy celebrit
(2008) - Bump & Grind: The Making of a Burlesque Diva
(2008) - Zmeškaný hovor
(2008) - Two Sisters
(2008) - Sordid Lives: The Series (TV seriál)
(2008) - The Snake
(2008) - Prop 8: The Musical
(2007) - Rick & Steve the Happiest Gay Couple in All the World (TV seriál)
(2007) - Girltrash!
(2006) - Bizarní jídla
(2006) - Phone Sex
(2006) - V dobrém i zlém (TV seriál)
(2006) - Pokoj č. 10 (TV seriál)
(2006) - East Broadway
(2005) - Dancing with the Stars
(2005) - Margaret Cho: Assassin
(2005) - Bam Bam and Celeste
(2003) - Real Time with Bill Maher
(2003) - Nikdo se nic nedozví
(2002) - Fashion Police
(2002) - The Anna Nicole Show
(2001) - One on One (TV seriál)
(2000) - The Remarkable Journey (TV seriál)
(2000) - $pent
(1999) - Get Bruce
(1999) - Celebrity Profile (TV seriál)
(1999) - The Tavern
(1999) - Rick & Steve the Happiest Gay Couple in All the World
(1999) - Can't Stop Dancing
(1998) - Hollywood Squares
(1998) - Tenká růžová čára
(1998) - Sex ve městě (TV seriál)
(1998) - Přistání naslepo
(1998) - Lumpíci
(1998) - Five Houses
(1997) - The View
(1997) - Tváří v tvář
(1997) - Sweethearts
(1997) - Pink as the Day She Was Born
(1997) - Fakin' Da Funk
(1996) - State of the Union: Undressed
(1996) - Show Rosie O'Donnellové
(1996) - Poslední večírek
(1995) - Comic Relief VII
(1995) - Zkurvená generace
(1995) - Happily Ever After: Fairy Tales for Every Child (TV seriál)
(1995) - Dr. Katz, profesionální terapeut (TV seriál)
(1994) - The Wonderful World of Disney: 40 Years of Television Magic
(1994) - Red Shoe Diaries 9: Hotline
(1994) - Duckman: Private Dick/Family Man (TV seriál)
(1994) - The Critic (TV seriál)
(1994) - Attack of the 5 Ft.2 Women
(1994) - Angie
(1994) - All-American Girl (TV seriál)
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1993) - Chůva k pohledání (TV seriál)
(1992) - The Golden Palace (TV seriál)
(1992) - Deníky červených střevíčků (TV seriál)
(1988) - Stand-Up Spotlight
(1988) - American Experience (TV seriál)

Margaret Cho - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Margaret Cho - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Luna v Blížencích

Luna v Blížencích

Luna (Měsíc)
Luna v Blížencích se projevuje potřebou změny a bezprostřednosti. Bezpečí spočívá v tom, že sdělujete své pocity jiným a sami o nich přemýšlíte. Můžete být upovídaní, vyjadřujete se lehce a obratně, lze to využít v literatuře, žurnalistice nebo poradenství.

Ascendent ve Střelci

Ascendent ve Střelci

Ascendent / Descendent
Jedna část přirozenosti směřuje vzhůru, k vznešeným cílům, druhá je ovládána pozemskými a animálními instinkty. Život tohoto člověka může být provázen neustálým hledáním něčeho těžko dosažitelného. Ještě než se přiblíží svému cíli, už vidí další. Člověk s Ascendentem ve Střelci je plný žáru, proto potřebuje tuto energii a nadšení uplatnit.

HOROSKOPY
Opice

Opice (Země)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
5

5. den - Vnímavost

Numerologie - den narození
Je otevřená, odvážná, energická a zásadová. Je ráda svým pánem. Je vnímavá. Má ráda pokrok a potřebuje pro svoji činnost prostor. Má ráda změny a není pro ni nic pevného. Má téměř magnetický vliv na lidi, má šarm.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 5.12.1968 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Margaret Cho 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Margaret Cho - herečka, režisérka

se narodila 5.12.1968 ve městě San Francisco, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Margaret Cho

Dnes se narodili
Spojené státy Sean Young
(*1959) herečka

Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politik, bratr JFK

Německo Otto von Habsburg
(*1912) spisovatel, europoslanec, publicista, novinář, nejstarším synem císaře karla i.

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) anglický básník období preromantismu

Itálie papež Pius VIII.
(*1761) 253. papež


Margaret Cho
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Střelec
13°32’
1
 
LunaLuna:
Blíženci
20°28’
7
 
MerkurMerkur:
Střelec
12°42’
1
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
24°50’
2
 
MarsMars:
Váhy
15°50’
10
 
JupiterJupiter:
Váhy
2°54’
10
 
SaturnSaturn:
Beran
18°55’
5
R
UranUran:
Váhy
3°28’
10
 
NeptunNeptun:
Štír
26°53’
12
 
PlutoPluto:
Panna
24°58’
10
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
6°00’
4
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
18°58’
7
 
CheirónCheirón:
Ryby
28°51’
4
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Býk
27°03’
6
Domy:
Střelec
4°00’
Blíženci
4°00’
2:
Kozoroh
5°45’
8:
Rak
5°45’
3:
Vodnář
12°12’
9:
Lev
12°12’
Ryby
18°20’
Panna
18°20’
5:
Beran
18°49’
Váhy
18°49’
6:
Býk
13°16’
Štír
13°16’
Zastoupení živlů:
7xOheňOheň
4xZeměZemě
5xVzduchVzduch
1xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Váhy
26°10’
11
Slun./Luna:
Panna
17°00’
9


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Goldie Hawn
(*1945) herečka, režisérka

Island Björk
(*1965) herečka, zpěvačka, textařka

Česká republika Lešek Semelka
(*1946) zpěvák, skladatel, klávesista

Česká republika Kateřina Kristelová
(*1979) herečka, moderátorka, modelka, pedagožka

Itálie papež Benedikt XV
(*1854) 258. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Pavel Bobek
(*1937 - 2013) zpěvák

Rusko Lev Nikolajevič Tolstoj
(*1828 - 1910) spisovatel

Velká Británie MacGregor Mathers
(*1854 - 1918) okultista, zednář, zakladatel hermetického řádu Zlatý úsvit

Spojené státy Robert Altman
(*1925 - 2006) režisér, scénárista, herec

Německo Wolfgang Borchert
(*1921 - 1947) scénárista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »