Maria Meriko wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Maria Meriko
(Maria Meriko Alikhanichvili)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Koutaisi
Země:
Věk:
† 74 let
Úmrtí:
Povolání:
herečka

Maria Meriko - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
24.3.1920 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Maria Meriko 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Maria Meriko
datum narození 24.3.1920
(herečka, instagram)

Maria Meriko - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1993) - Haute tension - Adieu marin
(1992) - Divertimenti della vita privata, I
(1991) - Nestor Burma (TV seriál)
(1990) - La Veillée
(1989) - Suivez cet avion
(1989) - Nuits révolutionnaires, Les (TV seriál)
(1988) - La Maison assassinée
(1986) - A Mala de Cartão (TV seriál)
(1985) - Colonnes du ciel, Les (TV seriál)
(1984) - Irène et Fred
(1982) - Le Rêve d'Icare
(1981) - Nana (TV seriál)
(1981) - Les Fruits de la passion
(1980) - La vie des autres (TV seriál)
(1980) - Amours des années folles, Les (TV seriál)
(1979) - Staline-Trotsky: Le pouvoir et la révolution
(1976) - Comme du bon pain (TV seriál)
(1975) - La Soupe froide
(1975) - Nenapravitelný
(1975) - Lesk a bída kurtizán (TV seriál)
(1975) - Azev: Le tsar de minuit
(1974) - Paul et Virginie (TV seriál)
(1973) - Témoignages (TV seriál)
(1973) - Les yeux qui hurlent
(1972) - Les Rendez-vous en forêt
(1972) - Le Bar de la fourche
(1971) - Paní z Monsoreau (TV seriál)
(1970) - The Lady in the Car with Glasses and a Gun
(1967) - Tribunal de l'impossible, Le (TV seriál)
(1967) - Les dossiers de l'écran (TV seriál)
(1966) - Rouletabille (TV seriál)
(1963) - Thierry la Fronde (TV seriál)
(1962) - Tajnosti Paříže
(1961) - Les Mystères de Paris
(1961) - Les Perses: tragédie d'Eschyle
(1961) - L'Affaire Nina B.
(1960) - La Caméra explore le temps: Le drame des poisons
(1959) - Une simple histoire
(1958) - Posledních pět minut (TV seriál)
(1957) - En votre âme et conscience (TV seriál)
(1957) - Assassins et voleurs

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Opice

Opice (Kov)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
24

24. den - Přívětivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je velmi kamarádská, ochotná, velkorysá a starostlivá. Je citlivá, něžná, štědrá a laskavá. Má metodický přístup a je praktická. Má ráda harmonii a krásu.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 24.3.1920 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Maria Meriko 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Maria Meriko - herečka

se narodila 24.3.1920 ve městě Koutaisi
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Maria Meriko

Dnes se narodili
Spojené státy Linda Hamilton
(*1956) herečka

Spojené státy James Caviezel
(*1968) herec

Itálie Marcello Mastroianni
(*1924) herec

Česká republika Zdeněk Srstka
(*1935) herec, kaskadér

Česká republika Bořivoj Navrátil
(*1933) herec


Maria Meriko
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
3°33’
 
LunaLuna:
Býk
26°46’
 
MerkurMerkur:
Ryby
25°44’
R
VenušeVenuše:
Ryby
7°11’
 
MarsMars:
Štír
8°32’
R
JupiterJupiter:
Lev
8°16’
R
SaturnSaturn:
Panna
6°22’
R
UranUran:
Ryby
3°26’
 
NeptunNeptun:
Lev
8°55’
R
PlutoPluto:
Rak
5°40’
 
S.UzelS.Uzel:
Štír
17°57’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
17°17’
 
CheirónCheirón:
Beran
6°13’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
3xZeměZemě
0xVzduchVzduch
6xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Gwyneth Paltrow
(*1972) herečka, režisérka, scénáristka

Spojené státy Meat Loaf
(*1947) herec, zpěvák

Německo Jean-Marc Barr
(*1960) herec

Česká republika Ivana Chýlková
(*1963) herečka

Velká Británie Irvine Welsh
(*1957) spisovatel, scénárista, autor Trainspottingu


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Paul Newman
(*1925 - 2008) herec, scénárista, režisér

Slovensko Květa Fialová
(*1929 - 2017) herečka

Německo August Macke
(*1887 - 1914) německý expresionistický malíř, člen skupiny Der Blaue Reiter

Česká republika Zdeňka Baldová
(*1885 - 1958) herečka

Spojené státy Bessie Smith
(*1894 - 1937) zpěvačka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »