Marián Gallo wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Marián Gallo

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Martin
Země:
Věk:
† 72 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Marián Gallo - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
6.6.1928 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Marián Gallo 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Marián Gallo
datum narození 6.6.1928
(herec, instagram)

Marián Gallo - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1994) - O Jankovi kľúčiarovi
(1992) - Chaos (divadelní záznam)
(1989) - Reverend
(1988) - Solúnski bratia
(1988) - Samo, kupec a kráľ
(1987) - Tá tajovská voda mútna
(1987) - Henrich IV. (divadelní záznam)
(1986) - Sen o kováčovi
(1986) - Ľudmilka
(1986) - Eygletiérovci
(1985) - Stará dobrá kapela (divadelní záznam)
(1985) - Raz, dva, tri
(1984) - Profesor na bielom koni
(1983) - Sólo pre Cantus firmus
(1983) - Saša
(1983) - Cesta na krvavé pole
(1983) - Anička Jurkovičová
(1982) - Zlatá panna a prekliaty brat
(1982) - Krkavci
(1981) - Škola žien
(1981) - Služobná cesta
(1981) - Maškaráda
(1981) - Konôpka
(1981) - Dvanásť nahnevaných mužov
(1981) - Desiaty chlap
(1981) - Čisté vody
(1980) - Veselé panie z Windsoru
(1980) - Podobizeň prvej lásky
(1980) - Balladyna
(1979) - Zlatý zmok
(1979) - Ruy Blas
(1978) - Riziko
(1978) - Päť dní do rozsudku
(1978) - Inkognito
(1978) - Ežo Vlkolinský
(1978) - Bambusová dievčina
(1977) - Vládca Oidipus
(1977) - Sedem krátkych rokov inžiniera Hagaru
(1977) - Druhá láska
(1976) - Štyria grobiani
(1976) - Sluha dvoch pánov (divadelní záznam)
(1976) - Kongres v Neapole
(1976) - Americká tragédia
(1975) - Ešte sa nevraciam
(1974) - Rudienka
(1973) - Svokrovia (divadelní záznam)
(1973) - Dynamit
(1972) - Večne mladá história
(1972) - Janko Búrka doma
(1971) - Parížski mohykáni (TV seriál)
(1971) - Hájnikova žena
(1969) - Prípad jasnovidca Hanussena
(1969) - Generácia
(1968) - Mária Tudorová
(1967) - Starvelská tragédia
(1967) - Hernani
(1966) - Jeden deň pre starú paniu
(1965) - Mŕtvi nespievajú
(1964) - Sám vojak v poli
(1964) - Archimedov zákon
(1963) - Ivanov
(1961) - 65,000.000
(1952) - Závodný klub
(1952) - Mladé srdcia

Marián Gallo - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Drak

Drak (Země)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
6

6. den - Harmonie

Numerologie - den narození
Tato osoba potřebuje lásku a teplo domova. Vše dělá proto, aby dosáhla harmonie. Hledá partnera pro celý život. Je laskavá, citlivá, ohleduplná a bezelstná. Miluje rodinu a lidi, žije řádným manželským životem.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 6.6.1928 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Marián Gallo 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Marián Gallo - herec

se narodil 6.6.1928 ve městě Martin
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Marián Gallo

Dnes se narodili
Spojené státy Don Johnson
(*1949) herec, zpěvák

Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920) herec

Česká republika Josef Alois Náhlovský
(*1949) herec, komik, bavič

Polsko L. L. Zamenhof
(*1859) oční lékař, zakladatel a tvůrce jazyka esperanto

Česká republika Martin Růžička
(*1985) hokejista


Marián Gallo
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
15°30’
 
LunaLuna:
Kozoroh
18°47’
 
MerkurMerkur:
Rak
8°38’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
8°38’
 
MarsMars:
Beran
15°26’
 
JupiterJupiter:
Býk
0°28’
 
SaturnSaturn:
Střelec
15°51’
R
UranUran:
Beran
6°52’
 
NeptunNeptun:
Lev
26°37’
 
PlutoPluto:
Rak
15°51’
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
9°18’
R
Černá LunaLilith:
Štír
21°12’
 
CheirónCheirón:
Býk
8°09’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
3xZeměZemě
4xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Japonsko Liv Ullmann
(*1938) herečka, scénáristka, režisérka

Velká Británie Jane Austen
(*1775) spisovatelka

Německo Ludwig van Beethoven
(*1770) skladatel

Spojené státy Philip K. Dick
(*1928) spisovatel sci-fi, esejista, filosof

Spojené státy Paul Vogt
(*1964) herec, komik


Výročí úmrtí dnes mají
Japonsko Joan Fontaine
(*1917 - 2013) herečka

Velká Británie Charles Laughton
(*1899 - 1962) herec, režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901 - 1966) herec, režisér

Spojené státy Glenn Miller
(*1904 - 1944) jazzový hudebník, kapelník a trombonista

Švýcarsko Clay Regazzoni
(*1939 - 2006) závodník F1



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »